inzercia, predaj, predám, bazár

NEPOUŽÍVANÁ Pánska taška - koženná čierna Lara Bags

Kategória: Doplnky

Aktovka / diplomatka bola použitá asi 3x
Materiál: Koža a kov
Rozmery: 28 x 38 x 7 cm (V x Š x H)
Priehradky: 5 + na mobil perá atď...
Značka: Lara Bags
Pôvodná cena: 55€
+ Nastaviteľné ramienko
NEPOUŽÍVANÁ Pánska taška - koženná čierna Lara Bags
Podobné inzeráty
Pánska peňaženka od Lara Bags (hnedá varianta)
Radi by sme ti predstavili našu štýlovú a praktickú pánsku peňaženku od značky Lara Bags. Táto hnedá varianta je ideálna pre mužov, ktorí hľadajú spoľahlivú a funkčnú peňaženku, ktorá dokáže uspokojiť ich potreby. Táto peňaženka je vyrobená z kvalitnej kože, ktorá je nielen krásna na pohľad, ale aj odolná a dlhodobo vydrží. Má dostatok miesta pre všetky tvoje karty, bankovky a mince. Naša peňaženka obsahuje 8 priehradiek na karty, 1 vnútorné vrecko na bankovky a 1 zips na mince, čo z nej robí praktický doplnok pre každodenné použitie. Okrem svojej funkčnosti, táto peňaženka tiež vyzerá naozaj štýlovo a elegantne. Je vhodná pre mužov, ktorí si cenia vkusné a nadčasové dizajny. Tento kúsok je navyše vysoko kvalitne spracovaný a vyznačuje sa precíznymi detailmi, čo dokazuje, že kvalita je pre nás na prvom mieste. Výroba peňaženky Lara Bags bola zameraná na praktickosť, spoľahlivosť a vkusný dizajn. Ak hľadáš kvalitnú peňaženku, ktorá dokáže uspokojiť všetky tvoje potreby, zvoľ peňaženku Lara Bags v hnedom prevedení. Táto peňaženka je dokonalým spoločníkom pre každého moderného muža, ktorý si potrpí na kvalitu a eleganciu. Doprava peňaženky je možná aj poštou v rámci Slovenska.
Pánska taška - koženná čierna Lara Bags
Aktovka / diplomatka bola použitá asi 3x Materiál: Koža a kov Rozmery: 28 x 38 x 7 cm (V x Š x H) Priehradky: 5 + na mobil perá atď... Značka: Lara Bags Pôvodná cena: 55€ + Nastaviteľné ramienko
Nova kabelka červená Lara bags
Predam novu kabelku červenej farby značky lara bags. Zistila som ze nemam k čomu nosiť tak predavam.
Predam kabelky  a ruksaky  lara bags  úplne nove
Predam ruksaky aj kabelky lara bags prípade záujmu písať sms
Lara bags peňaženka
Kožená peňaženka Lara bags Nová, nenosená, kvalitná peňaženka. Pôvodná cena : 26€
1. Kozmetické taštičky Estée Lauder/ nové
Predám kozmetickú taštičku značky Estée Lauder, taška je nová, nepoužívaná, originál, farba viď. foto. Taška sa zatvára na dvojitý zips s logom značky. Rozmery tašky: dĺžka x výška x šírka: 25 x 18 x 18 cm. Taška je vhodná na kozmetické výrobky, make up a podobne. K taške je originál papierová taška Estée Lauder. Predám kozmetickú taštičku značky Estée Lauder, taška je nová, nepoužívaná, originál, farba viď. foto. Taška sa zatvára na zips s logom značky. Rozmery tašky: dĺžka x výška x šírka: 22 x 9 x 4 cm. Taška je vhodná na kozmetické výrobky, make up a podobne. K taške je originál papierová taška Estée Lauder. Cena za jeden kus 5,- Euro. Pri kúpe všetkých kozmetických taštičiek dvoch Estée Lauder je cena za všetko 5,- Euro, čiže jedna taška je GRÁTIS. Pozrite aj moje ostatné ponuky. V rámci Slovenska zasielam na dobierku poštou alebo kuriérom, prípadne osobný odber. Kontaktovať na e.mail, číslo je vymyslené. Kontaktovať na e.mail, číslo je vymyslené.