inzercia, predaj, predám, bazár

Nástenný držiak na víno

Kategória: Doplnky

Predám drevený nástenný držiak na víno a vínove poháre. Vyrobený z 20mm smrekových dosiek. Rozmery, farbu a lak je môžne prispôsobiť podľa priania.
Nástenný držiak na víno
Podobné inzeráty
Nástenný závesný držiak na fotky: 4x štvorce bielej farby
Ponúkam nástenný závesný držiak na fotky. 4 kusy štvorce : 40x40cm. Vďaka kovovým očkám sa dá reťaziť pod seba, alebo zavesiť samostatne, alebo vytvoriť "vlastný" dizajn. Z pevnejšieho plastu. Všetky 4ks spolu tvoria jednu sadu.
Predám nástenný držiak na mydlo
Predám nástenný držiak na mydlo, chróm a sklo, nový, originál zabalený, kúpený v Siku za 15eur.v prípade záujmu ma kontaktujte e-mailom, číslo je nefunkčné. Ďakujem
Nástenný závesný držiak na fotky: 4x štvorce bielej farby
Ponúkam nástenný závesný držiak na fotky. 4 kusy štvorce : 40x40cm; v každom štvorci úchytky na 4 ks fotiek. Vďaka kovovým očkám sa dá reťaziť pod seba, alebo zavesiť samostatne, alebo vytvoriť "vlastný" dizajn. Z pevnejšieho plastu. Všetky 4ks spolu tvoria jednu sadu.
Držiak na víno a poháre Mobelix
Držiak na poháre, stojan na víno, závesný na stenu. Chróm
Drziak na vino
Kovovy drziak na vino. Cena je 4€. Iba osobny odber Presov alebo Kosice
Desatoro vinára drevený box na víno gravírovaný
Inzerát je platný do zmazania drevený box na víno s gravírovanou prednou ozdobnou stranou. vonkajsi rozmer: 33,5 x 9,5 x 9,2cm vnútorný rozmer: 32 x 8 x 8cm vhodné pre 0,5 a 0,7L vínove flaše (úzke, skontrolujte si rozmer fľaše ktorú tam chcete vložiť) !!!! Víno slúži len na ilustračné účely!!!! !!!skontrolujte podľa obrázkov zhodu s vašim!!! ========================================================= možný osobný odber , poprípade zašlem dobierkou +4,50€ ( dobierku platíte vy ) vašu adresu mi prosím posielajte v takomto tvare : - meno a priezvisko - ulica , číslo - mesto , psč - telefónne číslo !!!! Píšte na email pretože číslo je vymyslené. Ďakujem ========================================================= !!! Jedná sa len o predaj o výmenu nejavím žiaden záujem . ďakujem za pochopenie !!! Inzerát je platný do zmazania