inzercia, predaj, predám, bazár

Náramok + prívesky (Harry Potter)

Kategória: Doplnky

Predám strieborný náramok v dĺžke 16 cm na zbieranie príveskov + prívesok s motívom Harry Potter. Cena za jeden prívesok 10€, za náramok 7€. V prípade kúpy v kope cena 15€.

Možnosť poslať aj poštou.

Kontakt mailom.
Náramok + prívesky (Harry Potter)
Podobné inzeráty
3D Origami Harry Potter
Predávame vlastnoručne vyrobené 3D Origami Harry Potter. Harry Potter poslúži ako originálny darček pre vaše dieťa, či každého fanúšika slávneho kúzelníka. Postavička je vhodná aj ako dekorácia do vašej domácnosti a môže byť vyrobený aj v inej farebnej kombinácií. Cena vždy závisí od počtu dielikov. Z dôvodu istoty doručenia v 100% stave je odber možný v Žiline, po dohode v rámci celého Slovenska. Iné Postavičky, dekorácie a zviertká nájdete v sekcii Origami Produkty. V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať na našej stránke 3D Origami Masters Počet dielikov: 690 Cena - 17,25€
Drevené prívesky na kľúče od 0,42 €/kus
Ahojte .... hľadáte milý narodeninový darček pre detičky do školy či škôlky ? Máme v ponuke drevené prívesky/kľúčenky už od 0,42€/kus . Prívesky sú brúsené a nemajú známky zadymenia . Viac správa alebo :
Handmade prívesky na mobil
Ponúkam na predaj handmade prívesky na mobil. Prívesky sú originálne, pretože mám z každého iba jeden kus a sú vyrobené s láskou. V prípade záujmu mi prosím napíšte číslo fotky prívesku do sms alebo mailu. Ceny príveskov sú od 7 do 10€ plus poštovné(cena je určená podľa druhu použitých gorálkou). Inzerát je platný do zmazania. Predané prívesky postupne vymazávam.
Handmade prívesky na mobil
Ponúkam na predaj handmade prívesky na mobil. Prívesky sú originálne, pretože mám z každého iba jeden kus a sú vyrobené s láskou. V prípade záujmu mi prosím napíšte číslo fotky prívesku do sms alebo mailu. Ceny príveskov sú 7€ a 8€ v prípade príveskov s ruženínami plus poštovné. Inzerát je platný do zmazania. Predané prívesky postupne vymazávam.
Pandora náramok + prívesky
Predám Pandora náramok aj s príveskami. Pôvodná cena: náramok - 59,00€ prívesky - 29+29+39+29€ spolu - 185€ Predám za 120€ Som ochotná sa na cene dohodnúť. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte pomocou emailu alebo správy.
Strieborný náramok PANDORA
Predám strieborný komplet náramok PANDORA - náramok, bezpečnostná retiazka, 3 prívesky, 2 cvoky, ktoré oddeľujú prívesky, k nákupu darček - vyber si jednu vec z poslednej foto