inzercia, predaj, predám, bazár

Nemecka prilba pre mládež z druhej svetovej vojny

Kategória: Ostatné

Predám originál Nemecku prilbu z obdobia druhej svetovej vojny pre mládež ,pre dorastencov
Originálnej farbe melónova zelena
Nič nepropagujem!!!
Cena 400€ plus dohoda
Nemecka prilba pre mládež z druhej svetovej vojny
Podobné inzeráty
hasicska prilba PZ 2 hasicska prilba pz 2 hasicska prilba pz
hasicska prilba pz2 takzvaná amerika vyrobená z polykarbonatu v predu prilby je rámček pre identifikacne čislo hasicska hasicska prilba pz 2 hasicska prilba PZ 2 hasicska helma pz 2 zasahova prilba zasahova helma prilba poziarnika poziarnicka prilba cena dohodou postovné na dobierku 8 euro mám aj iné hasicske prilby a to pz 1 alebo ceskoslovenskú hasicsku ciernu prilbu vz.53 zasahova prilba hasica zasahova zasahova prilba poziarnika zasahova poziarnicka prilba zasahova poziarnicka helma foto je v ďalších inzerátoch inzerát je platný do zmazania prilba je plne funkcná nezlomená nerozbitá neprasknutá nepoškodená len kozmetické vady miestami je oškretá biela farba
Nemecky tanier porcelánové z ob.druhej svetovej vojny
Predám tanier z obdobia z druhej svetovej vojny. Nič nepropagujem!!!! Cena 100€
poziarnicka prilba prilba poziarnika hasicska prilba pz 1
predam staru poziarnicku prilbu predam staru prilbu hasica stara prilba poziarnicka prilba prilba hasica hasicska prilba stara prilba poziarnika stara prilba hasica jedna sa o staru hasicsku prilbu pz 1 vyrábanu od r 1973 prilba je plastová inzerát platný do zmazania poštovné 8 euro mám ešte jednu staru poziarnicku helmu vz.53 foto v dalších inzerátoch
Plynové masky z obdobia po druhej svetovej vojne
Mám a predám osem plynových masiek z obdobia druhej svetovej vojny. Masky boli zakúpené v tom obdobý a boli určené na ochranu proti chemickým zbraniam. Od zakúpenia neboli použite (boli iba skúšané) a boli v sklade po celú dobu. Nenašiel som k nim kyslík ktorý je vitálny pre tieto masky aby vôbec fungovali. Na niektorých miestach sú zhrdzavené a páchnu po plesni (boli v sklade kde je vlhko). Velikosti masiek sú 2 a 3. Tieto masky majú väčšiu historyckú tým pádom aj zberateľskú hodnotu ako na normálne používanie. Preferujem doručenie poštov na dobierku. Som schopny predávať po jednom kuse (12€) ale radšej všetko po kope. Ak chcete viacej fotiek kontaktujte ma cez gmail NIE CEZ SMS ALEBO TELEFONICKY. Pekný deň!
Po stopách hrdinov II. svetovej vojny
Na predaj mám tuto knižku, ktorá je v super stave + mapa. Publikácia „Po stopách hrdinov II. svetovej vojny“ obsahuje okrem textov v slovenskom jazyku, anglickom jazyku, francúzskom jazyku a ruskom jazyku aj stručný popis histórie z rokov 1939 – 1945 a svedectvá bojov z jednotlivých regiónov Žilinského kraja. Najlepšie kontaktovať e-mail/sms. Cena 10€.
Obraz nepriateľa : v propagande počas II. svetovej vojny
Dobrý deň, predávam knihu s názvom Obraz nepriateľa : v propagande počas II. svetovej vojny na Slovensku. Autorom je Eduard Nižňanský a kol. Vydavateľstvo Múzeum Slovenského národného povstania Stav knihy je ako nová, podpísaná autorom, vo vnútri knihy nie je nijakým spôsobom vyznačovaný text ani dopisované. Posielam poštou na dobierku, na výdajné miesto Packetou alebo osobný odber Sereď a okolie do 10km.