inzercia, predaj, predám, bazár

Native Instruments Komplete Audio 6 MK2

Kategória: Zvuková technika

Predám zvukovú kartu od native instruments. Pouzivana malo. Este v zaruke. Plno softu k tomu- KOMPLETE START-Kontakt Factory,Traktor DJ 2,Traktor Pro 3 LE,GUITAR RIG 6 Player a Ableton Live.
Native Instruments Komplete Audio 6 MK2
Podobné inzeráty
Native Instruments Komplete Kontrol M32
Predám Native Instruments Komplete Kontrol M32. Ku klavesám je USB kábel. MIDI klavesy sú bez záruky. Produkt je plnohodnotný, bez poruchy. Klávesy sú označené nálepkami ktoré sa dajú dať dole. Uprednostňujem mailovú komunikáciu.
Native Instruments Maschine Studio
Native Instruments Maschine Studio – zariadenie, ktoré slúži na vytváranie beatov, groovov, rytmických slučiek a bicích plôch. Zariadenie je ako nové, takmer nepoužívané, čo je aj dôvod predaja. Dohoda možná! Viac na priložených linkoch:
DJ TRAKTOR KONTROL S8 + KUFOR
Predávam z dôvodu nepoužívania: Native Instruments Traktor Kontrol S8 + prenosné puzdro. 1250 cena v obchode, predávam za 800 eur bez možnosti vyjednávania. Predávam z dôvodu nepoužívania: Native Instruments Traktor Kontrol S8 + prenosné puzdro. 1250 cena v obchode, predávam za 800 eur bez možnosti dohody. Tieto dve položky si môžete kúpiť aj jednotlivo na nasledujúcich odkazoch: KONZOLA: KUFOR: JE TIEŽ MOŽNÉ SA NAVZÁJOM KONTAKTOVAŤ TELEFONICKY CEZ ZOOM ALEBO WHATSAPP, A PREUKÁZAŤ, ŽE VŠETKO FUNGUJE SPRÁVNE A ZODPOVEDÁ OPISU.
Native Instruments Kontrol S4 Mk2
Predam podla mna do dnes najvydarenejsiu konzolu od NI model Kontrol S4 Mk2. Ma intuitivne rozlozenie prvkou ktore je najvernejsie pre ovladanie DJ softwaru Traktor DJ PRO 2. Prikladam ku konzole aj licencne cislo pre Traktor PRO 2 s prenosom priamo na email noveho majitela a novo zalozeny ucet na stranke Native instruments. Konzola bola hrana malo. Nema jedinu chybicku krasy tak ze bez akych kolvek poskodeni, vsetko funguje ako ma. Nevybehane fadre ani potenciometre. Prenasana v krabici. Je ku nej adapter a usb kabel. V pripade rychleho jednania mozna zlava. Moznost odskusat. TOP stav. Konzola sa nachadza v Ruzinove.
Native Instruments Audio 8 DJ
Predam zvukovu kartu Native Instruments Audio 8 DJ.Stav je dobry, vsetko funguje ako ma. Cena 119eur.
Mixažný pult Behringer BCD3000
Behringer BCD 3000 B-CONTROL DEEJAY MIDI: B-CONTROL Deejay, Špičkové DJ-zariadenie – Prehráva, Mixuje, scratch MP3-, OGG- a WAV-súbory presne ako platne, pripojiteľný aj CD a gramofóny vrátane programu Native Instruments Traktor 3 LE B-CONTROL DeeJay BCD3000 DJ mix vám umožní prehrávať a scratchovat akékoľvekMP3, WAV alebo iné audio formáty s pocitom pravého vinylu. Je nadupaný skvelým ifunkciami ako je mixpult, duálny prehrávač, efektor, mic / phono predzosilňovač a plnevybavenú monitorovať sekcií. Toto 4-kanálové USB audio rozhranie perfektne dopĺňa dodávaný software Native Instruments Traktor 3 LE DJ alebo väčšina DJ softvéru, ktorý funguje na Windows XP a Mac OS X operačných systémoch.