inzercia, predaj, predám, bazár

Nemecka helma gladiator

Kategória: Zberateľstvo

Predam originalnu koncovojnovu nemecku helmu m38. Helma je kompletna a v peknom originalnom stave. Helma prilba nemecke vojenskem. Pozrite aj moje ostatne inzeraty.
Nemecka helma gladiator
Podobné inzeráty
Nemecká helma m40 decal
Predávam nemeckú helmu wehrmachtu m40 s dekalom aj s pôvodnou lesnou farbou. Helma má vo vnútri pôvodný hlinikový liner, pôvodné nity ktoré ho držia a aj úchopky na podbradník. Helma pochádza z východného frontu. Je vhodná na reštaurovanie. Pre viac info píšte SMS alebo E-mail Wehrmacht, luftwaffe, 2. svetová, WWII, nemecká helma
Prilba, helma, nemecká gladiátor
Predám nemeckú ww2 helmu označovanú aj ako gladiátor,luftschutz(protivzdušna obrana) , všetko komplet originál, vnútro, farba, dekal, podbradník. Zberateľský kus, super stav.Predávam len na zberateľské účely,nič nepropagujem.Prosím kontaktujte ma len seriózni zberatelia, čo majú naozaj záujem, cez email. Ďalšie fotky na vyžiadanie.
Otvárač listov meč Karol IV,gladiátor,katany
Otvárač listov meč Karol IV,gladiátor,katany 25 cm, hmotnosť: 70 g, materiál: kov. Výrobok zo španielskej dielne Denix,set katán 1.Otvárač listov meč Karol IV v darčekovej krabičke 15€. 2.Gladiátor,katany 10 € pozrite moje inzeráty
Star Wars helma Tusken
Ponúkam na predaj helmy z filmu star wars. Veľkosť 1:1. Dá sa nasadiť na hlavu / použiť ku kostýmu. Nie je to zmenšenina... Sú vyrábané v rôznych variantách: Variant a: nezostavená helma, časti helmy ktoré si treba poskladať (obsahuje plastové časti nefarbené, látkové časti aj kožené časti) Variant b: nezostavená helma, podobné ako variant A iba s rozdielom farbených plastových častí Variant c: môžete ho vidieť na obrázkoch inzerátu. jedná sa o zostavenú helmu, chýba iba tzv. weathering (zašpinenie, detaily) - vo fotkách 4-6 Variant d: komplet helma aj s finálnym farbením, zašpinením tzv. weatheringom - Vo fotkách 1-3 Pre viac informácii ma kontaktuje ceny sú dohodou Predávam viac podobných produktov na mojej facebookovej stránke ,, M&J props ,, V prípade záujmu aj o iné podobné produkty navštívte:
Nemecka helma luftschutz
Nemecka helma pre luftschutz Rlb239/10 Nosena cervenym krizom Deutsches rotes kreuz Vidiet zvysky
Nemecko, Nemecká ríša 1933 SA spevník II/III
Nemecká ríša 1933 SA spevník II/III Kompletné vydanie v súčasnej pôvodnej vydavateľskej väzbe: zeleno-hnedé pružné plátno malého formátu 10 x 12,5 cm so štátnym znakom NS na obálke. 304 strán, s titulnou kresbou a inými drobnými textovými kresbami Albert Reich, písmo: Fraktur. V bežne používanom stave. Otče na nebesiach, verím v tvoju všemohúcu ruku. Durínska školská modlitba č. 3, Návrh ľudového básnika“ - Nemecká ríša, národnosocialistické piesne, antisemitizmus, piesne hnutia / NSDAP, pieseň Horsta Wessela, bojová pieseň SA, jesenná pieseň SA, pieseň s hákovým krížom , vlajková pieseň, pieseň pracovného vojaka, viedenskí mladí robotníci - klamali, búrková pieseň vestfálskej SA, štandardný svastický kríž, pieseň búrkových stĺpov, hitlerovský ľud / fašistický pochod, bojová pieseň berlínskeho Motoru SA, SS v čiernom brnení, búrka pieseň búrky SS 3/II/42 Berlín, bojová pieseň štandardu 7 Berlín, pochodové piesne, Sturmfuhrer Wessel, bojová pieseň národných socialistov, bojová pieseň SA, Mounted SA, Schützenlied, pieseň rakúskeho jazdca, nemecká vlajka pieseň, pieseň Nemecka, piesne národa.