inzercia, predaj, predám, bazár

Nash stolík Bank Life Bedside Station

Kategória: Rybolov

Predam : Nash stolík Bank Life Bedside Station
Stolik je cisto novy nepouzity.
Kompaktný skladací nočný stolík s dvoma
oddelenými policami a pracovnou doskou
pre stravovanie, viazanie alebo odkladanie
odpočúvania, napájacích zdrojov a mobilných
telefónov.

Nastaviteľné otočné nohy a tri bočné
prístupy na zips s elastickými pripínacím chrbtom.

popis produktu
Výška: 46 cm
Nastaviteľné nohy 5 cm
Rozmery dosky stola: 60 cm (d) x 52 cm (š)

T1223
Cena na predajni bola 119euro moja cena 90euro.
CENA JE PEVNA!!
Nash stolík Bank Life Bedside Station
Podobné inzeráty
Nash stolik bank lige large
Predam alebo vymenim stolik znacky NASH v rozmeroch 120x80 a vyska nastavitelna 50-70cm Vymenim za mensi akykolvek stolik znacky Nash ,ak je lacnejsi doplatok nepytam ,ak opacne tak rozdiel doplatim.
Nash Dwarf
Predám set Nash Dwarf. Set obsahuje 2 udice Nash Dwarf H-GUN 10´3LB, 2 navijaky Nash Dwarf BP-6, podberák Nash Dwarf Landing Net a obal na 2 udice Nash Dwarf.
Bivak Nash Titan Hide XL
Predám bivak Nash Titan Hide XL Komplet Nepoškodený K bivaku mám: Nash Podlaha Titan Hide XL Groundsheet Nash Predný Panel Titan Hide XL Waterproof Front Nash Parový Štít Titan Hide XL Vapour Shield Populárny prístrešok Nash Titan Hide XL, ktorý vďaka svojek kompaktnosti ušetrí čas každému rybárovi. Ultra ľahký a extrémne odolný model Hide XL je teraz štandardizovaný pre zapálených kaprárov, ktorí uprednostňujú mobilitu, ale zároveň zakrivené predné rebrá konštrukcie a panely s predĺženým rezom poskytujú neuveriteľnú ochranu aj za nepriaznivých podmienok. Bivak má vnútorné elastické slučky okolo horného vnútorného panelu, čo umožňuje pridanie parného štítu Vapor Shield pre ďalšie pohodlie zabraňujúce odkvapkávaniu kondenzátu. Pre celoročnú univerzálnosť možno tiež pridať panely Waterproof Infill a Mozzy Infill. Prístrešok s vodným stĺpcom 5000 mm a podlepenými švami z materiálu 420D. Rýchlo rozložiteľný design pomocou jedného pohybu, ktorý je založený na konštrukcii piatich nohách. Vysoko pevný stredový blok Titanu. Plochý chrbát bivaku pre maximálne využitie priestoru. Dva držiaky prútov na suchý zips. Dve okna na zadnej strane na zips. Dodávané s T kolíkmi a prepravnou taškou.
Kupim
kúpim puzdro na udice nash dwarf 6ft Nash Scope Ops 6ft Double Skin 80x30cm Nash Nash Dwarf 6ft Double Skin 80x25cm Nash
Nash Gazebo bank life
Predám nash gazebo bank life. V dobrom stave. Cena 360€ plus dohoda možná na mieste. Osobný odber Šurany.
Nash Gazebo bank life
Predám nash gazebo bank life. V dobrom stave. Cena 340€. Osobný odber Šurany. Poprípade viem odoslať kuriérom