inzercia, predaj, predám, bazár

Nezabudnuteľné výhľady - moderný 3i. byt v novostavbe MATADO

Kategória: Byty

Na prenájom pekný a moderný 3 izbový byt v novostavbe MATADORKA na 27 poschodí. Veľkosť bytu 77,50 m2 plus 13,45 m2 balkóny.

Vstupná chodba so samostatným WC, priestranná obývačka spojená s kuchyňou a výstupom na balkón s pekným výhľadom na Staré mesto, 2 x izba a kúpeľňa so sprchovacím kútom. Byt je moderne riešený, priestranný, skrine, moderný nábytok, rozkladacia sedačka, práčka a sušička, kuchyňa vybavená všetkými spotrebičmi vrátane umývačky riadu, klimatizácia.
Byt má veľké okná a byt ponúka veľa svetla a pekné výhľady.

Podlahové kúrenie a vykurovanie je riešené na báze tepelných čerpadiel voda/voda. Ide o zdroj tepla a chladu. V zime vykuruje a v lete chladí.

Projekt MATADORKA má veľmi dobrú občiansku vybavenosť. Pre deti ponúka park s multifunkčným ihriskom na 4 poschodí bytového domu. Zastávka MHD v blízkosti a vlaková stanica. Projekt je v blízkosti obchodného centra Aupark. V blízkosti potraviny, pekáreň, veľa reštaurácii a kaviarní.

Cena nájmu 920€ vrátane jedného parkovacieho státia + 250€ zálohové platby za energie.

K bytu si je možné prenajať aj druhé parkovacie státie.

Pri podpise nájomnej zmluvy sa skladá vratný depozit vo výške 1000€.

V cene nájmu sú zahrnuté aj dve parkovacie miesta v podzemnej garáži.

