inzercia, predaj, predám, bazár

Návnada na rybenky, švehly

Kategória: Ostatné

Predám šikovné a hlavne účinné návnady na švehly, rybenky, striebornè rybyčky.

Ich veľkou výhodou je, že nemusíte striekať chémiu po miestnosti. Návnada je napustená feromónmi, ktoré prilákajú rybenky a tie sa následne prilepia na lepivú časť.

Uvedená cena je za kus je 2,50€.

Balené je po 2ks.
Návnada na rybenky, švehly
Podobné inzeráty
Navnada na svehly, rybenky, strieborne rybycky
Predám šikovné feromónové návnady na švehly, rybenky, strieborné rybyčky. Ich veľkou výhodou je, že nemusíte striekať chémiu po miestnosti, len ju položíte na nejaké tmavé miesto, kde sa rybenky pohybujú a nemusíte sa nijako obmedzovať. Návnada je napustená feromónmi, ktoré prilákajú rybenky a tie sa následne prilepia na lepivú časť.
Ozonátor, generátor ozónu
Predám Ozonátor, generátor ozónu. Špecifikácia: Prístroj efektívne premieňa vzdušný kyslík na OZÓN výkon 28g/h., 220V, 120W, časovač 60 min. Ozón O3 rýchlo a účinne odstraňuje z priestoru vzduchu všetky patogény - baktérie, vírusy, vrátane korona-vírusu, plesne, švehly, roztoče a iný malý hmyz, ale aj toxické látky, nekompromisne odstraňuje zápach, aj cigaretový, výpary chemických a biologických látok. Aplikácia je jednoduchá – zapnúť prístroj s časovačom a opustiť priestor, po hodine vyvetrať
Predám knihy
Sabba Tahirová Iskra v popole 4€ Alberto Marini Zatímco spíš CZ 3€ Patrick Ness Voláni netvora CZ 5€ Josh Malerman V pasti CZ 2€ Jack London Bíly tesák CZ 4€ Edgar Allan Poe Jáma a kyvadlo 8€ J.Kent Messum Návnada CZ 4€
Hnojivo, sprej, navnada
Predam makku navnadu na mysi a potkany (2 eura), sprey proti lietajucemu a lezucemu hmyzu (2eura), gelove hnojivo univerzalne (2 eura). Vsetko spolu 5 eur. Na SMS neodpovedam!