inzercia, predaj, predám, bazár

nenosena dievcenska capica 5-6 rokov

Kategória: Čiapky a klobúčiky

Predam nenosenu capicu, velmi prijemna na dotyk, tepla, podsita, farba pudrova ruzova.
Velkost je oznacena na stitku od 116.
Nam sa uz nehodi, dieta je skor na brmbolce.
Osobny odber v Ivanke pri Dunaji/Bratislave alebo po uhrade zaslem postou. See less
nenosena dievcenska capica 5-6 rokov
Podobné inzeráty
Čiapky a rukavičky
Predám balík čapíc a rukavičiek pre dieťatko do 1 roka. Balík obsahuje: - 2x čapica Reserved 3-6 mesiacov, ale ponosíte aj dlhšie, na obdobie jar / jeseň, veľmi dobrý stav, max. jemnučký chĺpok z prania - modrá čapica na prechodné obdobie, dobrý stav - biela tenká čapica píše veľ. 74/80, ale zdá sa mi menšia, chĺpok z prania - modrá hrubá čapica na zimu od slovenského výrobcu Lady Ann, veľkosť 2, top stav - biela krásna hrubá čapica na zimu Rada, top stav, akurát na šnúrke sa pára 1 nitka - handmade štrikované vlnené papučky, dobrý stav - rukavičky biele nové, len opraté a tie druhé nosené
Tepla capica + rukavice
Predam velmi peknu hrubú capicu na zimu, podsita flisom, rovnako rukavicky. Velkost capica 43-45 cm obvod, rukavice na 10-24 mesiacov. Kupovane v Brendon. Bezchybny stav. Spolu set 8 eur. Samostatne : 6 eur capica + 3 eur rukavice.
Mayoral capica+sal
Predam raz pouzity set Mayoral capica+sal velk.1(pasiky) a pouzivany set Mayoral capica+sal velk.3: 5€/set. Osobny odber Tomasov alebo poslem postou(postovne nie je v cene). Prosim kontaktovat ma mailom/whatsApp/telefonat.
Chlapčenské oblečenie/čapice, klobúk
Predám za symbolické ceny oblečenie pre chlapca. Vecičky sú zachovalé, niektoré úplne nové, nenosené s vysačkou: 1. Zelená, tenká čapica/74-80(1€) 2. Zelená, tenká čapica, vnútro šedé/80-92(1€) 3. Modrá, tenká čapica/80-92(1€) 4. Klobúčik tmavo modrý s dinosaurami/68(1€) Odosielam poštou/packetou po prevode peňazí na účet. Pri odbere viacerých vecí sa dohodneme na výhodnej cene :) POZRITE SI VŠETKY MOJE INZERÁTY.
Nová flisová čapica (3-5 ROKOV)
Čapica Oriflame so zapínaním na suchý zips na brade. Cena 5€ + poštovné. Uprednostňujem platbu vopred, kontaktujte ma mailom.
Čapica a šál
Čapica a šál, všetko spolu 6€, vek cca 5-8 rokov