inzercia, predaj, predám, bazár

Nakladný vozík (kára, príves) aj za bicykel

Kategória: Ostatné

Nakladný vozík (kára, príves) pre prepravu ľubovoľného nákladu. Vozík možno ťahať či tlačiť ručne alebo pripojiť za bicykel (pripojenie k držiaku sedadla).
Po odstavení vozíka stačí vyklopiť nohu na podpopretie.
Náklad je možné naložiť priamo na konštrukciu vozíka alebo do cca 70 litrového boxu (polstrovanie je vyrobené dodatočne, aby prepravka počas jazdy nadrncala).
Rozmery plastovej prepravky: cca 40 x 58 x 29 cm. Vnútorné rozmery pre náklad bez prepravky: cca 42 x 62 cm. Celková šírka vozíku cca 62 cm. Kolesá veľ. 16". Hmotnosť do 8 kg.
Pre lepšie skladovanie alebo prepravu v aute, je možné odmontovať oje (ťahaciu tyč).
Cena nového vozíku približne 100€.
Ideálne osobný odber v Trenčíne (prípadné zaslanie len po dohode).

... možno vás zaujmú i ďalšie moje inzeráty.
Nakladný vozík (kára, príves) aj za bicykel
Podobné inzeráty
Nákladný príves značky MOSLEIN
Predám dvojnápravový nákladný príves značky MOSLEIN, rok výroby 4/2006, typ TT105 SCHWEBHEIM, vo veľmi zachovalom stave.Karoseria je DC PLOŠINOVÁ červenej farby.Celkové rozmery prívesu sú, dĺžka 8400mm, šírka 2500mm a výška 2700mm.Prevádzková hmotnosť prívesu je 3200kg a najvyššia prípustná celková hmotnosť je 11900kg.Najvyššia prípustná hmotnosť pripadajúca na nápravu je 5450/5450kg.Príves je obutý na nových pneumatikách o rozmere 245/70 R17,5 143J.Nová pneumatika je aj na rezervnom kolese.Príves má spájanie zariadenie triedy S-OKO 50 MM značky HAACON. Cena je 8500€+DPH
Hasicsky vozik prives vlecka za traktor
Hasicsky vozik prives za traktor vlecka za traktor vozik za traktor zachovaly vozik prazdny druhy vozik nenastrojeny papuca na gulu vozik za traktor vlecka za traktor cena dohoda mozna doprava po dohode
Nákladný vozík, kára
Dvojkolesová kovová kára. Konštrukcia bez vane či dosky (treba zhotoviť podľa potreby budúceho majiteľa). Určené pre ručné tlačenie před sebou či pripojenie za bicykel. Držadlo je možné sklopiť. Konštrukcia je pevná, ale povrch chce obrúsiť príp. natrieť. Jedna pneu trochu prepúšťa vzduch. Vnútorná šírka cca 74 cm, vnútorná dĺžka 89 cm, celková šírka káry cca 106 cm Osobný odber Trenčín. ... možno vás zaujmú i ďalšie moje inzeráty.
Predam velku karu, rucny vozik
Velka kara, rucny vozik v demonte. Nosnost 250kg, stara poctiva socialistická vyroba. Roky nepouzivana. Kolesa uz predane.Prepravný vozík RDV-250, Transport. Kára, furik
kara, rucny vozik
Predam velku karu (rucny vozík), ocelovy ram, nepolamany, nosnost 250kg, vsetko funkcne, nove plaste + duse (vozik, kara, karicka)
Mobilné wc a sprchy PRíVES
Predám sanitárny príves- mobilné WC o rozmeroch 2,4x8 metrov. Príves je v strede rozdelený technickou miestnosťou na dve časti, mužsku a ženskú. V ženskej časti sú tri kabínky s toaletou Geberit, dva sprchovacie kúty a dve umývadlá. V mužskej časti sú tiež tri kabínky s toaletou Geberit, dva sprchovacie kúty, jedno umývadlo a nachystaná predpríprava na ďaĺšie umývadlo, alebo pisoár, (možnosť dodania oboch v cene prívesu). Mužská aj ženská časť má samostatný bojler na 200 litrov vody, ktoré sú umiestnené v technických miestnostiach prístupných z vonka prívesu. Medzi šasmi prívesu sú vzájomne poprepájané fekálne nádrže s objemom 3m kubické. Tie sa tiež dajú pripojiť na externý fekálny tank. Príves má externé napojenie na elektriku (400 voltov) a vodu. Príves je bez TP a je bez problémov prepraviteĺný na prevozných značkách. K dispozícii od 1.9.2023. Pri vážnom záujme, dohoda na mieste možná.