Byt je voľný ihneď.
Počet poschodí: 29
Počet izieb: 3
Dodatok k cene: , +energie
Obytná plocha: 91m²
Úžitková plocha: 91m²
Vlastníctvo: osobné
Stav: úplne prerobený
Balkón: áno - 2
Garáž: áno - 2 autá
Výťah: áno
Parkovanie: vnútorné
Zariadenie: zariadený
Zateplený objekt: áno
Nezabudnuteľné výhľady - moderný 3i. byt v novostavbe MATADO
Podobné inzeráty
Nezabudnuteľné výhľady - moderný 3i. byt v novostavbe MATADO
Na prenájom pekný a moderný 3 izbový byt v novostavbe MATADORKA na 27 poschodí. Veľkosť bytu 77,50 m2 plus 13,45 m2 balkóny. Vstupná chodba so samostatným WC, priestranná obývačka spojená s kuchyňou a výstupom na balkón s pekným výhľadom na Staré mesto, 2 x izba a kúpeľňa so sprchovacím kútom. Byt je moderne riešený, priestranný, skrine, moderný nábytok, rozkladacia sedačka, práčka a sušička, kuchyňa vybavená všetkými spotrebičmi vrátane umývačky riadu, klimatizácia. Byt má veľké okná a byt ponúka veľa svetla a pekné výhľady. Podlahové kúrenie a vykurovanie je riešené na báze tepelných čerpadiel voda/voda. Ide o zdroj tepla a chladu. V zime vykuruje a v lete chladí. Projekt MATADORKA má veľmi dobrú občiansku vybavenosť. Pre deti ponúka park s multifunkčným ihriskom na 4 poschodí bytového domu. Zastávka MHD v blízkosti a vlaková stanica. Projekt je v blízkosti obchodného centra Aupark. V blízkosti potraviny, pekáreň, veľa reštaurácii a kaviarní. Cena nájmu 1000€ vrátane dvoch parkovacích státí + 250€ zálohové platby za energie. Pri podpise nájomnej zmluvy sa skladá vratný depozit vo výške 1000€. V cene nájmu sú zahrnuté aj dve parkovacie miesta v podzemnej garáži. Byt je voľný ihneď. Počet poschodí: 29 Počet izieb: 3 Dodatok k cene: , +energie Obytná plocha: 91m² Úžitková plocha: 91m² Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Balkón: áno - 2 Garáž: áno - 2 autá Výťah: áno Parkovanie: vnútorné Zariadenie: zariadený Zateplený objekt: áno
FINREA│2 izbový byt typu C v novostavbe Kubínske výhľady
FINREA│ Vám ponúka na predaj 2 izbový byt novostavbe bytových domov projektu KUBÍNSKE VÝHĽADY, v Dolnom Kubíne na ulici Martina Hattalu - sídlisko Brezovec BYT: Byt bude vykurovaný podlahovým kúrením. Orientácia bytu je na západ s výhľadom na mesto a Kubínsku hoľu. Pozrite si virtuálnu obhliadku: A-C4 , 4. poschodie - Celková výmera bytu je 52,35 m2 z čoho je pivnica 2,48m2 a lodžia 8,84 m2. B-C2, 2. poschodie - Celková výmera bytu je 52,35 m2 z čoho je pivnica 2,48m2 a lodžia 8,84 m2. PROJEKT: Projekt Kubínske Výhľady ponúka 73 bytov rôznych veľkostí. Jednoizbové, dvojizbové alebo trojizbové byty aj s terasou, prekrásnym výhľadom a parkovaním. Nový byt na Brezovci je výhodnou investičnou príležitosťou či štartom pre mladé rodiny, páry alebo jednotlivcov, ktorí túžia po bývaní doslova “s prírodou za chrbtom”, a zároveň “s mestom na dlani”. Brezovec Dolný Kubín je ideálne miesto pre rodinné bývanie – vaše deti budú vyrastať v pokojnom a tichom prostredí, v zelenej prírode a na čerstvom čistom vzduchu. Byty Kubínske Výhľady sú bezpečným zázemím i moderným riešením bez kompromisov. Vychutnajte si bývanie mimo mestského ruchu, no zároveň s výbornou dostupnosťou. Plánované odovzdanie bytov do užívania je leto 2024. ŠTANDARD: Byt sa predáva v stave štandard a súčasťou bude: podlahy, dlažby, obklady, sanita, vodovodné batérie, interiérové dvere. LOKALITA: Škola a škôlka 5 minút pešo - odprevaďte vaše deti do školy a materskej školy rýchlo aj bez auta. Nemocnica 10 minút pešo - myslite na svoje zdravie! V prípade pohotovosti alebo núdze máte nemocnicu na dosah ruky. Centrum 15 minút pešo - netrápte sa s parkovaním v mesta, do centra sa za krátky čas dostanete aj pešo. MHD 1 minúta pešo - dávate prednosť mestskej hromadnej doprave? Zastávka MHD je vzdialená od bývania iba pár krokov PARKOVANIE: Parkovanie v okolí bude disponovať dostatočným počtom novovytvorených parkovacích miest. CENA: A-C4 149 900 € B-C2 134.900 € WWW: viac info nájdete na stránke projektu: . Vizualizácie a virtuálna obhliadka sú len ilustračné. FINREA│Realitná kancelária je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa odmenu realitnej kancelárie, právny servis, úhradu základného správneho poplatku na katastri a bezplatnú pomoc s vybavením financovania prostredníctvom hypotéky. Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text alebo časť textu, fotodokumentácia a video sú majetkom a autorským dielom spoločnosti FINREA s.r.o. a ich použitie je spoplatnené podľa cenníku uvedeného na Pri viacerých záujemcoch o nehnuteľnosť si majiteľ vyhradzuje právo vybrať záujemcu s najvýhodnejšou ponukou.
