inzercia, predaj, predám, bazár

Nástolec - 19. století

Kategória: Starožitnosti

Čechy, 60 tá léta 19. století, nástolec z bílého skla, foukaný do formy a broušený, spočívá na duté noze s kruhovou patkou, nástolec je zdobený malbou provedenou zlatem a emaily, výška 156 cm, dobírka Packeta od 4,-€.
Nástolec - 19. století
Podobné inzeráty
Strieborný secesný nástolec Deyhle Gebrüder
Krásny secesný nástolec nádherná práca v secesnom štýle, málokde sa vidí, dovozný punc Rakúsko-Uhorska vyrobené v Nemecku, punc majstra: Deyhle Gebrüder. Váha:437g Cena:2.5€ za gram Nájdete nás aj na Facebooku stránka"Starožitné striebro" kde nájdete všetky naše strieborné predmety.
Strieborný nástolec Nemecko
Strieborný nástolec Nemecko Krásne zdobená baraními hlavami a stužkami, výnimočný kus, unikátna miska Váha:320g Cena:1,5€ za gram Nájdete nás aj na Facebooku stránka"Starožitné striebro" kde nájdete všetky naše strieborné predmety.
Starožitný krčah a nástolec
Predám starožitný maľovaný krčah /džbán/ a krásny starožitný nástolec - misa na ovocie. Stav ako na foto - malá prasklina na mise. Nutné vyčistiť. Vlastný odber. Kontakt mailom. Odpovedám len na ponuky.
Nástolec
Predám postriebrený nástolec v-18,priemer-14,5 cm.
predám nastolec
predám nastolec podľa všetkého majolika dva otuky na spodku cena 35€,priemer 21 cm
Strieborný nástolec Nemecko
Strieborný nástolec vyrobený v Nemecku firmou Deyhle Gebrüder Váha: 437g Nájdete nás aj na Facebooku stránka"Starožitné striebro" kde nájdete všetky naše strieborné predmety.