inzercia, predaj, predám, bazár

nemecké barle

Kategória: Ostatné

Darujem za odvoz dve nemecké barle s výškou 110 cm a 120 cm (dajú sa obe ešte nastaviť). Väčšia je používaná, menšia úplne nová.
nemecké barle
Podobné inzeráty
Francúzske barle - 2 KUSY
Francúzske barle - 2 KUSY Predám Francúzske barle - 2 KUSY Používané ale zachovalý stav Predávam spolu, cena spolu 5 eur. Odber možný v ke.
Darujem detske nemecke barle hlinikove
Dve nemecke barle pre dieta cca do vysky 145 cm. Maju uz nedostatky ale na kratkodobe pouzitie este posluzia, nedostatky sa daju opravit.
Barle
Predám hliníkové nemecké nastaviteľné barle. Dĺžka 133 cm v najnižšej úrovni. Pre výšku postaví asi 175 cm a viac. Neboli používané sú v super stave.Najlepšie osobný odber v Poprade.
Predam barle
Predam natavitelne nemecke barle 1par
Barle
Predám hliníkové nemecké nastaviteľné barle. Dĺžka 133 cm v najnižšej úrovni. Pre výšku postaví asi 170 cm a viac. Neboli používané sú v super stave.Najlepšie osobný odber v Poprade.
invalidny vozík 42cm držiak na barle odľahčený
Použitý zachovaly invalidný vozík 41, Parix2 nosnosť do 125kg odľahčený Šírka sedadla 42cm dĺžka sedadla 42cm Celková šírka 59cm. Kolesá predné zadne plne výklopne lakťové opierky + držiak na barle, Rýchloupínacie kolesá skladací vozík dobierka kuriérom 15€