inzercia, predaj, predám, bazár

Náramok vyrobený z korálok

Kategória: Ostatné

Predám dámsky ručne robený korálkový náramok.Nový. Padne na každú ruku, pretože sa viaže na šnúrku. Je to skvelá dekorácia pre váš obrázok.
15€.Tel.
Náramok vyrobený z korálok
Podobné inzeráty
Shamballa náramky
Predám Shamballa náramky na objednávku. Z korálkami, bez korálok a s menom ako na obrázku. Shamballa náramky sú výnimočné tým že sa dajú sťahovať podľa ruky. Farby korálok: Ružová Fialová Zelená Žltá Farby šnúrok : Červená Žltá Hnedá Oranžová Cena za náramok bez korálok je 3€ Cena za náramok s korálkami je 4€ Cena za náramok s menom je 5€. Kontaktovať prosím e-mailom. Kombinácie farieb šnúrky z korálkami si vyberáte samy.
Korálkový náramok čakra - biely
- lávový náramok ČAKRA s labkou vyrobený z korálok bieleho howlitu. - 7 čakrových korálok vo farbách všetkých čakier harmonizuje a dobíja energiu čakier, tela i mysle Celý výťažok z predaja ide na záchranu psíkov
Predám ručne vyrábané vyrobky
Ponukam na predaj viac druhov ručne vyrábanych náušníc, kľúčeniek, náramkov. . To všetko z koralok. Cena: Visiace náušnice 4€+postovne, Napichovacie 3€+postovne, Naramky 7€+postovne. Klucenky z koralok. 3€+postovne Sada náramok a náhrdelník 15€+postovne.
Rezervované  - Pandora náramok a korálky
Predám originál strieborný Pandora náramok, veľmi málo nosený, iba príležitostne. K náramku mám 2krát klip korálku, korálka dve srdiečka a jednu visiacu korálku nevesta a ženích. Náramok predávam za 103€ spolu s korálkami alebo aj jednotlivo - - náramok 30€ - nevesta a ženích 25€ - srdiečka 20€ - klip srdiečkový 13€ - klip pásikavý 15€ Náramok - 18 cm Originál obal na náramok aj na korálky.
Starožitný dámsky strieborný filigránovi náramok
Možnosť brať ako investičné striebro s historickou pridanou hodnotou. Ručná práca ... Tento jedinečný kúsok bol špeciálne vyrobený predovšetkým k svadobnej príležitosti, ale určite sa nájde pre neho aj iné využitie. Náramok má zdobený skrytý uzáver na rozopínanie určený pre pohodlne navliekanie na ruku. Rok 1900 - 1930 Anglicko. Strieborný náramok rýdzosť 925/1000, puncovaný. Náramok má 55 gramov a je zreštaurovaný, zapasivovaný. Náramok má skrytý uzáver, v strede otvoriteľný. Jedná sa o vzácny kúsok, preto tá cena + je to ručne robený filigrán. Komunikácia cez mail, osobné prevzatie je možné priamo v Nitre. Volať len v prípade vážneho záujmu. investičné, zlato
Náramok vyrobený z korálok
Predám dámsky ručne robený korálkový náramok.Nový. Padne na každú ruku, pretože sa viaže na šnúrku. Je to skvelá dekorácia pre váš obrázok. 15€.Tel.