inzercia, predaj, predám, bazár

Nerezová závesná lišta na kuchynské náčinie, nepoužitá,60 cm

Kategória: Ostatné

predám novú nerezovú závesnú lištu na kuchynské náčinie, nikdy nepoužitú. Dĺžka 60cm. Osobný odber alebo pošlem poštou, ktorú hradí kupujúci.
Nerezová závesná lišta na kuchynské náčinie, nepoužitá,60 cm
Podobné inzeráty
Kuchynské náčinie
Mám na predaj kuchynské náčinie strúhadla ks 1,50€,pučak na zemiaky 1,50€ a haluškovač pevný s drevenou rúčkou za 4,50€.
Kuchynské náčinie
Na predaj kuchynské náčinie IKEA - otvárač na flase, víno, otvárač na konzervy, naberačky, drvič na zemiaky.
Kuchynské náčinie
Kuchynské náčinie 7 kusov, nepoužívané, kupované v IKEA. Prosím kontaktovať mailom.
Nerezové závesné matice DIN 582 A4 M12 25ks
Nerezová závesná matica DIN 582 A4 Rozmer: M12 Nerezová závesná matica je vyrobená z nerezovej ocele A4 pre maximálnu odolnosť voči korózii a poveternostným vplyvom. Používa sa na zdvíhanie ťažkých častí a zostáv strojov, ťahanie bremien, je možné použiť ju aj v spojení s kotevnou skrutkou. Vlastnosti: DIN 582 má krúžok určený na uchopenie častí a zostáv počas ich prepravy, montáže a demontáže. Závesná matica je využiteľná v mnohých zámočníckych a stavebných projektoch. Možno ju použiť aj v prostredí s výskytom slabších kyselín a slanej vody. Jedná sa o normovaný spojovací materiál s metrickým závitom a štandardným stúpaním. Nosnosť DIN 582 M12 je 340kg (údaj je orientačný). Cena 25ks 65e.
Silikónové formy na pečenie
Modrý macko - 3 eurá - nepoužitá, Zelený sloník - 3 eurá -nepoužitá, Červený Mikuláš - 3 eurá -nepoužitá, Bordové zvončeky a čapice - 4 eurá -nepoužitá, Zelený vláčik - 6 euro - nepoužitá, Ružová abeceda veľké písmená - 1 euro, Ružová abeceda malé písmená - 1 euro, Ružové číslice - 1 euro, Ružová okrúhla forma morský svet - 1 euro, Červená veľká forma hviezda - 5 eur - nepoužitá, Červená veľká forma zvon - 5 euro - nepoužitá, Lis na pečivo z Lidla - nepoužitý za 6 euro.
Závesná skrutka pre fotovoltaický systém
Závesná skrutka M10x200 alebo M10x250 závesná skrutka m10x200/m10x250 nerezová oceľ – 1 ks prírubové matice m10 nerez – 3 ks EPDM tesnenie odolné voči poveternostným vplyvom