inzercia, predaj, predám, bazár

Náušnice, retiazky, prívesky

Kategória: Doplnky

Ponúkam vám rôzne naušničky, retiazky vyrobené z chirurgickej ocele, strieborné..
Bližšie informácie vám rada poskytnem v správe alebo na telefónnom čísle
Náušnice, retiazky, prívesky
Podobné inzeráty
Drevené prívesky na kľúče od 0,42 €/kus
Ahojte .... hľadáte milý narodeninový darček pre detičky do školy či škôlky ? Máme v ponuke drevené prívesky/kľúčenky už od 0,42€/kus . Prívesky sú brúsené a nemajú známky zadymenia . Viac správa alebo :
Handmade prívesky na mobil
Ponúkam na predaj handmade prívesky na mobil. Prívesky sú originálne, pretože mám z každého iba jeden kus a sú vyrobené s láskou. V prípade záujmu mi prosím napíšte číslo fotky prívesku do sms alebo mailu. Ceny príveskov sú od 7 do 10€ plus poštovné(cena je určená podľa druhu použitých gorálkou). Inzerát je platný do zmazania. Predané prívesky postupne vymazávam.
Handmade prívesky na mobil
Ponúkam na predaj handmade prívesky na mobil. Prívesky sú originálne, pretože mám z každého iba jeden kus a sú vyrobené s láskou. V prípade záujmu mi prosím napíšte číslo fotky prívesku do sms alebo mailu. Ceny príveskov sú 7€ a 8€ v prípade príveskov s ruženínami plus poštovné. Inzerát je platný do zmazania. Predané prívesky postupne vymazávam.
Naramky, ruzence, privesky, nausnice
Ruzenec-8€ Naramok5€ Set naramok, nausnice 8€ Privesky 5€ Partnerske naramky-7€ Postovne 3,15€
SWAROVSKI NAUSNICE
Predam original SWAROVSKI NAUSNICE - vid foto. Nausnice som pouzila 1 jediny krat na mojej vlastnej svadbe a priniesli mi stastie;) Nausnice boli kupene v predajni SWAROVSKI vo Viedni. Cena 85€ + postovne Kontakt prosim cez e-mail. Nausnice poslem postou, pripadne je mozne po dohode vyzdvihnut osobne v Banskej Bystrici. Na dobierku neposielam. Akceptujem len prevod na ucet vopred, Viamo, Paypal alebo hotovost pri prevzati.
Pandora privesky
Predám original Pandora privesky , privesky sú málo nosené cena dohodou.