inzercia, predaj, predám, bazár

Nášivka farebný text

Kategória: Ostatné

Nášivka farebný text, rozmer 5 x 2,5 cm, aplikácia je vhodná na zdobenie a opravu poškodených odevov. Cena za kus 0,10 €.

V prípade záujmu ma kontaktujte na , alebo smskou, prípadne mailom. Ak ma kontaktujete mailom prosím skontrolujte si odpoveď v SPAME.
Nášivka farebný text
Podobné inzeráty
Nasivka / nazehlovacka LOLka
LOLka - nášivka pre dievcatka. Je možné ju prišiť alebo nažehliť na rôzny textil, tričko, mikinu, bundu, na ruksak.. Cena je za 1ks nášivky s nažehlovacou fóliou na zadnej strane. Veľkosť: 12 x 16 cm Doba výroby: cca 2 dni Výšivka je kvalitná, vyrobená vyšívacím strojom. Ponúkam aj nášivky na mieru s Vašim vzorom, logom firmy a pod. s možnosťou do 6 farieb. Ceny od 1,50€ za kus. Nažehlovačky od 1,90€ za kus.
Štýlová nášivka v tvare srdca 13x6cm
Štýlová nášivka v tvare srdca 13x6cm nažehlovačka Katsushika Hokusai - Veľká vlna pri pobreží Kanagawa CENA - 6€ Možno Vás zaujmú aj ostatné moje inzeráty
Nášivka motív Slovensko
Nášivka s motívom Slovakia. Odnímatelná na suchý zips. Výška 9cm. Nová nepoužitá. Osobne v Nemšová, alebo poštou (nie dobierka).
LED pásik biely, farebný, RGB na 12V
5m LED pásik 5050 300led/5m, biely nie-vodeodolný 9 €, vodeodolný 14 €. RGB farebný pásik 5m s IR diaľkovým ovládačom nie-vodeodolný 13 €, vodeodolný 16 €. 5m kombinovaný Led pásik (biela teplá a biela studená v jednom čipe 5050) s IR diaľkovým ovládačom 21 € Farebný RGBW 300led/5m (striedavo farebný a biely čip 5050) pásik s diaľkovým ovládačom 16 € K pásiku mám adaptér alebo zdroj na 12V. Bezdotykový ovládač pre jednofarebné led pásy s možnosťou zabudovania do hliníkovej lišty 9€
LED pásik biely, farebný, RGB na 12V
5m LED pásik 5050 300led/5m, biely nie-vodeodolný 9€, vodeodolný 14€. RGB farebný pásik 5m s IR diaľkovým ovládačom nie-vodeodolný 13€, vodeodolný 16€. 5m kombinovaný Led pásik (biela teplá a biela studená v jednom čipe 5050) s IR diaľkovým ovládačom 21€ Farebný RGBW 300led/5m (striedavo farebný a biely čip 5050) pásik s diaľkovým ovládačom 16€ K pásiku mám adaptér alebo zdroj na 12V. Bezdotykový ovládač pre jednofarebné led pásy s možnosťou zabudovania do hliníkovej lišty 9€
Bosch merač vzdialenosti
Laserový zameriavač PLR 50 C Meranie nebolo nikdy tak intuitívne: Farebný displej s dotykovou obrazovkou vedie k modernej a jednoduchej obsluhe. Bezplatná aplikácia „PLR measure & go“ spája váš PLR 50 C so smartfónom alebo tabletom vďaka integrovanému rozhraniu Bluetooth. Preneste výsledky merania rýchlo a ľahko do aplikácie a presne zmerajte svoje fotografie alebo nákresy. Tento text bol preložený strojovo. Špeciálne funkcie Rozsah merania0.05 m-50 m Presnosť merania +/-2 mm Bluetooth Funkcia Pythagoras Dotyková obrazovka Charakteristika Osvetlený 2,4 "farebný displej s dotykovou obrazovkou Mäkká priľnavosť Výpočet plochy Sčítanie, odčítanie Nepretržité meranie Nepriame meranie (Pythagoras) Po dohode pošľem aj poštou. Merania sklonu Rozhranie Bluetooth Meranie referenčného bodu zo spodnej alebo hornej časti zariadenia. Rozsah dodávky 3 x AAA 1,5 V batérie Platnené púzdro na laser.