MOŽNOSŤ ODPOČTU DPH_1i a 2i byty v NOVOSTAVBE
LUHOVA reality Vám exkluzívne ponúka na predaj v TEHLOVEJ novostavbe 1izbové a 2izbové byty Byty Vám ponúknu moderné a reprezentatívne bývanie v NOVOSTAVBE bytového domu na Námestí slobody v Púchove na 1.poschodí. Dispozičné riešenie: 1i byt: vstupná chodba, kúpeľňa s WC, kuchyňa moderne prepojená s obývačkou s výstupom na balkón 2i byt: vstupná chodba, kúpeľňa s WC, kuchyňa moderne prepojená s obývačkou s výstupom na balkón a spálňa BYTY: 1.poschodie: BYT A: 46,25m2, Holobyt: 120.000 s DPH, Štandard: 126.000 s DPH_VOĽNÝ BYT B: 38,74m2, Holobyt: 96.000 s DPH, Štandard: 100.000 s DPH_PREDANÝ BYT C: 52,05m2, Holobyt: 126.000 s DPH, Štandard: 134.000 s DPH_PREDANÝ BYT D: 50,90m2, Holobyt: 126.000 s DPH, Štandard: 134.000 s DPH_VOĽNÝ 2.poschodie: BYT E: 46,25m2, Holobyt: 120.000 s DPH, Štandard: 126.000 s DPH_ PREDANÝ BYT F: 38,74m2, Holobyt: 96.000 s DPH, Štandard: 100.000 s DPH_ VOĽNÝ BYT G: 52,05m2, Holobyt: 126.000 s DPH, Štandard: 134.000 s DPH_ REZERVOVANÝ BYT H: 50,90m2, Holobyt: 126.000 s DPH, Štandard: 134.000 s DPH_VOĽNÝ 3.poschodie: BYT I: 71,99m2, Holobyt: 147.000 s DPH, Štandard: 155.000 s DPH_ PREDANÝ BYT J: 85,41m2, Holobyt: 156.000 s DPH, Štandard: 165.000 s DPH_ PREDANÝ Odovzdanie bytov: Fotografie sú vizualizácia ako môže Váš byt vyzerať! Byty budú odovzdané podľa Vášho výberu v stave: Holobyt alebo Štandard /podlahy, obklady a sanita v kúpeľni, interiérové dvere/ O bytovom dome: Tehlový bytový dom s 10 bytovými jednotkami je v súčasnosti vo výstavbe. Predpokladaný termín odovzdania bytov: 06/2023 Nehnuteľnosť odporúčam: - ideálny pre jednotlivca alebo mladý pár ako štartovacia nehnuteľnosť - ak máte investičný zámer a chcete byt prenajímať - ak chcete urobiť múdry investičný krok pred rastúcou infláciou - ODPOČÍTAJTE si DPH a kúpte si tento byt pre svoje podnikanie /kancelárie, masážny salón, kozmetika,.../ Lokalita pre túto myšlienku je úplne IDEÁLNA! Lokalita: Lokalita je naozaj veľkým plusom bytového domu. Byt sa nachádza v centre mesta v blízkosti pešej zóny. Táto poloha je ako stvorená na to, aby ste využili všetko čo mestský život komfortne ponúka: kaviarne, reštaurácie, obchody, nemocnica, banky, škôlky, školy, cyklistická trať, rôzne športové aktivity,... Odporúčanie makléra: Kvalitný tehlový projekt s výbornou lokalizáciou v rámci mesta Vám poskytne ako príjemné bývanie zároveň aj obrovský investičný potenciál do budúcna. URČITE ODPORÚČAM a teším sa na spoločnú obhliadku! V prípade záujmu o obhliadku, prípadne o bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. Obytná plocha: 46.25m² Úžitková plocha: 46.25m² Stav: úplne prerobený Balkón: áno Postavené z: tehla
Moderný veľký 2-izbový byt v novostavbe
TUreality so súhlasom majiteľa ponúka na predaj moderný 2-izbový byt v novostavbe polyfunkčného projektu GalvaniHOME. Byt sa nachádza na 4. NP bytového domu B a má úžitkovú plochu 65 m2. Byt má moderne ovládané elektrické podlahové kúrenie. VYBAVENIE BYTU: kompletne zariadený, kuchynská linka so spotrebičmi, v spálni je k dispozícii samostatný šatník, internet, vrátnik na vchod. NAŠE HODNOTENIE: Moderný byt v novostavbe s vybavenosťou najmä pre mladé rodinky, blízko nákupného centra AVION. CENA: 255000,-EUR. Cena zahŕňa všetky poplatky spojené s prípravou zmlúv, právnych a ďalších poplatkov spojených s prevodom vlastníctva. Byt je voľný po dohode. V prípade záujmu kontaktujte call centrum na čísle: +421 41 321 7800 alebo mailom priamo makléra:
VIDEO_MOŽNOSŤ ODPOČTU DPH_1i a 2i byty v NOVOSTAVBE
