inzercia, predaj, predám, bazár

Náhrdelník - jablonecké perly

Kategória: Starožitnosti

Predám jablonecký nahrdelík zo sklenych voskovaných perličiek oriemer 8 mm, ozvláštnený korálkami z muránskeho skla.
Náhrdelník - jablonecké perly
Podobné inzeráty
Starozitne riecne perly nahrdelnik
Starozitny nahrdelnik riecne perly original, ako vidate na zamku 48 plus posta nie dobierka
Jablonecký náhrdelník 3
Krásný a elegantný náhrdelník - " pravé perly Made in Jablonec". Taká bola sláva bižutérie z Jablonca, že sa dostala aj do pesničky. Náhrdelník je nanovo prevlečený, dĺzka 50 cm, top stav.
Náhrdelník - 70-te roky min. storočia
Predám efektný, nenosený náhrdelník zo 70-ych rokov min. storočia. Náhrdelník je tvorený zvláštnymi korálkami ako slonovina /zrejme z kazeínu/, striedanými korálkami farby striebra. Pre predstavu - stredná korálka má rozmer cca 20x13 mm. Dĺžka cca 48 cm.
Súprava pozlátené striebro
Predám súpravu náhrdelník a náramok pozlátené striebro v celkovej váhe 63,55g. Náramok 16cm, šírka 3cm. Náhrdelník 40 cm. Aj jednotlivo 120 eur náramok a 260 eur náhrdelník.
Starožitný náhrdelník
Ponúkam na predaj náhrdelník a náramok z riečnych perál, náhrdelník 45cm, náramok 18cm, pri serióznym záujme dám bližšie info, cena 17€
Predám starožitné šperky.
Ponúkam Vám moju zbierku šperkov ,sú veľmi krásne staré šperky brošne striebro biedemeier náhrdelník striebro plus náušnice k tomu ,rôzne náušnice náhrdelníky ,prstene a pravé perly so zlatým zapínaním 585 plus čo je v kazete s perlami je všetko zlato.Dakujem za ponuky .Len tel.kont..Zlata brošňa,prsteň a medailón už predané.