inzercia, predaj, predám, bazár

Nepremokava bunda Regatta

Kategória: Športové oblečenie

Predam velmi malo nosenu (2x) fialovu bundu Regatta, velkost 40 (UK12). Je vyrobena z nepremokavenho materialu, takze sa hodi bud na leto/prechodne obdobie do sychraveho pocasia, alebo na mikinu do chladnejsieho pocasia ako ochrana pred premoknutim. Bunda ma dve predne vrecka, kapucnu (da sa zrolovat ked sa nepouziva) a prenosnu tasku, do ktorej sa zroluje, takze je vhodna aj na turistiku/kemping/cestovanie, nakolko je velmi skladna. Len volat. Postovne podla sposobu dorucenia.
Nepremokava bunda Regatta
Podobné inzeráty
Vesta zn. Regatta
Predám uplne novu, vestu Regatta Mirage Buoyancy Aid 50N. Cena 85€, možná dohoda. Ale rozumná. 2- Nová záchranná vesta zn. Regatta. Veľkosť L- 70-90kg limit. Červena a Modrá. ISO-12402-5 Cena - 30€ - ks Dohoda možná
Zbaliteľná dámska bunda do dažďa Regatta 36
Nová s visačkou tenká ľahká nepremokavá vetrovka Regatta Pack It veľkosť S / 36. Vodný stĺpec 5000 mm, podlepené švy, 2 vrecká bez zipsu, bez podšívky, čierna farba. Bunda je ľahučká (váži asi 180 g) a zbaliteľná do priloženeho vrecka, takže ju môžete mať stále v batohu. Ideálna na jar a leto do premenlivého počasia. Vetrovka má príjemný dlhší strih a zakrýva aj boky. Rozmery: šírka hruď 49 cm, dĺžka 71 cm, rukáv 64 cm. Predávam lebo som si nakoniec kúpila tú istú o číslo väčšiu (spokojnosť - odporúčam). Pozrite aj moje ďalšie inzeráty Kontakt cez mailový formulár, číslo neplatí
Dámska softshellová bunda REGATTA veľ.  38/40
Ponúkame na predaj dámsku softshell bundu REGATTA ADVENTURE TECH v olivovo-zelenej farbe. Stav ako nová cca 2x použitá. Bunda má dve vonkajšie zipsové vrecká. Spodná časť bundy sa dá po bokoch z vnútornej strany stiahnuť. Rukávy sú tiež ukončené so suchým zipsom s možnosťou zúženia. Veľkosť zodpovedá L (40) sadne tiež na M (38) riaďte sa preto podľa rozmerov: - Dĺžka bundy: 66cm - Šírka v podpazuší: 50cm - Rukáv dĺžka od krku: 77cm - Spodná dĺžka rukávu: 51cm POSIELAME NA DOBIERKU > Poštovné podľa aktuálneho cenníka si hradí kupujúci a pripočíta sa k cene. V prípade záujmu KONTAKT LEN SMS cez tel.č: . Bunda je aktuálna až do zmazania inzerátu!
Nepremokavá bunda na bicyklovanie Btwin
Predám nenosenú nepremokavú bundu na bicyklovanie Btwin. Dá sa poskladať do vrecúška. Veľkosť: 36 Cena: 25 eur + poštovné (osobne Prešov) DÁMSKA NEPREMOKAVÁ BUNDA NA MESTSKÝ BICYKEL KORALOVÁ BTWIN Bunda je určená pre cyklistov na jazdu v meste v daždivom počasí. Strih bundy umožňuje pokryť spodnú časť chrbta, ramená, krk a zápästia v jazdnej polohe, a zaistiť tak veľmi dobrú ochranu proti chladu a vetru. Ventiláciu zaisťujú otvory v podpazuší. Prilba sa môže nasadiť cez kapucňu. Pre ľahkú prepravu sa dá zložiť do zadného vrecka. Nepremokavosť sa dosiahla vďaka odolnosti a záteru materiálu a nepriepustným švom. Odolnosť tkaniny sa meria podľa tlaku vody vyjadreného v mm vodného stĺpca (skúška založená na norme ISO 811). Náš materiál odolá tlaku, ktorý vyvinie 2 000 mm vody. Hotový výrobok prejde v našich laboratóriách sprchovým testom 60 l vody za h na m² počas 2 hodín, čo predstavuje priemerné podmienky v lejaku. Hydrofilný záter (RET=12): znižuje zrážanie vlhkosti v odeve. Na zistenie priedušnosti tkaniny sa meria jej odolnosť voči odparovaniu RET (test založený na norme ISO 11092). Čím nižšia odolnosť, tým viac tkanina prepúšťa vodnú paru tvorenú telom v pohybe, a tým viac je priedušná. Napríklad: RET < 9="mimoriadne" priedušná="" tkanina="" 9="">< ret="">< 12="veľmi" priedušná="" tkanina="" 12="">< ret="">< 20="priedušná" tkanina="" ret=""> 20 = málo priedušná alebo nepriedušná tkanina. Na chlopňu zadného vrecka bundy sa dá jediným pohybom pripevniť LED svetlo VIOO CLIP. Video:
Dámska bunda Regatta Imber IV
Predám dámsku bundu zn Regatta Imber IV. Veľkosť EU 40. Farba tyrkysová biela. Bunda je vyrobená z textilného materiálu Ripstop z polyesteru Isotex 10000, ktorý je odolný voči vode. Tento materiál poskytuje vodotesnosť, odolnosť voči vetru a priedušnosť, má nízku hmotnosť a vysokú odolnosť proti oderu. Pôvodná cena 65 Eur. Stav ako nová. Cena 35 Eur + dobierka.
Technické obl. pre deti - spodná vrstva, fliska, softshell
Technické čierne tričko s dlhým rukávom + spodky,na odvádzanie potu, Mc Kinley, veľkosť 158 - 164 Cena: 9 eur Tenká flisová rozopínateľná tmavomodrá bunda Regatta 164 cena: 8 eur(bez poštovného) Cena fliska + spodná vrstva: 15 eur Softshelová bunda zn Regatta veľkosť 176 (cca 15 - 16 rokov), má malý oder na lakti - je to opraviteľné a zohľadnené v cene. Cena: 8 eur Cena všetko spolu: 20 eur. Ceny sú bez poštovného.