B10 vám exkluzívne ponúka na predaj v TEHLOVEJ novostavbe 1izbové a 2izbové byty. Byty Vám ponúknu moderné a reprezentatívne bývanie v NOVOSTAVBE bytového domu na Námestí slobody v Púchove na 1.poschodí. Môj tip: - ideálny pre jednotlivca alebo mladý pár ako štartovacia nehnuteľnosť - ak máte investičný zámer a chcete byt prenajímať - ak chcete urobiť múdry investičný krok pred rastúcou infláciou - ODPOČÍTAJTE si DPH a kúpte si tento byt pre svoje podnikanie /kancelárie, masážny salón, kozmetika,.../ Lokalita pre túto myšlienku je úplne IDEÁLNA! Odporúčanie makléra: Kvalitný tehlový projekt s výbornou lokalizáciou v rámci mesta Vám poskytne ako príjemné bývanie zároveň aj obrovský investičný potenciál do budúcna. BYTY: MOŽNOSŤ ODPOČTU DPH! 1.poschodie: BYT A: 46,25m2, Holobyt: 120.000 s DPH, Štandard: 126.000 s DPH_VOĽNÝ BYT B: 38,74m2, Holobyt: 96.000 s DPH, Štandard: 100.000 s DPH_REZERVOVANÝ BYT C: 52,05m2, Holobyt: 126.000 s DPH, Štandard: 134.000 s DPH_REZERVOVANÝ BYT D: 50,90m2, Holobyt: 126.000 s DPH, Štandard: 134.000 s DPH_VOĽNÝ 2.poschodie: BYT E: 46,25m2, Holobyt: 120.000 s DPH, Štandard: 126.000 s DPH_ PREDANÝ BYT F: 38,74m2, Holobyt: 96.000 s DPH, Štandard: 100.000 s DPH_ VOĽNÝ BYT G: 52,05m2, Holobyt: 126.000 s DPH, Štandard: 134.000 s DPH_ REZERVOVANÝ BYT H: 50,90m2, Holobyt: 126.000 s DPH, Štandard: 134.000 s DPH_VOĽNÝ 3.poschodie: BYT I: 71,99m2, Holobyt: 147.000 s DPH, Štandard: 155.000 s DPH_ REZERVOVANÝ BYT J: 85,41m2, Holobyt: 156.000 s DPH, Štandard: 165.000 s DPH_ VOĽNÝ Odovzdanie bytov: Fotografie sú vizualizácia ako môže Váš byt vyzerať! Byty budú odovzdané podľa Vášho výberu v stave: Holobyt alebo Štandard /podlahy, obklady a sanita v kúpeľni, interiérové dvere/ Kúrenie: mestské-podlahové O bytovom dome: Tehlový bytový dom s 10 bytovými jednotkami je v súčasnosti vo výstavbe. Predpokladaný termín odovzdania bytov: 06/2023 Lokalita: Lokalita je naozaj veľkým plusom bytového domu. Byt sa nachádza v centre mesta v blízkosti pešej zóny. Táto poloha je ako stvorená na to, aby ste využili všetko čo mestský život komfortne ponúka: kaviarne, reštaurácie, obchody, nemocnica, banky, škôlky, školy, cyklistická trať, rôzne športové aktivity,... Teším sa na spoločnú obhliadku! V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať aj počas víkendov na tel.č. ID: 104544 Cena: 126000 € Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku
Moderný svetlý  2-izb. byt v novostavbe, Priekopnícka
Ponúkame na predaj moderný svetlý 2-izbový byt v novostavbe na Priekopníckej ulici v MČ Podunajské Biskupice. Zahájenie výstavby: 19.10.2022 Dokončenie: IV. Q 2023 O projekte Projekt ponúka príjemné bývanie v 2-izbových bytoch v malom bytovom dome iba s 10-timi bytmi, čo ponúka pocit súkromia a pohody. Parkovacie státia sú priamo pred bytovým domom, každé s prípravou na nabíjanie elektrických vozidiel. Bytový dom je 3-podlažný, pavlačového typu, pričom na 1.NP sú 4 byty s predzáhradkou, na 2.NP sú 4 byty a na 3. ustúpenom NP sú 2 byty s terasou. Byt B 02 - 2NP Výmera bytu: 47, 20 m2 Konštrukcia: Obvodové murivo z keramických tvárnic Zateplenie Vnútorné nosné murivo z keramických tvárnic Vnútorné deliace priečky z pórobetónových tvaroviek Strecha plochá Vybavenie: Štandardy zahrnuté v cene bytu - obklady, dlažby, dvere, laminátové podlahy, kľučky, sanita Okná – plastové zasklené izolačným trojsklom, znížený vnútorný parapet Výhody projektu: Energetická trieda A0 Nízke mesačné náklady - neplatia sa poplatky za spoločné priestory Vykurovanie každého bytu vlastným plynovým kotlom - podlahové kúrenie Rekuperácia v každej obytnej miestnosti Lokalita Tichá, príjemná, s výbornou dostupnosťou do centra mesta a plnohodnotnou občianskou vybavenosťou. Vzhľadom na svoju polohu v blízkosti Malého Dunaja ponúka projekt kvalitné aktívne trávenie voľného času – športové aktivity, cyklistika, beh, splav Dunaja či rybárčenie, alebo prechádzky s domácimi miláčikmi. Doprava Neďaleké napojenie Priekopníckej ulice na ul. Popradskú umožňuje dopravné spojenie automobilovou dopravou cez diaľničný obchvat do všetkých častí Bratislavy a von z mesta. Najbližšia zástavka MHD „Priekopnícka“, sa nachádza vo vzdialenosti približne 4 minúty pešo. Na autobusovú stanicu Mlynské Nivy trvá cesta autom len 10 min. Vjazd k bytovému domu je z ulice Priekopnícka. Cena: 198 240 € s DPH Možnosť dokúpenia parkovacieho státia za 10 000 € s DPH (nepovinné). Nadštandardný servis RK a bezplatný finančný servis našim klientom sú samozrejmosťou. Ponuky ostatných bytov nájdete na stránke RK :