inzercia, predaj, predám, bazár

Nehnuteľnosti v Bulharsku na splátky - 4kk Top 306m2

Kategória: Byty

Ponúkame Vám Exkluzívne Panorama Fort Beach, Penthouse, 306m2, z toho terasa 190m2, 7. poschodie (max 7)
3 spálne, 2 kúpeľne, 20 m od pláže s výhľadom na more v komplexe so 17 bazénmi.
Tu je možnosť si prerobiť strechu a získať tak ďalších 110 m2 obrovskej terasy
Realitybulgaria ponúka: Naším poslaním je zamerať sa na uspokojenie potrieb našich klientov ponukou širokej škály prázdninových apartmánov, ktoré sa nachádzajú v pobrežných prázdninových oblastiach. Zaviazali sme sa počúvať a rozumieť požiadavkám našich klientov, poskytovať profesionálny a skúsený personál.
Naše komplexy sa nachádzajú v najlepších bulharských prímorských letoviskách: Elenite, Saint Vlas, Sunny Beach, Ravda, 30-40 kilometrov od letiska v Burgase.
Nákupom od nás získate nielen investíciu do nehnuteľnosti, ale aj najlepší servis a správu v oblasti. Väčšina našich komplexov je prvá línia s obmedzeným prístupom na osobné magnetické karty, 24-hodinovou ostrahou a video monitorovaním. Okrem dovolenky nebude o čom premýšľať. Infraštruktúra našich areálov sa z roka na rok zlepšuje vďaka neustálemu kontaktu medzi nami a našimi klientmi.
Ponúkame na predaj luxusné prázdninové apartmány v našom komplexe Prestige Fort Beach, ktorý sa nachádza medzi Svätým Vlasom a Slnečným pobrežím. Aparthotel Premier Fort – The Pride of Ownership – S radosťou oznamujeme možnosť kúpy nehnuteľnosti v aparthoteli Premier Fort. Skutočne jedinečná príležitosť – investícia do vysoko výnosnej nehnuteľnosti v prvej línii rezortu s GARANTOVANÝM VÝNOSOM Z PRENÁJMU. Areál je určený na celoročné bývanie. Všetky apartmány sú plne zariadené, úplne pripravené na bývanie a prenájom v súlade so štandardmi a požiadavkami touroperátorov. Jedinečné apartmány s výhľadom na more nájdete aj v našich ďalších komplexoch - blízko Elenite v Messambria Fort Beach a Privilege Fort Beach av Ravde - Riviera Fort Beach. Pre klientov, ktorí chcú nakupovať na Slnečnom pobreží, môžeme ponúknuť Green Fort, len pár minút od pláže a všetkých atrakcií, ktoré rezort ponúka.
Neplatíte žiadny servisný poplatok.
Neváhajte konajte skvela investičnú príležitosť.
Chcete si kúpiť NA SPLÁTKY svoj dom alebo apartmán pri mori v Bulharsku ❓ S nami to nie je problém‼️ ceny od 35.000 €
A čo k tomu potrebujete ❓
- jeden doklad totožnosti
- akontáciu od 10% z kúpnej ceny
- žiadne papierovanie, ako je potvrdenie o zamestnaní
- žiadne daňové priznania
- žiadne výpisy z účtu
- nezaujímajú nás Vaše dlhy a exekúcie
- proste ručíte len kupovanou nehnuteľnosťou
Neváhajte ma kontaktovať na Tel:
Email: slovakia@
prosím o zdieľanie nech sa dostane naša ponuka ďalej
Nehnuteľnosti v Bulharsku na splátky - 4kk Top 306m2
Podobné inzeráty
Apartmán pri mori v Bulharsku
