inzercia, predaj, predám, bazár

nerezove zabradlie antikorove zabradlia

Kategória: Ostatné

Ponúkame Vám výrobu a montáž najkvalitnejších zváraných nerezových zábradlí,. schodiskové konštrukcie, schodiská, ploty, brány s pohonmi, prístrešky, altánky, pergoly.... v kombinácii sklo ESG a VSG, bezpečnostné lepené sklo v najrôznejších farbách, drevo, plastové profily, plexisklo z certifikovaných materiálov za bezkonkurenčné ceny.

Bezplatné vypracovanie cenovej ponuky a technickej dokumentácie.

Cena za bežný meter zábradlia s montážou je už od 90 E.

Rozmery a fotky miesta realizácie zasielajte na e-mail: tono.danihel@
volajte
nerezove zabradlie antikorove zabradlia
Podobné inzeráty
nerezove zabradlie antikorove zabradlia
predám nové nerezové zábradlia madlo po 20 E/bm s horizontálnou výplňou po 80 E/bm. s vertikálnou výplňou po 100 E/bm. schodiská a zábradlia so sklenou výplňou cena individuálne podľa rozmerov. Rozmery a prevedenie je možné upraviť. tono.danihel@
nerezove zabradlie antikorove zabradlia
predám nové nerezové zábradlia madlo po 20 E/bm s horizontálnou výplňou po 90 E/bm. s vertikálnou výplňou po 110 E/bm. schodiská a zábradlia so sklenou výplňou cena individuálne podľa rozmerov. Rozmery a prevedenie je možné upraviť. tono.danihel@
Schody
Predám drevené schody do výšky 300 cm. Prevedenie priame/ľavé/pravé/ bez podstupníc/s podstupnicami/smrekové/bukové/bez zábradlia/so zábradlím. Nové, bez náteru, dajú sa prispôsobiť interiéru aplikovaním vhodného náteru. Cena: - PRIAME-BEZ PODSTPNIC-BEZ ZÁBRADLIA: 999 EUR (SMREK)/1149 EUR (BUK) - PRIAME-S PODSTPNICAMI-BEZ ZÁBRADLIA: 1099 EUR (SMREK)/ 1329 EUR (BUK) - ZALOMENÉ - BEZ PODSTUPNÍC-BEZ ZÁBRADLIA: 1095 EUR/SMREK/1350 EUR(BUK) - JEDNOSTRANNÉ ZÁBRADLIE CELODREVENÉ:265 EUR (SMREK)/335 EUR (BUK) - JEDNOSTRANNÉ ZÁBRADLIE KOMBI s NEREZ. PRIEČNIKMI:385 EUR (SMREK)/485 EUR (BUK) Na predaj aj balustrády okolo stropného otvoru.
Predám kované a nerezové zábradlie domu
Dom sa bude komplexne rekonštruovať,preto ponúkam zábradlie domu. Ide o kované zábradlie,nerezové zábradlie a kombináciu dreva a umelej hmoty pri hlavnom vchode do domu.Cena spolu za všetko 450,- eur. Pozrite si prosím aj ostatné moje inzeráty.
Predam zábradlie a nerezové madlá.
Predám železné zábradlie a nerezové madlá. Zábradlie 100cm , zábradlie nízke s hliníkovými doskami 2 kusy.rozmery sú na fotkách. Nerez má 2ks tyče po 2.25m plus ostatné dĺžka zhruba 2,5m.Cena za všetko spolu 120 eur.
Nerezové zábradlie
Úplne nové nerezové zábradlie pre priame schodisko interiér /exteriér Dĺžka :5m Výška :1m Výplň :4 nerezové prúty Počet stĺpikov :4ks Súčasťou zábradlia je spojovací materiál (skrutky a matice)