inzercia, predaj, predám, bazár

Nástěnné zrcadlo v bílém rámu – 11726.

Kategória: Ostatné

- kvalitní nástěnné zrcadlo v luxusním bílém a bohatě tvarovaném rámu - rozměr s rámem - 50 x 60 cm - materiál – plast - zrcadlo je bez poškození
Nástěnné zrcadlo v bílém rámu – 11726.
Podobné inzeráty
Bonvivo /timerider/tiché/nástenné/rádio/hodiny/teplomer
Ultra-presné rádiom riadené nástenné hodiny, tiché nástenné hodiny pre obývaciu izbu/kuchyň/kancelária, hliníkové nástenné hodiny so vstavaným teplomerom a vlhkomerom – 30,5 cm Dekoratívne nástenné hodiny TIMERIDER kombinujú 3 funkcie. Tieto tiché nástenné hodiny sú nástenné hodiny so spoľahlivým zobrazením času a maximálnou presnosťou. Zmena z letného času na zimné sa vykonáva automaticky. Tieto nástenné hodiny sú tiež vybavené vstavaným teplomerom a vlhkomerom. Na týchto 30 cm nástenných hodinách môžete okrem ukazovania času odčítať aj teplotu v stupňoch Celzia a vlhkosť v %. Nástenné hodiny riadené rádiovým signálom sú veľmi obľúbené. Sú to nádherné nástenné hodiny do detskej izby, do obývačky, kancelárie alebo kuchyne. Tieto moderné hodiny sú okrúhle, nadčasové, s veľkými, ľahko čitateľnými arabskými číslicami. Teplomer a vlhkomer sú umiestnené vpravo a vľavo v spodnej tretine dekoratívnych nástenných hodín. Tieto okrúhle nástenné hodiny sú k dispozícii v čiernej alebo bielej farbe. Obrovskou výhodou týchto nástenných hodín je, že sú veľmi presné a nie je potrebné ich v pravidelných intervaloch prenastavovať. Tieto nástenné hodiny fungujú s jednou energeticky úspornou AA batériou (nie je súčasťou balenia). Jeho rám je vyrobený z vysoko kvalitného hliníka. Je pokrytá priehľadným plastom, ktorý ju chráni pred prachom a nečistotami. Vďaka jednoduchému dizajnu je možné tieto dekoratívne nástenné hodiny zavesiť v každej miestnosti. Či už sa ich rozhodnete použiť ako dekoráciu na stenu obývacej izby, vo vašej kuchyni alebo v kancelárii, tieto hodiny dodajú pútavý nádych kdekoľvek. Meria 30 cm v priemere a 4,2 cm do hĺbky. S hmotnosťou 900 g je dostatočne ľahký, aby sa dal ľahko pripevniť na stenu bez použitia veľkých nástrojov.
Zrcadlo Židů,  Žid podle Talmudu , Karel Rélink
Koupím tuto knihu - Zrcadlo Židů, Žid podle Talmudu, Karel Rélink - nabídněte prosím, děkuji
Umělecké památky Prahy, Fojtství,Zrcadlo Okultismu. atd
Fojtství na Novojičínsku....400kč Zelený Raoul deset let očima ufona....prodáno Zelený Raoul cesta do pozadí....prodáno Ruce světla....prodáno Perspektiva pro výtvarníky....600kč Umělecké památky Prahy- Vyšehrad....1650kč Průvodce nenásilným výcvikem koní....prodáno Dějiny Evropy....150kč Jak se vyznat ve hvězdách....300kč Zrcadlo Okultismu....250kč mrkněte i na moje další nabídky :)
Nástenné hodiny (handmade)
Predám jedinečné nástenné hodiny vyrobené z plechu (lakoplast). Drevodekor (zlatý dub, alebo orech). V dvoch rôznych prevedeniach. S rámom ( 80e), bez rámu (50e) Velkosť s ramom cca 50x50cm, bez rámu cca 42cm. Ak nedvíham píšte sms.
NÁSTENNÉ HODINY MOTÝĽ úplne nové
NÁSTENNÉ HODINY MOTÝĽ úplne nové predám nástenné hodiny - nové! 7€+poštovné len sms alebo mail
Sklenené, dizajnové hodiny JVD HT098
Hodiny JVD HT098 Rýchly prehľad: - Nástenné hodiny JVD - Čas zobrazujú arabská čísla - Quartzový strojček - Použité materiály: sklo, kovové prvky - Rozmer: 350 x 25 mm - Hodiny: netradičné darčeky pre mužov, dizajnové darčeky pre ženy Nástenné hodiny JVD HT098: základom pre výrobu týchto moderných a dizajnovo zaujímavých nástenných hodín JVD je sklo, doplnené o kovový stred a kovová čísla. Tieto nástenné hodiny JVD sú poháňané quartzovým (batériovým) strojčekom a čas je zobrazovaný pomocou dvanástich arabských číslic. Rozmery vybraných hodín značky JVD sú 350 x 25 mm. PC 50