Chcete vlastniť nehnuteľnosť pri mori? Chcete tráviť dovolenku s rodinou a svojimi priateľmi vo vlastnom apartmáne pri mori? Chcete výhodne investovať do nehnuteľnosti pri mori a poberať rentu? Teraz je ten správny čas. Spoločnosť aXaL group ponúka bezkonkurenčné množstvo exkluzívnych, kvalitných a overených nehnuteľnosti . My vám pomôžeme aby ste investovali do správnej nehnuteľnosti, podľa Vašich požiadaviek, aby Vaše peniaze nestratili na hodnote. V Bulharsku pôsobíme celoročne. Naša firma Vám vie zabezpečiť kúpu, prenájom a celkovú správu nehnuteľnosti na Bulharskom pobreží v lokalitách Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy a Pomorie. Prečo investovať do nehnuteľnosti v Bulharsku? • Bulharsko je členom Európskej únie od 1. 1. 2007. • Bulharsko je v takzvanej „čakárni na Euro“(od 1.4.2024) • Bulharsko je považované za politicky a ekonomicky stabilnú krajinu Je súčasťou v kľúčových organizáciách EÚ, NATO a WTO (Svetová obchodná organizácia) • Bulharsko ponúka vysoko kvalitné nehnuteľnosti za jedny z najnižších cien v Európe (zaujímavé sú investície do nehnuteľností na pobreží Čierneho mora) • Bulharsko má 4 hlavné letiská(Sofia, Plovdiv, Varna, Burgas), ktoré ho spájajú s mnohými destináciami po celom svete • Cesta do Bulharska k pobrežiu Čierneho mora do Burgasu zo Slovenska vedie cez Srbsko po novovybudovaných diaľniciach • Ľudia v Bulharsku sú jední z najpohostinnejších ľudí. V prípade ak Vás naša ponuka zaujala, vieme Vám konkrétne ponúknuť nehnuteľnosti v Bulharsku podľa Vašich požiadaviek. Cena štúdia (1kk) začína už od 35.000,- eur. Radi Vám nájdeme nehnuteľnosť podľa Vašich predstav.
Apartmán pri mori v Bulharsku
Chcete vlastniť nehnuteľnosť pri mori? Chcete tráviť dovolenku s rodinou a svojimi priateľmi vo vlastnom apartmáne pri mori? Chcete výhodne investovať do nehnuteľnosti pri mori a poberať rentu? Teraz je ten správny čas. Spoločnosť aXaL group ponúka bezkonkurenčné množstvo exkluzívnych, kvalitných a overených nehnuteľnosti . My vám pomôžeme aby ste investovali do správnej nehnuteľnosti, podľa Vašich požiadaviek, aby Vaše peniaze nestratili na hodnote. V Bulharsku pôsobíme celoročne. Naša firma Vám vie zabezpečiť kúpu, prenájom a celkovú správu nehnuteľnosti na Bulharskom pobreží v lokalitách Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy a Pomorie. Prečo investovať do nehnuteľnosti v Bulharsku? • Bulharsko je členom Európskej únie od 1. 1. 2007. • Bulharsko je v takzvanej „čakárni na Euro“ • Bulharsko je považované za politicky a ekonomicky stabilnú krajinu Je súčasťou v kľúčových organizáciách EÚ, NATO a WTO (Svetová obchodná organizácia) • Bulharsko ponúka vysoko kvalitné nehnuteľnosti za jedny z najnižších cien v Európe (zaujímavé sú investície do nehnuteľností na pobreží Čierneho mora) • Bulharsko má 4 hlavné letiská(Sofia, Plovdiv, Varna, Burgas), ktoré ho spájajú s mnohými destináciami po celom svete • Cesta do Bulharska k pobrežiu Čierneho mora do Burgasu zo Slovenska vedie cez Srbsko po novovybudovaných diaľniciach • Ľudia v Bulharsku sú jední z najpohostinnejších ľudí. V prípade ak Vás naša ponuka zaujala, vieme Vám konkrétne ponúknuť nehnuteľnosti v Bulharsku podľa Vašich požiadaviek. Cena štúdia (1kk) začína už od 35.000,- eur. Radi Vám nájdeme nehnuteľnosť podľa Vašich predstav.
