inzercia, predaj, predám, bazár

NFL Dres Tampa Bay Buccaneers - BRADY

Kategória: Športové oblečenie

predam uplne novy NFL dres, este s visackami.
Vsetko na drese je kvalitne šité.
Velkost M
Prosim o kontakt emailom
NFL Dres Tampa Bay Buccaneers - BRADY
Podobné inzeráty
NFL Dres Tampa Bay Buccaneers - Winston
predam uplne novy NFL dres, este s visackami. Vsetko na drese je kvalitne šité. Velkost L Prosim o kontakt emailom
NFL / New England Patriots / Tom Brady / Americký futbal
Ponúkam na predaj dres hráča amerického futbalu - Tom Brady (New England Patriots). Dres je starší originál (žiadna čína). Číslo 50 - Sedí na L. TOP stav - ako nový. Možná dohoda, číslo vymyslené - prosím kontaktovať len e-mailom. *V PONUKE MÁM AJ INÉ ORIGINÁLNE DRESY - INÉ INZERÁTY (Prípadne mi napíšte)*
Dámsky cyklistický dres
Dámsky dres Polaris Mica.. dlhý rukáv.. veľkosť M.. kúpený 3/2021, ešte v záruke.. použitý párkrát, čo je aj dôvod predaja - nevyužívam.. Polaris Mica dres Dámsky vetruodolný dres Polaris Mica je tenký cyklistický top s dlhým rukávom, ktorý má laminovaný vetruodolný predný panel na ochranu v chladnejších dňoch. Mäkká predná časť je kombinovaná s tkaninou Thermastretch pre jej super elastický výkon. Česané vnútro, robí tento dres teplým a priedušným. Má predný zips po celej dĺžke s ochranou brady a 3 zadné úložné vrecká.
Dámsky cyklistický dres
Dámsky dres Polaris Mica.. dlhý rukáv.. veľkosť M.. použitý párkrát, čo je aj dôvod predaja - nevyužívam.. Polaris Mica dres Dámsky vetruodolný dres Polaris Mica je tenký cyklistický top s dlhým rukávom, ktorý má laminovaný vetruodolný predný panel na ochranu v chladnejších dňoch. Mäkká predná časť je kombinovaná s tkaninou Thermastretch pre jej super elastický výkon. Česané vnútro, robí tento dres teplým a priedušným. Má predný zips po celej dĺžke s ochranou brady a 3 zadné úložné vrecká.
NFL Dres Dallas Cowboys - Elliott
predam uplne novy NFL dres, este s visackami. Vsetko na drese je kvalitne šité. Velkost L Prosim o kontakt emailom
NFL Dres Packers - Aaron Rodgers
predam uplne novy NFL dres, este s visackami. Vsetko na drese je kvalitne šité. Velkost M Prosim o kontakt emailom