inzercia, predaj, predám, bazár

Nerezovy drez Blanco

Kategória: Kuchyne

Predam nerezovy drez ( pravostranny) Blanco, rozmery 50x100cm.
Spolu aj samostatne so stojanou bateriou, pripadne aj zavesna policka na koreniny
Nerezovy drez Blanco
Podobné inzeráty
KUCHYNSKÉ DREZY - sklenený + nerezové
Predám KUCHYNSKÉ DREZY viac druhov - sklenený aj nerezové: 1. Sklenený KUCHYNSKÝ DREZ – nerezový drez so sklom. Sklo je čiernej farby, má 2 otvory, čo umožňuje si zvoliť pravú alebo ľavú stranu drezu (1 je na batériu, 2. na uzáver sifónu). Drez je bez sifónu. Rozmery celého drezu: 86 x 50 cm, V: 18 cm. Vanička nerezová: 40 x 34 cm. Priemer otvoru na sifón: 9 cm. (Cena - 95 eur) 2. Nerezový guľatý KUCHYNSKÝ DREZ – drez je nerezový, guľatý. S priemerom: 45 cm (vnútro: 38,5 cm), V: 14,5 cm, hĺbka: cca 15 cm, šírka okraja – 3,5 cm. Otvor na sifón s priemerom: 5 cm. Drez je bez sifónu, znaky opotrebovania. (Cena - 15 eur) 3. Nerezový hranatý KUCHYNSKÝ DREZ – drez zn. Teka, nerezový, hranatý. Rozmery: 46,5 x 36,5 cm, V: 15 cm, hĺbka: cca 14 cm, šírka okraja – 5 cm. Otvor na sifón s priemerom: 9 cm. Drez je bez sifónu, znaky opotrebovania. (Cena - 15 eur) 4. Nnerezový oválny KUCHYNSKÝ DREZ – drez je oválny, kvalitnejší nerez. Rozmery: 47,5 x 41 cm (vnútro: 45 x 38,5 cm), V: 16,5 cm, hĺbka: cca 15 cm, šírka okraja – 1 cm. Otvor na sifón s priemerom: 5 cm. Drez je bez sifónu, znaky opotrebovania. (Cena - 30 eur)
Predám koš Blanco
Predám košový systém BLANCO SELECT II ORGA Blanco Select II Orga Doplnkový organizačný systém pre koše Blanco Select II šírka 60 cm. box je vhodný pod drez - s ohľadom na odtokovú armatúru). Obsahuje 1 x 7 l a 2 x 2,5 l nádoba, obsahuje samostatné pojazdy s tlmením. Link: pôvodná cena 99€ Dohoda možná.
Kuchynská batéria Blanco Mida-S so sprškou antracit
Nepoužitá, nepoškodená, komplet balenie. Kupovaná 03/2021. Kuchynská batéria Blanco MIDA-S so sprškou je na pohľad štýlovo vyformovaná batéria. Jej jemné zaoblené štíhle telo sa snúbi s nadčasovým dizajnom. Prekvapí svojou funkčnosťou a jednoduchosťou používania. Jednoduché napĺňanie vysokých hrncov a nádob je pre ňu samozrejmé. Batéria je certifikovaná a schválená spoločnosťou DVGW. Vyťahovacia sprška, ktorou disponuje je praktická napríklad pri umývaní veľkých hrncov, kuchynského náradia a oplachovania zeleniny. Výška batérie MIDA-S je 336 mm. Perlátor je vo výške 200 mm. Dodáva sa v 10 SILGRANIT®-ových farbách. Blanco MIDA-S sa hodí do každého nadčasového interiéru, v kombinácii s BLANCO drezom je ideálnou voľbou. DIN DVGW- Kvalita až do detailu: Pri výbere armatúr s DIN-DWGW Certifikátom má kupujúci istotu, že dostane kvalitné výrobky, ktoré spĺňajú požiadavky bezpečnosti a hygieny. Výrobky, ktoré majú značku DVGW - Certifikácie, podliehajú prísnym testom a kontrolám. BLANCO kuchynské batérie zodpovedajú právnym ustanoveniam pre hlučnosť spôsobenú tečúcou vodou. Toto je preukázané osvedčením o skúške, vyhotovené a dokumentované LGA. Použitá voda nezateká naspäť. Pri kuchynských batériách so sprškou spätný ventil zabraňuje spätnému zatekaniu vody do vodovodného potrubia. Dlhotrvácne, ľahko idúce, tlakovo trvácne. Keramické tesnenia, čo firma BLANCO používa majú dlhotrvácnu životnosť a presvedčia o ľahkosti chodu. Zabraňuje tvorbe vodného kameňa. Náš patentovaný regulátor na prúd zamedzuje tvorbu vodného kameňa.
Kuchynský drez BLANCO SONA XL 6 S
Predáme ako nový, veľký, nepoužitý, silgranitový drez s vaničkou do 60cm širokej skrinky BLANCO SONA XL 6 S vo farbe Hliníková metalýza. Drez má v sebe už otvor na vodovodnú batériu, teda je potrebné ho inštalovať s odkvapkávacou plochou na pravej strane a s vaničkou na ľavej strane.
Drez Blanco Elon XL 6S Silgranit Jasmin
Predám drez Blanco Elon XL 6S Silgranit Jasmin. Drez nebol použitý iba vystavený v predajni. K drezu je excentrické ovládanie Blanco Push control v hodnote 70€. K nemu je namontovaná batéria Blanco AVONA-S tiež jasmínová (+ 280€). Preferujem osobný odber v Bratislave a v okolí viem aj doviezť za nejaký poplatok. Pri rýchlom jednaní dohoda možná. Pozrite aj iné moje inzeráty.
Drez Blanco LEGRA 6 S Compact
Predám nový siligranitový drez značky Blanco, odolný voči oderu a teplote do 280C. Rozmer 780x50cm Osadenie na skrinku 60cm. Smer otočenia je ako na fotke. Viac detailov o produkte nájdete na linku: V prípade záujmu mám aj batériu rovnakej bielej farbe v cene 170€