Apartmán pri mori v Bulharsku
Chcete vlastniť nehnuteľnosť pri mori? Chcete tráviť dovolenku s rodinou a svojimi priateľmi vo vlastnom apartmáne pri mori? Chcete výhodne investovať do nehnuteľnosti pri mori a poberať rentu? Teraz je ten správny čas. Spoločnosť aXaL group ponúka bezkonkurenčné množstvo exkluzívnych, kvalitných a overených nehnuteľnosti . My vám pomôžeme aby ste investovali do správnej nehnuteľnosti, podľa Vašich požiadaviek, aby Vaše peniaze nestratili na hodnote. V Bulharsku pôsobíme celoročne. Naša firma Vám vie zabezpečiť kúpu, prenájom a celkovú správu nehnuteľnosti na Bulharskom pobreží v lokalitách Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy a Pomorie. Prečo investovať do nehnuteľnosti v Bulharsku? • Bulharsko je členom Európskej únie od 1. 1. 2007. • Bulharsko je v takzvanej „čakárni na Euro“ • Bulharsko je považované za politicky a ekonomicky stabilnú krajinu Je súčasťou v kľúčových organizáciách EÚ, NATO a WTO (Svetová obchodná organizácia) • Bulharsko ponúka vysoko kvalitné nehnuteľnosti za jedny z najnižších cien v Európe (zaujímavé sú investície do nehnuteľností na pobreží Čierneho mora) • Bulharsko má 4 hlavné letiská(Sofia, Plovdiv, Varna, Burgas), ktoré ho spájajú s mnohými destináciami po celom svete • Cesta do Bulharska k pobrežiu Čierneho mora do Burgasu zo Slovenska vedie cez Srbsko po novovybudovaných diaľniciach • Ľudia v Bulharsku sú jední z najpohostinnejších ľudí. V prípade ak Vás naša ponuka zaujala, vieme Vám konkrétne ponúknuť nehnuteľnosti v Bulharsku podľa Vašich požiadaviek. Cena štúdia (1kk) začína už od 35.000,- eur. Radi Vám nájdeme nehnuteľnosť podľa Vašich predstav.
Apartmán pri mori v Bulharsku
PonúkaChcete vlastniť nehnuteľnosť pri mori? Chcete tráviť dovolenku s rodinou a svojimi priateľmi vo vlastnom apartmáne pri mori? Chcete výhodne investovať do nehnuteľnosti pri mori a poberať rentu? Teraz je ten správny čas. Spoločnosť aXaL group ponúka bezkonkurenčné množstvo exkluzívnych, kvalitných a overených nehnuteľnosti . My vám pomôžeme aby ste investovali do správnej nehnuteľnosti, podľa Vašich požiadaviek, aby Vaše peniaze nestratili na hodnote. V Bulharsku pôsobíme celoročne. Naša firma Vám vie zabezpečiť kúpu, prenájom a celkovú správu nehnuteľnosti na Bulharskom pobreží v lokalitách Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy a Pomorie. Prečo investovať do nehnuteľnosti v Bulharsku? • Bulharsko je členom Európskej únie od 1. 1. 2007. • Bulharsko je v takzvanej „čakárni na Euro“ • Bulharsko je považované za politicky a ekonomicky stabilnú krajinu Je súčasťou v kľúčových organizáciách EÚ, NATO a WTO (Svetová obchodná organizácia) • Bulharsko ponúka vysoko kvalitné nehnuteľnosti za jedny z najnižších cien v Európe (zaujímavé sú investície do nehnuteľností na pobreží Čierneho mora) • Bulharsko má 4 hlavné letiská(Sofia, Plovdiv, Varna, Burgas), ktoré ho spájajú s mnohými destináciami po celom svete • Cesta do Bulharska k pobrežiu Čierneho mora do Burgasu zo Slovenska vedie cez Srbsko po novovybudovaných diaľniciach • Ľudia v Bulharsku sú jední z najpohostinnejších ľudí. V prípade ak Vás naša ponuka zaujala, vieme Vám konkrétne ponúknuť nehnuteľnosti v Bulharsku podľa Vašich požiadaviek. Cena štúdia (1kk) začína už od 35.000,- eur. Radi Vám nájdeme nehnuteľnosť podľa Vašich predstav.
