inzercia, predaj, predám, bazár

Napíšem za Vás akúkoľvek slohovu prácu

Kategória: Ostatné

Napíšem za Vás akúkoľvek slohovu prácu v slovenskom alebo anglickom jazyku. Cena za 1 stranu je 5 eur,poprípade sa vieme dohodnúť.
Napíšem za Vás akúkoľvek slohovu prácu
Podobné inzeráty
Napíšem slohovú prácu
Napíšem originálnu slohovú prácu v rozsahu strednej školy. Cena podľa rozsahu. V prípade expresného dodania, malý príplatok. Cena 5-10€.
Napíšem seminárku, bakalárku, diplomovku pre VŠ študentov
Študujete na vysokej škole, potrebujete napísať seminárnu alebo diplomovú prácu a neviete si rady? Napíšem ju za Vás. Mám vyštudovanú vysokú školu so skvelými výsledkami a výborne hodnotenými vlastnými prácami. Napíšem vám seminárnu, alebo záverečnú prácu EKONOMIKA, MANAŽMENT, MARKETING, FINANCIE, AUDIT A DANE, PERSONALISTIKA a ĽUDSKÉ ZDROJE, ŠTATISTIKA, PODNIK A PODNIKANIE, SOCIOLÓGIA, PSYCHOLÓGIA, SOC. PRÁCA ............................................. Píšem tiež ESEJE a ÚVAHY a abstrakty v anglickom jazyku. Prácu budete mať napísanú v dohodnutom rozsahu a doručenú emailom v dohodnutom termíne. K záverečným prácam viem po dohode pripraviť aj prezentáciu k obhajobe. Prednosťou prác je okrem DISKRÉTNOSTI, 100% originalita, vysoká odbornosť, žiadne gramatické chyby. Práce sú štruktúrované podľa požiadaviek univerzít, vrátane obsahu, zoznamu obrázkov, grafov a uvádzania použitých zdrojov literatúry vrátane správneho uvádzania bibliografických odkazov. Ku každej práci pristupujem zodpovedne a pracujem na nej, akoby bola moja vlastná. Prácu vám odošlem elektronicky vo WORDE, alebo ako PDF pripravené priamo na vytlačenie. O moje práce je u študentov (hlavne externistov) veľký záujem, takže sa mi ozvite DNES, aby sa na vašej práci začalo pracovať už ZAJTRA. INZERÁT JE PLATNÝ NONSTOP !!! CENA: 1 strana seminárnej práce od 8€. Keďže si na každej práci dávam záležať, prosím aby ste sa ozvali v dostatočnom predstihu. Na vypracovanie prác dlhších ako 2 strany je potrebný 1 týždeň. napismi.vspracu@
Napíšem diplomovú prácu, bakalársku prácu, rigor. a iné
Vypracujem za Vás akúkoľvek záverečnú prácu. Už 10 rokov vypracúvam práce na profesionálnej úrovni. Vypracujem diplomovú prácu, bakalársku prácu, rigoróznu prácu, dizertačnú prácu, seminárne práce, atestačné práce, alebo MBA. Venujem sa oblasti sociálna práca, právo, marketing, ekonomika, manažment, životné prostredie, etika, právo, pedagogika, ale aj BOZP, cestovný ruch a verejná správa. Pracujem aj v IMRADE!!! Zameriavam sa na vlastný výskum (kvalitatívny alebo kvantitatívny), spracovávam výskumné hypotézy (Chí-kvadrát, Cramerov koeficient a ďalšie). Pracujem so štatistickými ukazovatelmi. K práci v cene prezentácia a obhajoba zdarma. Abstrakt v cene. Všetky ďalšie úpravy v cene práce, bez doplatkov. Seriózny prístup. Možná emailová, osobná alebo telefonická komunikácia. Rýchle spracovanie práce. Najlepšia cena na trhu. Platba až po spracovaní práce, bez záloh a čiastkových platieb ! Kontrola originality v cene! Volať na číslo .
Ponukam NAPISANIE slohovych prac v anglictine a slovencine
Dobry den, rada Vam napisem slohovu pracu. Som studentka na gymnaziu a bavi ma pisanie. Byvala som v Australii a po anglicky viem dobre. Ak by ste mali zaujem mozete mi napisat. Na cene sa vieme dohodnut. Preferovala by som od 3-10 eur zalezi na dlzke a narocnosti. Pracu by som Vam poslala vo word dokumente na mail. Ak by sa Vam na nej nieco nepacilo vedela by som ju pripadne upravit. Peniaze by ste mi poslali az po tom co Vam poslem pracu.
Seminárna práca, bakalárska a diplomová práca
Študujete na vysokej škole, potrebujete napísať seminárnu alebo diplomovú prácu a neviete si rady? Pomôžem Vám. Mám vyštudovanú vysokú školu so skvelými výsledkami a výborne hodnotenými vlastnými prácami. Napíšem seminárnu, alebo záverečnú prácu ( u ZP len teória, prípadne štylistika, výsledky a záver) EKONOMIKA, MANAŽMENT, MARKETING, FINANCIE, AUDIT A DANE, PERSONALISTIKA a ĽUDSKÉ ZDROJE, ŠTATISTIKA, PODNIK A PODNIKANIE, SOCIOLÓGIA, PSYCHOLÓGIA, SOC. PRÁCA ............................................. Píšem tiež ESEJE a ÚVAHY, napíšem tiež abstrakty v anglickom jazyku. Viem pracovať zo zahraničnou literatúrou (v anglickom jazyku). Prácu budete mať napísanú v dohodnutom rozsahu a doručenú emailom v dohodnutom termíne. K záverečným prácam viem po dohode pripraviť aj prezentáciu k obhajobe. Prednosťou prác je okrem DISKRÉTNOSTI, 100% originalita, vysoká odbornosť, žiadne gramatické chyby. Práce sú štruktúrované podľa požiadaviek univerzít, vrátane obsahu, zoznamu obrázkov, grafov a uvádzania použitých zdrojov literatúry vrátane správneho uvádzania bibliografických odkazov. Ku každej práci pristupujem zodpovedne a pracujem na nej, akoby bola moja vlastná. Prácu vám odošlem elektronicky vo WORDE, alebo ako PDF pripravené priamo na vytlačenie. O moje práce je u študentov (hlavne externistov) veľký záujem, takže sa mi ozvite DNES, aby sa na vašej práci začalo pracovať už ZAJTRA. INZERÁT JE PLATNÝ NONSTOP !!! CENA: 1 strana seminárnej práce 10€. Keďže si na každej práci dávam záležať, prosím aby ste sa ozvali v dostatočnom predstihu. Na vypracovanie prác dlhších ako 2 strany je potrebný 1 týždeň. KONTAKTUJTE MA VŽDY EMAILOM. ĎAKUJEM. napismi.vspracu@
Bakalárska, diplomová a rigorózna práca
Nemáte čas na spracovanie svojej práce? Napíšem pre Vás podklady pre akúkoľvek vysokoškolskú prácu. Dokážem spracovať nielen seminárne práce, bakalárske práce a diplomové práce, ale tiež rigorózne práce rýchlo, kvalitne a hlavne diskrétne. Zameriavam sa na odbory sociálna práca, pedagogika, špeciálna pedagogika a pod. Píšem podklady aj v IMRaD-e. V cene práce je zahrnutá príprava na obhajobu a príprava prezentácie.Prácu Vám tiež formálne upravím (v zmysle smernice Vašej VŠ) a mnou odovzdaný text je teda vhodný na priame odovzdanie bez nutnosti ďalších úprav. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať a spoločne to doštudujeme do úspešného konca.