inzercia, predaj, predám, bazár

Nástenný stojan na noviny

Kategória: Doplnky

Predám 6 jednoduchých a 1 dvojitý nástenný stojan / kôš na noviny, využívané ako stojany na nápojový lístok, menu, jedálny lístok
Materiál kov, farba staro zlatá
Štýlový doplnok
Prvá foto ilustračná
cena 10€/ks , dvojitý za 18€
všetky spolu za 70€
Nástenný stojan na noviny
Podobné inzeráty
Stojan na noviny
Elegantný stojan na noviny a časopisy navrhnutý Walterom Wuisa pre PresentTime. Zariadený v modernom štýle, design aj pre tých najnáročnejších. Chrómovaný stojan na noviny alebo časopisy s farebnými drevenými guličkami. Veľmi vzdušný stojan je krásnym doplnkom do interiéru aj v prípade že ho máte prázdny bez tlače. Tento držiak na noviny zastáva v modernom interiéri hneď dve funkcie, je praktický a krásny. Rozmery: 50cm x 41cm x 36,5 cm materiál: chrómovaná oceľ, drevo Nové, nepoužívané osobne v Ivanke pri Dunaji cena 15€ kuriérom na dobierku 17,90 eur na telefóne som k dispozícií len cez pracovné dni do 14:30
Stojan na noviny
Ponúkam vám na predaj tento užitočný stojan na noviny alebo časopisy ktorý je vyrobený zo smrekového alebo borovicového dreva. Bočné steny sú do seba lepené a tým vzniká tzv.škarovka. Do škarovky sú vyfrezované drážky v tvare "V". Stojan je natrety olejom s odtieňom orechového dreva. Stojan sa skladá z 3 časti. Pri skladaní nie je potrebné skrutkovanie alebo lepenie. Bočné steny sa vkladajú do drážky. Tým pádom je možné odoslať stojan aj v nezloženom stave.
predám stojan na noviny a časopisy
Predám drevený stojan, masív na noviny a časopisy. Nieje to natreté každý môže využiť svoju fantáziu. Osobný odber alebo pošlem poštou.
Stojan na noviny, casopisy
Predame stojan na noviny, casopisy zn.IKEA Len osobny odber.
Elegantný stojan na noviny/časopisy/letáky
Predám elegantný biely stojan alebo držiak na noviny alebo časopisy, prípadne letáky a prospekty do firmy. Samovoľne stojaci na pochromovanom podstavci. 8 priehradok na časopisy A4 (4 z každej strany).
Stojan na noviny
Predám stojan na noviny, šírka 40 cm, výška 45 cm, hĺbka v spodnej časti 7 cm, nová čierna farba.