Nehnuteľnosti v Bulharsku na splátky - Apartmán 4kk
Ponúkame Vám Exkluzívne Dvojpodlažný apartmán 4 + kk s jedným balkónom a obrovskou strešnou terasou s výhľadom na celé more ako na dlani. Apartmán má 2 spálne, 2 kúpeľne, 2 toalety, 2 kuchyne, 1 obrovoskú halu (aj na spanie) + 1 komoru Rozloha apartmánu 240 m². 5. poschodie s panoramatickým výhľadom na more a tiež na niekoľko bazénov. Fort Noks Grand Resort je najväčší rezidenčný komplex na pobreží Čierneho mora v Bulharsku, ktorý sa nachádza medzi mestami Saint Vlas a Elenite, hneď vedľa krásnej odľahlej pláže plnej prírodných krás a ponúka nádherný dych berúci výhľad na more. Takmer všetky apartmány majú exkluzívny panoramatický výhľad na celé Slnečné pobrežie a Nesebarský záliv. Nádherná poloha spolu s najlepšou infraštruktúrou v okolí dáva príležitosť na pokojnú rodinnú dovolenku aj aktívnu turistiku. Komplexy Marina View Fort Beach a Panorama Fort Beach sa nachádzajú v prvej línii, vedľa nádherných pláží. Kúzelná kombinácia lesného, ​​horského a morského vzduchu vám navráti silu a nabije energiou na celý rok dopredu. Výhľady na more a hory sú nezabudnuteľné. Robinson Beach pláž, ktorá sa nachádza v blízkosti týchto dvoch komplexov, je obľúbeným prázdninovým miestom pre turistov. Druhá línia Fort Noks Grand Resort - rezidenčné komplexy Sea Fort Club, Imperial Fort Club a Crown Fort Club sú perfektne umiestnené - na kopci, blízko mora, obklopené lesom a ponúka majiteľom apartmánov ten najkrajší výhľad na zátoke Slnečné pobrežie. More je len 1-5 minút chôdze od komplexov. Nádherná kombinácia horského a morského vzduchu, výhľadu na more a hory. Väčšina apartmánov má exkluzívny panoramatický výhľad na celé Slnečné pobrežie a Nesebarský záliv. Nádherná poloha spolu s najlepšou infraštruktúrou v okolí dáva príležitosť na pokojnú rodinnú dovolenku aj aktívnu turistiku. Tieto tri vrchné komplexy tvoria lesnú časť GRAND RESORTU. Neplatíte žiadny servisný poplatok. Neváhajte konajte skvela investičnú príležitosť. Chcete si kúpiť NA SPLÁTKY svoj dom alebo apartmán pri mori v Bulharsku ❓ S nami to nie je problém‼️ ceny od 35.000 € A čo k tomu potrebujete ❓ - jeden doklad totožnosti - akontáciu od 10% z kúpnej ceny - žiadne papierovanie, ako je potvrdenie o zamestnaní - žiadne daňové priznania - žiadne výpisy z účtu - nezaujímajú nás Vaše dlhy a exekúcie - proste ručíte len kupovanou nehnuteľnosťou Neváhajte ma kontaktovať na Tel: Email: slovakia@
Apartmán v Bulharsku - Slnečné pobrežie TOP INVESTÍCIA
Apartmán v Bulharsku TOP INVESTÍCIA. Ponúkam na predaj apartmán 36m2 v Bulharskú v najrušnejšej dovolenkovej destinácií Slnečné pobrežie. Apartmán sa nachádza v rezorte Holiday Fort Noks, ktorý je vzdialený od pláže cca 10 min pešo. V rezorte sa nachádzajú 9 bazénov, reštaurácie, bary, fitness centrum, detský klub, mini golf, supermarket a veľa ďalšie. Cena: 39000 eur Som majiteľ. V prípade záujmu o viac informácií volajte Vyhľadávanie: Apartmán Bulharsko, Apartmán v zahraničí, Apartmán v Bulharsku, Nehnuteľnost Bulharsko, Nehnuteľnosti v Bulharsku, Apartmán pri mori...