inzercia, predaj, predám, bazár

nerezová ploskacka

Kategória: Sklo, keramika

predam nerezovu ploskacku - flasu na alkohol, vhodná ako darček, úplne nová, mam 4ks.1dl objem.
nerezová ploskacka
Podobné inzeráty
Darčeková ploskačka s príslušenstvom
Súprava ploskačka a štamperlíky Ak chcete potešiť niečím pekným a netypickým a zároveň užitočným, doprajte svojmu mužovi či žene, ale aj dedkovi túto alko sadu, ktorá je pekne zdobená a darčekovo zabalená. Ocenia kvalitu a praktickosť tohto darčeku. Súpravapozostáva z: darčekovej krabičky ploskačky z nerezu s objemom 210ml se vzorem 2ks štamperlíkov, ktoré majú akurátnu veľkosť 30mlmm. Cena je 11,€ + poštovné, Na dobierku neposiela. Prosím kontaktujte emailom.
Darčeková ploskačka s príslušenstvom
Súprava ploskačka a štamperlíky Ak chcete potešiť niečím pekným a netypickým a zároveň užitočným, doprajte svojmu mužovi či žene, ale aj dedkovi túto alko sadu, ktorá je pekne zdobená a darčekovo zabalená. Ocenia kvalitu a praktickosť tohto darčeku. Súpravapozostáva z: darčekovej krabičky ploskačky z nerezu s objemom 210ml se vzorem 2ks štamperlíkov, ktoré majú akurátnu veľkosť 30ml. Cena je 11,€ + poštovné, Na dobierku neposiela. Prosím kontaktujte emailom.
Ploskačka pre poľovníka
Predáme novú nepoužívanú ploskačku / ťapku pre poľovníka. Cena je 6 € + poštovné. v rámci Banskej Bystrice je možný osobný odber.
Ploskačka
Predám,kontakt mailom.
Nová nerezová termoska
Termoska je úplne nová,bola odložená v skrini. 100% stav. Termoska je vo vnútri nerezová. Cena je pevná.
Retro poháre, vázy, dózy, sošky
1. fotka: - nerezová dóza 5€ - Havanna club (už mam iba 2ks) 4€ spolu - Vínové fialové poháre (už mam iba 2ks) - retro pohár zlatý lem cca 1,5dl (mam 11ks) 10€ spolu - dóza na sušienky 2€ -Kryštálová dózička s vrchnákom 10€ - Africká soška černoška 10€ - Soška trpaslíka vhodná na poličku aj do záhrady 5€ - pohár Popradské pleso 10€ 2. fotka: - drevená váza 2€ - orient váza 5€ - čierna váza 2€ - čierna sklenená váza 1€ - biele maľované vázy a miska - pokladnička prasiatko 3. fotka: - omačkovník - labuť 1€ - veľký čierny maľovaný tanier 4€ - zelený set 5€ - čierna miska 4€ - ružová miska Pri položkach kde je je cena sa vieme dohodnut. Viac fotiek viem poslat. Osobny odber pri Trnavskom mýte. Pozri aj moje ostatné inzeráty mám v ponuke aj iné veci.