inzercia, predaj, predám, bazár

Navod na prezitie pre zenu

Kategória: Ostatné

Predam knihu - Navod na prezitie pre zenu, autor Igor Bukovsky. Necitana. Na jednej strane je venovanie.
Najlepsie osobny odber v Dolnom Kubine.
Piste email, nie vzdy mozem telefonovat.
Na sms neodpovedam.
Dohoda mozna.
Kukni aj dalsie inzeraty.
Navod na prezitie pre zenu
Podobné inzeráty
Ruksak na prežitie
Jedná sa o veľmi pohodlnú a praktickú profesionálnu súpravu na núdzové prežitie, ktorá je vybavená rôznymi pomôckami na prežitie v teréne, ktoré dokážu vyhovieť vašim neočakávaným situáciám a zdravotným potrebám. Vyberte si túto profesionálnu súpravu na prežitie pre seba, priateľov alebo rodinu a užite si uvoľnenejšie a pohodlnejšie cestovanie a dobrodružný výlet Funkcia: profesionálna súprava na núdzové prežitie, ktorá spĺňa neočakávané situácie a zdravotné potreby. & baterka, pero, náramok, kompas, píšťalka, nôž, sada rybárskeho vybavenia atď., Sú odolnejšie ako bežné núdzové zásoby na prežitie. & Veľkokapacitné vodotesné puzdro, ľahko skladovateľné núdzové potreby na prežitie. & Ľahký a prenosný, ľahko sa prenáša a skladuje, môže byť umiestnený v autách, jachtách, lodiach atď. & Jednoduché použitie, čo je ideálne na postaranie sa o akékoľvek lekárske núdzové potreby počas. & Skvelé na cestovanie, streľbu, poľovníctvo, kempovanie, turistiku, rybolov, člnkovanie, dobrodružstvo v divočine a ďalšie aktivity.
Navod na prezitie pre zenu
Predam knihu - Navod na prezitie pre zenu, autor Igor Bukovsky. Necitana. Na jednej strane je venovanie. Maly nedostatok na obale /vid foto/. Piste email. Na sms neodpovedam. Dohoda mozna. Kukni aj dalsie inzeraty.
Kniha - Navod na prezitie pre bejby
Predam knihu od Igora Bukovskeho - Navod na prezitie pre bejby - ako nova. Text je rozdelený do piatich základných častí: 1. Telo dieťaťa – poskytne zaujímavosti a dôležité údaje o raste detského organizmu a jeho potrebách, vývoji a úlohe jednotlivých orgánov a systémov (imunita, tráviaci systém, mozog, kosti, zuby, oči, dýchací systém, srdce, obličky, koža, obezita a pod.) 2. Deň dieťaťa – prevedie čitateľov takými zákutiami detského života ako je Učenie, Plač, Hračky, Reč, Motorika, Očkovanie, Klamanie, Trucovanie, Zlozvyky, Strach, Cumlík, Spánok, Domáce zvieratká, Pohyb a šport a pod. 3. Výživa dieťaťa – táto časť obsahuje návod na zdravé a bezpečné dojčenie, venuje sa základným aj špeciálnym výživovým potrebám detského organizmu a obsahuje aj rozsiahlu kapitolu „Mlieko“, kde aj najnáročnejší čitatelia nájdu nové informácie a podnety 4. Rodina dieťaťa – prináša špeciálnu kapitolu pre mamu, kapitolu pre otca a kapitolu pre oboch rodičov; kapitolu pre starých rodičov napísal Milan Markovič 5. Choroby dieťaťa – táto časť prináša prehľadne uvedené odporúčania na domácu a prírodnú liečbu, úpravu stravy, pitného režimu a životného štýlu pri vybraných detských zdravotných problémoch – horúčka/teplota, atopický ekzém, potravinová alergia, ADHD a autizmus
Navod na prezitie pre bejby
Predam knizku navod na prezitie pre bejby. Cena 10 eur. Autor Igor Bukovsky. Zadarmo pridam knizky Mimino-navod k obsluze, Velka kniha o matke a dietati a Vyziva kojencu (prikrmy pre deti) . Osobny odber Batizovce alebo Poprad. Postou iba pri uhrade vopred. Pozri aj dalsie moje inzeraty.
Navod na prezitie pre bejby
Predam knizku navod na prezitie pre bejby. Autor Igor Bukovsky. Zadarmo pridam knizku Mimino-navod k obsluze. Osobny odber Batizovce alebo Poprad. Postou iba pri uhrade vopred. Pozri aj dalsie moje inzeraty.
Igor Bukovský-Návod na prežitie pre muža.
Predám krásnu knihu : Igor Bukovský-Návod na prežitie pre muža CENA 3,99 EUR. (Pôvodná cena v obchode je 24,99 eur ) Skvelá kniha pre každého komu, záleží na svojom zdraví a kvalite života.Témy: Mozog pamäť, mentálna výkonnosť, spánok.Oko ,ostrosť a choroby oka.Svaly,posilňovanie a iné druhy športu, áviaci systém ,trávenie, poruchy trávenia, vredová choroba.Srdce ,stres, krvný tlak, infarkt, mozgová porážka.Káva, kofeín a energetické nápoje.Antioxidanty,prevencia degeneratívnych ochorení a starnutia,Obrázky a grafy a iné... Pozri všetky moje inzeráty :) KLIKNI dole na meno alanya