inzercia, predaj, predám, bazár

Nerezové madlo na stenu

Kategória: Ostatné

Predám nerezové madlo na stenu.
Dĺžka madla cca 1600 mm.
Nerezové madlo na stenu
Podobné inzeráty
Madlo chromovane kovove, madlo strieborne, VYSOKY LESK
Predam pevne kovove madlo strieborne pochromovane s vysokym leskom. Madla su nove a zabalene spolu s prilozenym montaznym materialom. Chromovane madlo je v dlzke 25, 30, 40, 50, 60 cm. Cena madla /podla dlzky/ od 11 do 14 eur za ks. Tenke madlo 50cm /obrazok 4-6/, vhodne napr. na zavesenie uterakov je za cenu 6 eur. Pri odbere od 3 ks roznych madiel, moznost kupy tenkeho madla dlzky 50cm /obrazok 4-6/ iba za 4 eur. Osobny odber, alebo moznost dovozu az k Vam. Pozrite dalsie moje inzeraty - kliknite nizsie:
Madlo biele kovove, madlo kupelnove, madlo kuchynske
Predam pevne kovove madlo biele - kvalitna vypalovana farba, ktore mozno pouzit do interieru, aj exterieru. Madla su nove a zabalene spolu s prilozenym montaznym materialom. Biele madlo je v dlzke 20, 30, 40, 50, 60, 80cm. Cena madla /podla dlzky/ od 8 do 14 eur za ks. Osobny odber, alebo moznost dovozu az k Vam. Pozrite dalsie moje inzeraty - kliknite nizsie:
Madlo chromovane kovove, madlo strieborne, VYSOKY LESK
Predam pevne kovove madlo strieborne pochromovane s vysokym leskom. Madla su nove a zabalene spolu s prilozenym montaznym materialom. Chromovane madlo je v dlzke 25, 30, 40, 50, 60 cm. Cena madla /podla dlzky/ od 11 do 15 eur za ks. Tenke madlo 50cm /obrazok 4-6/, vhodne napr. na zavesenie uterakov je za cenu 5 eur. Pri odbere od 3 ks roznych madiel, moznost kupy tenkeho madla dlzky 50cm /obrazok 4-6/ iba za 4 eur. Osobny odber, postou, alebo moznost dovozu k Vam.
Nerezový stôl Nové Rôzne
Rôzne nerezové stoly na predaj Celú ponuku nájdete tu: Nerezové stoly poskytujú nielen pracovnú dosku ale aj možnosť využitia ďalšieho úložného priestoru. Z ponuky je možné vybrať si nerezové stoly aj so skrinkami, čím získate ďalší úložný priestor. K stolom sa dá dokúpiť rôzne príslušenstvo – smetný koš, zásuvky či kolečká. Stoly a príslušenstvo v ponuke je vyrábané z vysoko kvalitnej nerezovej ocele a splní všetky Vaše vysoké nároky. kontakt: email: gastrotovar1@ ak sa nedovoláte prosím zanechajte správu , zavoláme naspäť :)
Predam nerezove madlo
Predam nerezove madlo cca 2,5 m dlhe. Cena dohodou
Nerezové madlo ,
Na predaj nové zabalené nerezove madla na vchodove. Symbolická cena 25e cena nového 150e osobný odber Senec.80cm madlo .