inzercia, predaj, predám, bazár

Nástenné zrkadlo SONGE

Kategória: Doplnky

Predám nástenné zrkadlo z IKEA. Bolo zavesené na stene 2 roky, nie je vôbec poškodené. Aktuálna cena nového je 99,90eur, ja ho predávam za 85eur. V prípade záujmu ma kontaktujte na tel.č.
Nástenné zrkadlo SONGE
Podobné inzeráty
Nástenné zrkadlo SONGE - 91 x 130cm
Predám nástenné zrkadlo SONGE. Zrkadlo bolo zavesené cca. 1 rok. Je ako nové. Aktuálna cena nového v IKEA je 99,90EUR.
Nástenné zrkadlo SONGE - 91 x 130cm
Predám nástenné zrkadlo SONGE. Zrkadlo bolo zavesené cca. 1 rok. Je ako nové. Aktuálna cena nového v IKEA je 99,90EUR
Ikea SONGE zrkadlo na stenu 91x130 cm
Predám zrkadlo na stenu Ikea SONGE 91x130 cm. Rám zrkadla je strieborný. Zrkladlo je úplne nové, nepoužité, zabalené v originálnom obale. Pri kúpe si tovar môžete samozrejme skontrolovať. === LEN OSOBNÝ ODBER v BB === Pre bližšie info volajte: === INZERÁTOV MÁM VIAC, DAJTE SI ZOBRAZIŤ VŠETKY INZERÁTY UŽÍVATEĽA === ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ Ak čítate tento inzerát, tak je ešte aktuálny.
predam zrkadlo IKEA Songe
predam zrkadlo IKEA Songe - bez poskodenia Šírka: 91 cm Výška: 130 cm osobny odber v BA - Ruzinov
Barokove zrkadlo strieborno-čierne 160cm - 40%
Predam toto krasne barokove zrkadlo na fotke. Zrkadlo nebolo nikdy pouzivane, iba vybalene z krabice kvoli fotke. Mam viac kusov. Zrkadlo ma rozmer aj s ramom: 158 x 98 cm Material je PU, zadna strana kovove uchytky na zavesenie na lezato alebo stojato. Zrkadlo vazi do 15 kg. Farba je: vintage strieborna pretreta tmavsim lakom, v zahyboch imitacia sivej farby a ciernej patiny. Zrkadlo NIE je striekane farbou, je rucne patinovane. Zrkadlo 2022 povodna cena: 423 eur Zrkadlo predavam za 288 EUR + kurier Pre velkost zrkadla zabaleneho krabici posielam len kurierom Pozri vsetky moje inzeraty . Aj v zlatej farbe je zrkadlo na predaj sona tel:
Nástenné zrkadlo
Ponúkam na predaj krásne nástenné zrkadlo z brezového dreva. Rozmery 65 x 45 cm. Ako nové. Viac info: