inzercia, predaj, predám, bazár

Nehnuteľnosti v Bulharsku na splátky - Apartmán 4kk

Kategória: Byty

Ponúkame Vám Exkluzívne Dvojpodlažný apartmán 4 + kk s jedným balkónom a obrovskou strešnou terasou s výhľadom na celé more ako na dlani.
Apartmán má 2 spálne, 2 kúpeľne, 2 toalety, 2 kuchyne, 1 obrovoskú halu (aj na spanie) + 1 komoru
Rozloha apartmánu 240 m².
5. poschodie s panoramatickým výhľadom na more a tiež na niekoľko bazénov.
Fort Noks Grand Resort je najväčší rezidenčný komplex na pobreží Čierneho mora v Bulharsku, ktorý sa nachádza medzi mestami Saint Vlas a Elenite, hneď vedľa krásnej odľahlej pláže plnej prírodných krás a ponúka nádherný dych berúci výhľad na more.
Takmer všetky apartmány majú exkluzívny panoramatický výhľad na celé Slnečné pobrežie a Nesebarský záliv. Nádherná poloha spolu s najlepšou infraštruktúrou v okolí dáva príležitosť na pokojnú rodinnú dovolenku aj aktívnu turistiku.
Komplexy Marina View Fort Beach a Panorama Fort Beach sa nachádzajú v prvej línii, vedľa nádherných pláží. Kúzelná kombinácia lesného, ​​horského a morského vzduchu vám navráti silu a nabije energiou na celý rok dopredu. Výhľady na more a hory sú nezabudnuteľné.
Robinson Beach pláž, ktorá sa nachádza v blízkosti týchto dvoch komplexov, je obľúbeným prázdninovým miestom pre turistov.
Druhá línia Fort Noks Grand Resort - rezidenčné komplexy Sea Fort Club, Imperial Fort Club a Crown Fort Club sú perfektne umiestnené - na kopci, blízko mora, obklopené lesom a ponúka majiteľom apartmánov ten najkrajší výhľad na zátoke Slnečné pobrežie.
More je len 1-5 minút chôdze od komplexov.
Nádherná kombinácia horského a morského vzduchu, výhľadu na more a hory.
Väčšina apartmánov má exkluzívny panoramatický výhľad na celé Slnečné pobrežie a Nesebarský záliv.
Nádherná poloha spolu s najlepšou infraštruktúrou v okolí dáva príležitosť na pokojnú rodinnú dovolenku aj aktívnu turistiku.
Tieto tri vrchné komplexy tvoria lesnú časť GRAND RESORTU.
Neplatíte žiadny servisný poplatok.
Neváhajte konajte skvela investičnú príležitosť.
Chcete si kúpiť NA SPLÁTKY svoj dom alebo apartmán pri mori v Bulharsku ❓ S nami to nie je problém‼️ ceny od 35.000 €
A čo k tomu potrebujete ❓
- jeden doklad totožnosti
- akontáciu od 10% z kúpnej ceny
- žiadne papierovanie, ako je potvrdenie o zamestnaní
- žiadne daňové priznania
- žiadne výpisy z účtu
- nezaujímajú nás Vaše dlhy a exekúcie
- proste ručíte len kupovanou nehnuteľnosťou
Neváhajte ma kontaktovať na Tel:
Email: slovakia@
Nehnuteľnosti v Bulharsku na splátky - Apartmán 4kk
Podobné inzeráty
Apartmán v Bulharsku - Slnečné pobrežie TOP INVESTÍCIA
Apartmán v Bulharsku TOP INVESTÍCIA. Ponúkam na predaj apartmán 36m2 v Bulharskú v najrušnejšej dovolenkovej destinácií Slnečné pobrežie. Apartmán sa nachádza v rezorte Holiday Fort Noks, ktorý je vzdialený od pláže cca 10 min pešo. V rezorte sa nachádzajú 9 bazénov, reštaurácie, bary, fitness centrum, detský klub, mini golf, supermarket a veľa ďalšie. Cena: 39000 eur Som majiteľ. V prípade záujmu o viac informácií volajte Vyhľadávanie: Apartmán Bulharsko, Apartmán v zahraničí, Apartmán v Bulharsku, Nehnuteľnost Bulharsko, Nehnuteľnosti v Bulharsku, Apartmán pri mori...
Apartmán pri mori v Bulharsku
Popis Slnečné pobrežie , Bulharsko: Ponúkame na predaj (65m2) zariadený apartmán 2kk s balkónom s prestížnom komplexe s niekoľkými bazénmi cca 900 m od mora aXaL group Ponúkame bezkonkurenčné množstvo kvalitných a overených nehnuteľnosti. My vám pomôžeme aby ste investovali do správnej nehnuteľnosti, podľa Vašich požiadaviek,aby Vaše peniaze nestratili na hodnote. Pôsobíme v Bulharsku celoročne. Naša firma Vám vie zabezpečiť kúpu, prenájom a celkovú správu nehnuteľnosti na Bulharskom pobreží v lokalitách Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie. Prečo investovať do nehnuteľnosti v Bulharsku? Bulharsko je členom Európskej únie od 1. 1. 2007 Bulharsko je v takzvanej „čakárni na Euro“(od 1.4.2024) Bulharsko je považované za politicky a ekonomicky stabilnú krajinu. Je súčasťou v kľúčových organizáciách EÚ, NATO a WTO (Svetová obchodná organizácia) Bulharsko ponúka vysoko kvalitné nehnuteľnosti za jedny z najnižších cien v Európe (zaujímavé sú investície do nehnuteľností na pobreží Čierneho mora) Bulharsko má 4 hlavné letiská(Sofia, Plovdiv, Varna, Burgas), ktoré ho spájajú s mnohými destináciami po celom svete Cesta do Bulharska k pobrežiu Čierneho mora do Burgasu zo Slovenska vedie cez Srbsko po novovybudovaných diaľniciach Ľudia v Bulharsku sú považovaní za najpohostinnejších ľudí. Inzerovaná nehnuteľnosť Ponúkame na predaj (65m2) zariadený apartmán 2kk s balkónom s prestížnom komplexe s niekoľkými bazénmi cca 900 m od mora. Apartmán sa predáva zariadený, podľa aktuálnych fotografií. Stav objektu:Veľmi dobrý, Vlastníctvo:Osobné, Balkón:ano, Klimazácia: ano Vybavenie komplexu: 24 hodinová bezpečnostná služba, vonkajší bazén s pohodlnými lehátkami Komplex predstavuje uzavretý areál len pre vlastníkov apartmánu a ich hostí, vonkajší bazén a detský bazén, detské ihrisko, Wi-Fi. Nachádzate sa v pokojnom letovisku Slnečné pobrežie V okolí je plná občianska vybavenosť veľký Supermarket, lekáreň autobusová zastávka, ktorá funguje celoročne.Neďaleko komplexu sa nachádza veľký aquapark. Komplex je umiestnený: 7 km od Starého Mesta Nesebar (múzeum pod záštitou UNESCO) 1 km od centra letoviska Slnečné pobrežie, 35 km od mesta Burgas 30 km od letiska Burgas.
Apartmán pri mori v Bulharsku
Popis Slnečné pobrežie , Bulharsko: Ponúkame na predaj (40m2) zariadený mezonetový apartmán 2kk s balkónom s čiastočným výhľadom na vonkajší bazén v udžiavanom komplexe 600 m od pláže aXaL group Ponúkame bezkonkurenčné množstvo kvalitných a overených nehnuteľnosti. My vám pomôžeme aby ste investovali do správnej nehnuteľnosti, podľa Vašich požiadaviek,aby Vaše peniaze nestratili na hodnote. Pôsobíme v Bulharsku celoročne. Naša firma Vám vie zabezpečiť kúpu, prenájom a celkovú správu nehnuteľnosti na Bulharskom pobreží v lokalitách Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie. Prečo investovať do nehnuteľnosti v Bulharsku? Bulharsko je členom Európskej únie od 1. 1. 2007 Bulharsko je v takzvanej „čakárni na Euro“(od 1.4.2024) Bulharsko je považované za politicky a ekonomicky stabilnú krajinu. Je súčasťou v kľúčových organizáciách EÚ, NATO a WTO (Svetová obchodná organizácia) Bulharsko ponúka vysoko kvalitné nehnuteľnosti za jedny z najnižších cien v Európe (zaujímavé sú investície do nehnuteľností na pobreží Čierneho mora) Bulharsko má 4 hlavné letiská(Sofia, Plovdiv, Varna, Burgas), ktoré ho spájajú s mnohými destináciami po celom svete Cesta do Bulharska k pobrežiu Čierneho mora do Burgasu zo Slovenska vedie cez Srbsko po novovybudovaných diaľniciach Ľudia v Bulharsku sú považovaní za najpohostinnejších ľudí. Inzerovaná nehnuteľnosť Ponúkame na predaj (40m2) zariadený mezonetový apartmán 2kk s balkónom s čiastočným výhľadom na vonkajší bazén v udžiavanom komplexe 600 m od pláže. Apartmán sa predáva zariadený, podľa aktuálnych fotografií. Stav objektu:Veľmi dobrý, Vlastníctvo:Osobné, Balkón:ano, Klimatizácia: áno Vybavenie komplexu: 24 hodinová bezpečnostná služba, vonkajší bazén s pohodlnými lehátkami Komplex predstavuje uzavretý areál len pre vlastníkov apartmánu a ich hostí. Nachádzate sa v pokojnom letovisku Slnečné pobrežie V okolí je plná občianska vybavenosť veľký Supermarket, lekáreň autobusová zastávka, ktorá funguje celoročne.Neďaleko komplexu sa nachádza veľký aquapark. Komplex je umiestnený: 7 km od Starého Mesta Nesebar (múzeum pod záštitou UNESCO) 1 km od centra letoviska Slnečné pobrežie, 35 km od mesta Burgas 30 km od letiska Burgas.
Apartmán pri mori v Bulharsku
Popis Slnečné pobrežie , Bulharsko: Ponúkame na predaj (85m2) zariadený apartmán 2kk s veľkým balkónom s čiastočným výhľadom na more v prestížnom SPA – komplexe hotelového štýlu s vnútorným a vonkajším bazénom cca 150 m od mora aXaL group Ponúkame bezkonkurenčné množstvo kvalitných a overených nehnuteľnosti. My vám pomôžeme aby ste investovali do správnej nehnuteľnosti, podľa Vašich požiadaviek,aby Vaše peniaze nestratili na hodnote. Pôsobíme v Bulharsku celoročne. Naša firma Vám vie zabezpečiť kúpu, prenájom a celkovú správu nehnuteľnosti na Bulharskom pobreží v lokalitách Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie. Prečo investovať do nehnuteľnosti v Bulharsku? Bulharsko je členom Európskej únie od 1. 1. 2007 Bulharsko je v takzvanej „čakárni na Euro“(od 1.4.2024) Bulharsko je považované za politicky a ekonomicky stabilnú krajinu. Je súčasťou v kľúčových organizáciách EÚ, NATO a WTO (Svetová obchodná organizácia) Bulharsko ponúka vysoko kvalitné nehnuteľnosti za jedny z najnižších cien v Európe (zaujímavé sú investície do nehnuteľností na pobreží Čierneho mora) Bulharsko má 4 hlavné letiská(Sofia, Plovdiv, Varna, Burgas), ktoré ho spájajú s mnohými destináciami po celom svete Cesta do Bulharska k pobrežiu Čierneho mora do Burgasu zo Slovenska vedie cez Srbsko po novovybudovaných diaľniciach Ľudia v Bulharsku sú považovaní za najpohostinnejších ľudí. Inzerovaná nehnuteľnosť Ponúkame na predaj (85m2) zariadený apartmán 2kk s veľkým balkónom s čiastočným výhľadom na more v prestížnom SPA – komplexe hotelového štýlu s vnútorným a vonkajším bazénom cca 150 m od mora. Apartmán sa predáva zariadený, podľa aktuálnych fotografií. Stav objektu:Veľmi dobrý, Vlastníctvo:Osobné, Balkón:ano, Výťah:ano Vybavenie komplexu: 24 hodinová bezpečnostná služba, vonkajší bazén s pohodlnými lehátkami Komplex predstavuje uzavretý areál len pre vlastníkov apartmánu a ich hostí, vonkajší bazén a detský bazén, detské ihrisko, bar pri bazene, Wi-Fi. Nachádzate sa v pokojnom letovisku Slnečné pobrežie V okolí je plná občianska vybavenosť veľký Supermarket, lekáreň autobusová zastávka, ktorá funguje celoročne.Neďaleko komplexu sa nachádza veľký aquapark. Komplex je umiestnený: 7 km od Starého Mesta Nesebar (múzeum pod záštitou UNESCO) 1 km od centra letoviska Slnečné pobrežie, 35 km od mesta Burgas 30 km od letiska Burgas.
Apartmán pri mori v Bulharsku
Slnečné pobrežie , Bulharsko: Ponúkame na predaj (85m2) zariadený apartmán 2kk s veľkým balkónom s čiastočným výhľadom na more v prestížnom SPA – komplexe hotelového štýlu s vnútorným a vonkajším bazénom cca 150 m od mora aXaL group Vám ponúka bezkonkurenčné množstvo kvalitných a overených nehnuteľnosti. My vám pomôžeme aby ste investovali do správnej nehnuteľnosti, podľa Vašich požiadaviek,aby Vaše peniaze nestratili na hodnote. Pôsobíme v Bulharsku celoročne. Naša firma Vám vie zabezpečiť kúpu, prenájom a celkovú správu nehnuteľnosti na Bulharskom pobreží v lokalitách Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie. Prečo investovať do nehnuteľnosti v Bulharsku? Bulharsko je členom Európskej únie od 1. 1. 2007 Bulharsko je v takzvanej „čakárni na Euro“(od 1.4.2024) Bulharsko je považované za politicky a ekonomicky stabilnú krajinu. Je súčasťou v kľúčových organizáciách EÚ, NATO a WTO (Svetová obchodná organizácia) Bulharsko ponúka vysoko kvalitné nehnuteľnosti za jedny z najnižších cien v Európe (zaujímavé sú investície do nehnuteľností na pobreží Čierneho mora) Bulharsko má 4 hlavné letiská(Sofia, Plovdiv, Varna, Burgas), ktoré ho spájajú s mnohými destináciami po celom svete Cesta do Bulharska k pobrežiu Čierneho mora do Burgasu zo Slovenska vedie cez Srbsko po novovybudovaných diaľniciach Ľudia v Bulharsku sú považovaní za najpohostinnejších ľudí. Inzerovaná nehnuteľnosť Ponúkame na predaj (85m2) zariadený apartmán 2kk s veľkým balkónom s čiastočným výhľadom na more v prestížnom SPA – komplexe hotelového štýlu s vnútorným a vonkajším bazénom cca 150 m od mora. Apartmán sa predáva zariadený, podľa aktuálnych fotografií. Stav objektu:Veľmi dobrý, Vlastníctvo:Osobné, Balkón:ano, Výťah:ano Vybavenie komplexu: 24 hodinová bezpečnostná služba, vonkajší bazén s pohodlnými lehátkami Komplex predstavuje uzavretý areál len pre vlastníkov apartmánu a ich hostí, vonkajší bazén a detský bazén, detské ihrisko, bar pri bazene, Wi-Fi. Nachádzate sa v pokojnom letovisku Slnečné pobrežie V okolí je plná občianska vybavenosť veľký Supermarket, lekáreň autobusová zastávka, ktorá funguje celoročne.Neďaleko komplexu sa nachádza veľký aquapark. Komplex je umiestnený: 7 km od Starého Mesta Nesebar (múzeum pod záštitou UNESCO) 1 km od centra letoviska Slnečné pobrežie, 35 km od mesta Burgas 30 km od letiska Burgas.
Apartmán pri mori v Bulharsku
Popis Slnečné pobrežie , Bulharsko: Ponúkame na predaj (65m2) zariadený apartmán 2kk s balkónom s prestížnom komplexe s niekoľkými bazénmi cca 900 m od mora aXaL group Vám ponúka bezkonkurenčné množstvo kvalitných a overených nehnuteľnosti. My vám pomôžeme aby ste investovali do správnej nehnuteľnosti, podľa Vašich požiadaviek,aby Vaše peniaze nestratili na hodnote. Pôsobíme v Bulharsku celoročne. Naša firma Vám vie zabezpečiť kúpu, prenájom a celkovú správu nehnuteľnosti na Bulharskom pobreží v lokalitách Sveti Vlas, Slnečné pobrežie, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie. Prečo investovať do nehnuteľnosti v Bulharsku? Bulharsko je členom Európskej únie od 1. 1. 2007 Bulharsko je v takzvanej „čakárni na Euro“(od 1.4.2024) Bulharsko je považované za politicky a ekonomicky stabilnú krajinu. Je súčasťou v kľúčových organizáciách EÚ, NATO a WTO (Svetová obchodná organizácia) Bulharsko ponúka vysoko kvalitné nehnuteľnosti za jedny z najnižších cien v Európe (zaujímavé sú investície do nehnuteľností na pobreží Čierneho mora) Bulharsko má 4 hlavné letiská(Sofia, Plovdiv, Varna, Burgas), ktoré ho spájajú s mnohými destináciami po celom svete Cesta do Bulharska k pobrežiu Čierneho mora do Burgasu zo Slovenska vedie cez Srbsko po novovybudovaných diaľniciach Ľudia v Bulharsku sú považovaní za najpohostinnejších ľudí. Inzerovaná nehnuteľnosť Ponúkame na predaj (65m2) zariadený apartmán 2kk s balkónom s prestížnom komplexe s niekoľkými bazénmi cca 900 m od mora. Apartmán sa predáva zariadený, podľa aktuálnych fotografií. Stav objektu:Veľmi dobrý, Vlastníctvo:Osobné, Balkón:ano, Klimazácia: ano Vybavenie komplexu: 24 hodinová bezpečnostná služba, vonkajší bazén s pohodlnými lehátkami Komplex predstavuje uzavretý areál len pre vlastníkov apartmánu a ich hostí, vonkajší bazén a detský bazén, detské ihrisko, Wi-Fi. Nachádzate sa v pokojnom letovisku Slnečné pobrežie V okolí je plná občianska vybavenosť veľký Supermarket, lekáreň autobusová zastávka, ktorá funguje celoročne.Neďaleko komplexu sa nachádza veľký aquapark. Komplex je umiestnený: 7 km od Starého Mesta Nesebar (múzeum pod záštitou UNESCO) 1 km od centra letoviska Slnečné pobrežie, 35 km od mesta Burgas 30 km od letiska Burgas.