inzercia, predaj, predám, bazár

Nepečené dobroty

Kategória: Kuchárky

Predám knižku, nová iba prelistovaná
Nepečené dobroty
Podobné inzeráty
Rýyhlo, Zdravo a chutne 3 a Sladko, zdravo a chutne
Rychlo, zdravo a chutne 3 8€ V knihe Vám prinášame 100 inšpirácií na rôzne domáce pochutiny, marinády, zmrzlinu, omáčky, prílohy, sirupy, nápoje na posilnenie imunity, dressingy, džemy, či dokonca sushi recepty a jedlá s nádychom exotiky. -100 inšpirácií na domáce pochutiny, marinády, omáčky, dressingy, džemy, zmrzlinu a veľa iného) -recepty pripravené z bežne dostupných ingrediencií -nutričné hodnoty pri každom recepte Sladko, zdravo a chutne 8€ V knihe Sladko, zdravo a chutne sme Vám zozbierali naše najobľúbenejšie recepty na zdravé sladké maškrty. Nájdete v nej pestrú zmes receptov: naše nízkokalorické kalorické fitrecepty, ale nájdete v nej aj torty, či koláče na oslavu a sviatočné príležitosti (cheesecaky, koláčiky, muffiny, torty, nepečené, kysnuté, rolády a iné sladké pokušenia). Recepty sú jednoduché a pripravené z dnes už bežne dostupných surovín.-140 receptov na zdravé sladké maškrty (cheesecake, koláče, muffiny, torty, rolády, keksy, nepečené a veľa iného)-recepty pripravené z bežne dostupných ingrediencií-nutričné hodnoty pri každom recepte Sú ako nové. + POŠTA
Zlaté Babičkine dobroty,  Babičkine rady nad zlato
Predám knihu Zlaté Babičkine dobroty Rok vydania 2010. Vydanie prvé. Počet strán cca 400. Ako nová na svoj vek, pekný stav. Cena 7 € + poštovné. ................ Predám knihu Babičkine rady nad zlato Rok vydania 2012. Vydanie prvé. Počet strán cca 401. Ako nová na svoj vek, pekný stav. Cena 6 € + poštovné. Knihy si môžete prevziať osobne v Bratislave – Ružinove (Nivy). Pozrite si aj moje ďalšie knihy na
Zlaté babičkine dobroty
Predám knihu zlaté babičkine dobroty
Recepty zo zivota - Sladke jedla, mucniky a ine dobroty
Kniha Recepty zo zivota - Sladke jedla, mucniky a ine dobroty na predaj. Ponúknite, cena dohodou.
Domáce dobroty z prírodných ingrediencií - 320 strán
Predám peknú, skoro novú knihu Domáce dobroty z prírodných ingrediencií. Obsah: - 320 strán, vyše 250 lákavých farebných fotografií - vyše 300 znamenitých receptov - zoznamy najlepších receptov na zaváraniny, omáčky, jedlé darčeky, klasík zo špajze a maškŕt s alkoholom - podrobný úvod do zavárania - praktický sezónny kalendár - skvelé tipy na bezpečnú konzerváciu potravín - prehľadný register na bleskové vyhľadávanie Rok vydania: 2014 Vydavateľstvo: Readers Digest Počet strán: 320 Väzba: pevná Chybička krásy: Na spodnom okraji mini oderok viď foto (zohľadnené v cene). Inak je kniha v top stave. ISBN: 978-80-8097-208-0 Cena: 10 € Osobný odber v Bratislave alebo pošlem Poštou alebo Packetou (poštovné hradí kupujúci).
Malá škola pečenia
Radi si pochutnávate na chrumkavej pečienke, lahodnom plnenom kuriatku či tenučkých plátkoch jemného ružového rozbífu? Možno dávate prednosť zapekanej brokolici či pikantnej grilovanej zeleninke. Alebo si radšej zamaškrtíte na dobrom zákusku? Všetky spomínané dobroty majú jedno spoločné, pripravujú sa v rúre. A to môže byť niekedy pre menej skúsených kuchárskych či cukrárskych adeptov problém. Nuž a najmä vám, čo máte pred rúrou rešpekt, ale aj ostatným milovníkom dobrého jedla je práve určená Malá škola pečenia. Majster kuchár František Janata a cukrárka Ida Ludviková v nej krok za krokom ukážu, ako v rúre pripraviť chutné lahôdky, rýchlo a ľahko sa naučíte upiecť tradičné pečené jedlá i rôzne špeciality slanej i sladkej kuchyne. Dozviete sa v nej aj veľa dobrých rád a tipov čo robiť, aby sa pečenie vydarilo. Pečené, zapekané, plnené mäsité i bezmäsité pokrmy, ale aj chutné koláče, záviny, torty či ďalšie sladké dobroty zvládnete s nami bez problémov. Malá škola pečenia je rozdelená na dve časti. Prvá je venovaná slaným pokrmom: rôznym druhom mäsa, zapekanej zelenine a cestovinám. V druhom dieli nájdete podrobné postupy prípravy a pečenia základných druhov ciest a múčnikov. Okrem cenných rád kuchárskych majstrov a podrobného návodu na pečenie jednotlivých jedál je v knižke zaradený aj stručný prehľad pomôcok a nástrojov, ktoré potrebujete na prípravu pečených pokrmov. Z OBSAHU MALÁ ŠKOLA PEČENIA: SLANÉ JEDLÁ: Kým začneme piecť Chrumkavé a šťavnaté mäsko Hydina Jahňacie a baranie mäso Hovädzie mäso Bravčové mäso Divina Pečené ryby Zapekané zemiaky Gratinovaná zelenina Zapekáme so syrom Cestoviny a cestá Pečené a zapečené Grilujeme po celý rok Zabíjačkové hody MÚČNIKY: Kým začneme piecť Piškótové cesto Piškótový múčnik s ovocným želé Pečieme bublaninu Všestranné lístkové cesto Lahôdky z odpaľovaného cesta Nebojte sa štrúdle Kysnuté koláče Drobné vianočné pečivo Slané pečivo