inzercia, predaj, predám, bazár

Najkrajší venček venčekovej slávnosti

Kategória: Ostatné

Cena je 1,50 ks
mam ich 18 ks - aj rozpredam
+ postovne alebo osobne.
Na venčeku mali uspech, vyhrali aj súťaž - o najkrajsí venček tanečnej slávnosti.
Najkrajší venček venčekovej slávnosti
Podobné inzeráty
Najkrajší venček venčekovej slávnosti
Cena je 1,50 ks Viac ks na dovyrobebie- alebo rozpredam + postovne alebo osobne. Piste hlavne mail.
Venčeková slávnosť - korálky, náhrdelnik na gumičke
Na tanecnej alebo vencekovej slavnosti davaju dievcata chlapcom venceky na sako a chlapci dievcatam nahrdelniky. Posledne roky su tanecne kde si venceky davaju navzajom. Tieto perlicky maju 52 cm obvod co je cca dlzka ako na foto. Su na gumicke takze nie je problem dat tanecnicke aj cez uces. Dostupne cca farby ako na foto. Veľkosť: 50 az 52 cm obvod
Adventný venček
Predám adventný venček (handmade výroba), pokiaľ by mal niekto záujem o iný venček viem spraviť akýkoľvek, kľudne ma stačí kontaktovať.
Zimný/vianočný venček
Predám krásny vianočný venček priemer takmer 40cm. Je aj na neskorú jeseň a celú zimu-zimný venček. Prípadne viem ponúknuť aj adventný svietnik. Cena 25€. Sety výhodne.
Veľkonočný jarný aranžmán a venček na dvere
Predám tento krásny veľkonočný, jarný aranžmán s tulipánikmi v plechovom vedierku a venček na dvere ako sadu. Dá sa zakúpiť aj samostatne. Venček na dvere 20€, kvetinový aranžmán 30€. V prípade záujmu ma kontaktujte.
Venček
Ponúkam venček, kúpili sme na jarmoku, ale dcéra už vyrástla a nepotrebuje ho. Venček je z umelých kvetov (je to taký penový materiál z čoho sú tie kvietky vyrobené) a nie je nikde poškodený. Priemer kruhu je asi 16,5 cm. Cena 3 eurá + plus prípadná pošta (dohodou). Možný aj osobný odber Bratislava IV.