inzercia, predaj, predám, bazár

Náušnice Avon

Kategória: Doplnky

Predám nové náušnice Avon cena + poštovné
Náušnice Avon
Podobné inzeráty
SWAROVSKI NAUSNICE
Predam original SWAROVSKI NAUSNICE - vid foto. Nausnice som pouzila 1 jediny krat na mojej vlastnej svadbe a priniesli mi stastie;) Nausnice boli kupene v predajni SWAROVSKI vo Viedni. Cena 85€ + postovne Kontakt prosim cez e-mail. Nausnice poslem postou, pripadne je mozne po dohode vyzdvihnut osobne v Banskej Bystrici. Na dobierku neposielam. Akceptujem len prevod na ucet vopred, Viamo, Paypal alebo hotovost pri prevzati.
Náušnice Avon..
Predám nové náušnice Avon cena + poštovné
Náušnice Avon...
Predám nové náušnice Avon cena + poštovné
Avon náušnice
Ponúkam na predaj náušnice značky Avon. Sú nové, nikdy nenosené v originál balení. Vhodné aj ako darček. V sade je 7 párov náušníc ( mačky, psy, labky,...) Osobný odber v Martine (prípadne Žiline) alebo pošlem poštou (+poštovné)
Parfém 50ml dámsky Avon Far Away Rebel & Diva
Predám dámsky parfém 50ml Avon Far Away Rebel & Diva Zahaľte sa aj vy do vône, vďaka ktorej budete mať skvelú náladu po celý deň. Dámska parfumovaná voda Avon Far Away Rebel & Diva je vyjadrením optimizmu a pocitu absolútneho šťastia. kvetinová vôňa ocení ju žena s romantickou dušou vôňa vhodná na každodenné nosenie Zloženie Druh vône: kvetinová Nevhodný darček. Pošlem aj kuriérom. Prosím kontaktovať iba emailom.
Náušnice zo svarowski kryštálikov
Predám ručne šité náušnice z mojej svadby, teda 1x použité, v krabičke. Náušnicová napichovacia puzeta je z rádiovaného striebra, zo swarovski kryštálikov. Náušnice sú veľmi ľahké, jedna váži cca 5 g. Dĺžka náušnice je cca 5,5 cm. Ako sedia, vidno aj na fotke. Na fotke sú aj z opačnej strany. Prosím písať, telefónne číslo je vymyslené, ďakujem. !!!!Môžem poslať aj cez Vinted aplikáciu, až máte lacnejšiu dopravu!!!!