inzercia, predaj, predám, bazár

Nezvýšila náhodou niekomu dlažba Gayafores Core Natural ?

Kategória: Sklo, keramika

Dokončujeme kúpelňu a potrebujeme ešte 5ks dlažby Gayafores FGCORE natural 45x90. Ak by niekto mal, neváhajte ma kontaktovať.

Nezvýšila náhodou niekomu dlažba Gayafores Core Natural ?
Podobné inzeráty
dlazba cardiff smoth  31/62
Hľadám surne dlažbu dlazba cardiff smoth 31/62 ak náhodou má niekto a nepotrebuje ju kúpim .
Predám tieto staršie veci
Predám tieto staršie veci niekomu do zbierky... Dlhé poháre na stopke ručná práca , Veľká mysa porcelánová z roku 1970 A poháre na stopke zo zlatými okrajmi Niekomu môžu ešte poslúžiť Cenu ponúknite
Taniere z kameniny - ASA Selection Germany
Mám na predaj nové tanieriky nemeckej značky ASA Selection Germany. Nemecká rodinná firma ASA Selection je popredným výrobcom keramiky, porcelánu. 6 tanierikov, presne ako na fotke. Materiál - kamenina. Tanierik je dlhý 16,5 cm, široký 12,5 cm. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Posielam ako pozor sklo. Je možný aj osobný odber. Na jednej fotke je aj koník z dreva. Ak by ste mali náhodou záujem o koníka, je nový a je tiež na predaj. Cena za koníka je 10 eur. Prosím píšte na e - mail.
Tanier
Predám jeden tanier. Ak by náhodou niekto potreboval do súpravy. 3€
IKEA taniere
Nemá náhodou niekto IKEA taniere s týmto vzorom? Rada by som ich kúpila.
Taniere z kameniny - ASA Selection Germany
Mám na predaj nové tanieriky nemeckej značky ASA Selection Germany. Nemecká rodinná firma ASA Selection je popredným výrobcom keramiky, porcelánu. 6 tanierikov, presne ako na fotke. Materiál - kamenina. Tanierik je dlhý 16,5 cm, široký 12,5 cm. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Posielam ako pozor sklo. Je možný aj osobný odber. Na jednej fotke je aj koník z dreva. Ak by ste mali náhodou záujem o koníka, je nový a je tiež na predaj. Cena za koníka je 10 eur. Prosím píšte na e - mail. Je možný aj osobný odber.