inzercia, predaj, predám, bazár

Nerezové lyžice na polievku s jemným gravírovaním

Kategória: Ostatné

Predám 12kusov nepoužívaných nerezových lyžíc s jemným gravírovaním na rukoväti.Boli vyrobené v ZSSR.
Vhodné na chatu.
Pošlem na dobierku,cena+ poštovné.
Nerezové lyžice na polievku s jemným gravírovaním
Podobné inzeráty
Známka pre psíka v tvare kostičky s gravírovaním
Známka pre psíka v tvare kostičky z chirurgickej ocele s gravírovaním na želanie! Rozmery prívesku: 50 x 28 mm. Cena: 18 Eur plus 3,90 Eur poštovné a balné. Dodanie je do 7 dní.
Kľúčenka / prívesok z chirur. ocele s gravírovaním na mieru
Prívesok na kľúče / kľúčenka z chirurgickej ocele s gravírovaním textom, logom, fotkou na mieru! Dodávaná v darčekovej elegantnej krabičke. Rozmery: 50x27mm. Dodanie je do 7 dní. Cena: 15,90 Eur plus poštovné. (gravírovanie fotky je za príplatok 5 Eur) V prípade záujmu Vás poprosím písať na email: luciapackova10@
Nerezový stôl Nové Rôzne
Rôzne nerezové stoly na predaj Celú ponuku nájdete tu: Nerezové stoly poskytujú nielen pracovnú dosku ale aj možnosť využitia ďalšieho úložného priestoru. Z ponuky je možné vybrať si nerezové stoly aj so skrinkami, čím získate ďalší úložný priestor. K stolom sa dá dokúpiť rôzne príslušenstvo – smetný koš, zásuvky či kolečká. Stoly a príslušenstvo v ponuke je vyrábané z vysoko kvalitnej nerezovej ocele a splní všetky Vaše vysoké nároky. kontakt: email: gastrotovar1@ ak sa nedovoláte prosím zanechajte správu , zavoláme naspäť :)
2 misky na polievku
Predam 2 misky na polievku.Posielam aj na dobierku. Po prevode na ucet je 2,50€, inak postovne podla cennika Slovenskej posty.
Kotlík na polievku
Predám kotlík na polievku, nepoužitý. dôvod predaja nevyužitie. jediná vada je že pri preprave som mu žial nalomil záklapku pokrievky. Inak je všetko v poriadku.
2 misky na polievku
Predam 2 misky na polievku. Posielam aj na dobierku. Po prevode na ucet je 2,50€, inak postovne podla cennika Slovenskej posty.