inzercia, predaj, predám, bazár

Nemecka prilba helma

Kategória: Zberateľstvo

Hľadám nemecku prilbu vymenim za vyznamenania zo slovenského štátu alebo kupim

100e za čiernu nemeckú prilbu čisto plech s originál vnútrom a farbou od 500 až 1000e
Ďalej rôzne hasičské slovenské maďarské helmy


Na cene vymene sa určite dohodneme kontak telefón sms alebo mail
Nemecka prilba helma
Podobné inzeráty
Nemecká helma m40 decal
Predávam nemeckú helmu wehrmachtu m40 s dekalom aj s pôvodnou lesnou farbou. Helma má vo vnútri pôvodný hlinikový liner, pôvodné nity ktoré ho držia a aj úchopky na podbradník. Helma pochádza z východného frontu. Je vhodná na reštaurovanie. Pre viac info píšte SMS alebo E-mail Wehrmacht, luftwaffe, 2. svetová, WWII, nemecká helma
Nemecka helma gladiator
Predam originalnu koncovojnovu nemecku helmu m38. Helma je kompletna a v peknom originalnom stave. Helma prilba nemecke vojenskem. Pozrite aj moje ostatne inzeraty.
Star Wars helma Tusken
Ponúkam na predaj helmy z filmu star wars. Veľkosť 1:1. Dá sa nasadiť na hlavu / použiť ku kostýmu. Nie je to zmenšenina... Sú vyrábané v rôznych variantách: Variant a: nezostavená helma, časti helmy ktoré si treba poskladať (obsahuje plastové časti nefarbené, látkové časti aj kožené časti) Variant b: nezostavená helma, podobné ako variant A iba s rozdielom farbených plastových častí Variant c: môžete ho vidieť na obrázkoch inzerátu. jedná sa o zostavenú helmu, chýba iba tzv. weathering (zašpinenie, detaily) - vo fotkách 4-6 Variant d: komplet helma aj s finálnym farbením, zašpinením tzv. weatheringom - Vo fotkách 1-3 Pre viac informácii ma kontaktuje ceny sú dohodou Predávam viac podobných produktov na mojej facebookovej stránke ,, M&J props ,, V prípade záujmu aj o iné podobné produkty navštívte:
Vikingská oceľová, strieborná  prilba
Vikingská oceľová, strieborná prilba , tiež často nazývaná prilba Wikinger, je prilba s realistickým vzhľadom. Bola vyrobená z 1,2 mm ocele a kombinuje starožitný štýl a odolný materiál. Vzniká tak pútavá prilba, ktorá bude dokonale ladiť s vašim rytierskym outfitom. Naša prilba má v hornej časti dva rohy a na mieste ju drží nastaviteľný bradový remienok. Okrem toho sa jedná aj o pútavý výstavný kúsok.
Japonská Helma ww2 (REZERVOVANE)
Predám originálnu Japonsku helmu z druhej svetovej vojny. Helma pochádza od môjho dobrého priateľa z Kumamoto v Nagasaki. Plech je pekne zachovaly iba s povrchovou liskou a roky času odráža iba vnútorná výstelka ktorá je však stále kompletná aj s podbradníkom. helma prilba, helmu, vojenske, prilbu. Pozrite aj moje ostatné inzeráty.
Nemecka helma luftschutz
Nemecka helma pre luftschutz Rlb239/10 Nosena cervenym krizom Deutsches rotes kreuz Vidiet zvysky