inzercia, predaj, predám, bazár

Niečo ine

Kategória: Ostatné

Kľudne to môže byť vstup vstupenka na premiéru seminár súťaž alebo zážitok zoskok s padákom jazda vo Ferrari atď lekciu kurz trening/y nejaké know-how predstavenie potencionalnemu mentorovy,leads A pokiaľ ide o materiálne veci zariadenia,nástroje, technika,stroje,Vintage oblečenie, látky, zlato a ine kovy, zbierka, predplatne, podiel, členstvo, foto video alebo skoro akekolvek ine profi vybavenie,plniace pero/a,knihy elektronika umenie...
Viem že som niečo vynechal no teraz maš predstavu čo by to mohlo byť
Niečo ine
Podobné inzeráty
Predám balík oblečenia
Predám balík oblečenia S/M-20 kusov. Balík obsahuje košele (blúzky), tričká, blejzre, svetrik, kratase.. Niečo nové, niečo nosené, niečo obyč., niečo značkové - Zara, Mexx, S'Oliver. Nezmestim sa do toho. Cena + poštovné. Kontaktovať cez sms.
Predám balík oblečenia
Predám balík oblečenia S/M- 20kusov. Balík obsahuje košele (blúzky), blejzre, svetrik, tričká s krátkym rukávom, kratase.. Niečo nové, niečo nosené, niečo obyč., niečo značkové - ZARA, MEXX, S'Oliver... Kontaktujte ma, prosím, cez sms.
Predám balík oblečenia
Predám balík oblečenia - S/M - 20kusov. Balík obsahuje košele (blúzky), tričká, blejzre, svetrik, kratase... niečo nové, niečo nosené, niečo obyč., niečo značkové - Zara, Mexx, S'Oliver.. Ak by som nezdvihala, prosím písať sms, nie vždy sa mi dá. Pozri ďalšie moje inzeráty.
Satisfyer Men Heat Vibration
Viete, čo je to najlepší spôsob, ako zlepšiť svoj sexuálny život? Objednať si Satisfyer Men Heat Vibration! Tento produkt vám prináša niečo, čo iné vibrátory len ťažko dokážu - teplo. Áno, dobre ste počuli! Tento produkt dokáže zahriať vaše intímne partie a priniesť vám nezabudnuteľné sexuálne zážitky. Ale to nie je všetko! Satisfyer Men Heat Vibration tiež prináša silné vibrácie, ktoré môžu pomôcť prebudiť aj tie najuzavretejšie časti vašej sexuality. A s jeho diskrétnym a moderným dizajnom, si ho môžete vychutnať kedykoľvek a kdekoľvek. Dokonca si ho môžete zobrať so sebou na dovolenku a užiť si potešenie na pláži alebo v hotelovej izbe. Preto ak hľadáte niečo, čo vám pomôže objaviť nové sexuálne horizonty, Satisfyer Men Heat Vibration je produkt pre vás. Tak neváhajte Vaše intímne partie vám budú vďačné. Kúpte si ho hneď teraz a uvidíte znechutenú reakciu vášho priateľa na tento nevhodný darček, že Vás prejde chuť niečo vymýšlať.
Kosenie trávy,čistenie pozemkov,poľnohospodárske služby
Ponúkame profesionálne služby v oblasti údržby pozemkov, záhrad alebo veľkých firemných plôch, pracujeme s profesionálnou záhradnou technikou. KOSENIE TRÁVY, BURINY- LETNÁ ÚDRŽBA OBJEKTOV, FIRIEM,POZEMKOV,ZÁHRAD - mulčovanie, vyžíňanie vysokého aj nízkeho trávnatého porastu, terénna úprava pozemkov a záhrad, výrub, výrez nežiadúcich krovín aj vytrhávanie stromov, kríkov a pod.- krovinorez, bubnová kosačka... MANUÁLNE AJ CHEMICKE ODSTRÁNENIE nežiadúcich porastov, drevín a iné... ČISTENIE POZEMKOV od rôzneho odpadu! ODVOZ A LIKVIDÁCIA vzniknutého zeleného odpadu a buriny a iného... - kontajnery. SLUŽBY POĽNOHOSPODÁRSKOU TECHNIKOU, NARADÍM, STROJMI, TRAKTOROM - oranie záhrady, diskovanie, rozrábanie, planírovanie, kosenie traktorom, kultivovanie pôdy... AUTODOPRAVA, VÝKOPOVÉ, ZEMNÉ, TERÉNNE, BÚRACIE, STAVEBNÉ PRÁCE - UNC nakladač, BAGER napr. VÝKOPOVÉ PRÁCE - pre inžinierske siete, prípojky-plynovody, vodovody, kanalizácie, prípravné práce pre stavby, zamková dlažba, základové dosky, výkop základov rodinného domu, kopanie bazénu, šachty, plotu, drenáže,jamy, jazierka, bagrovanie a iné... ZEMNÉ PRÁCE - terénne práce, úprava terénu, pozemku a vodných tokov, oprava cestných komunikácií, chodníkov, vyrovnanie, planírovanie a úprava svahovitého terénu, pozemkov a záhrad stabilizácia zeminy, rozhrňanie štrku, zeminy, zavážanie základov RD, spevnené plochy- parkoviska, terénne úpravy,vytrhávanie starých kmeňov stromov a iné... BÚRACIE PRÁCE a demolácie - likvidácia objektov, stavieb, búranie rodinného domu, garáže, skladu a iné...búracie kladivo - zbíjačka, zhutnenie terénu-vibračná doska, noha, žaba, mixovacia lopata - výroba betónu lyžicou - betónovanie. Realizujeme rôzne výkopy v tesných priestoroch, ale aj pri náročnejšom teréne. NÁKLADNÁ DOPRAVA VYKLÁPAČE - Tatrovka, Man - preprava materiálov, rozvoz, prevoz, odvoz, dovoz štrku, kameňa, hliny, kameniva, makadamu, zeminy, suchý betón, asfalt, dreva, sypké materiály a iné... DOPRAVA A PREDAJ SYPKÝCH alebo PEVNÝCH STAVEBNÝCH MATERIÁLOV OD 0,5.tony DO 25.ton! POĽNOHOSPODÁRSKE KOMODITY - kukurica, cukrová repa, obilniny, krmivá, hnojivá... - ĎALŠIE DRUHOV MATERIÁLOV ako napr. pevné palivá, odpady, paletový materiál, prírodný materiál a iné... Ceny: dohodou Tel.
Predám Airsoftovú taktickú vestu
Dobrý deň, rád by som ponúknul taktickú Airsoftovú vestu. Je v olivovo zelenej farbe. Má 4 miesta pre zásobníky + 2 ďalšie miesta na niečo iné. Má taktický opasok ktorý sa dá dať dolu a vo vnútry je priestor pre výplne. K tomu mám aj naviše časti ktoré sú na suchý zips. Jedna naviše časť je pre 2 zásobníky pre samopal, ďalšia je pre 3 zásobníky pre pištoľ, ďalšia je pre broky do brokovnice/CO2 bombičky, ďalšie 2 rovnaké sú tiež pre zásobníky pre pištoľ alebo niečo iné a posledná je pre pištoľ a zásobník pre pištoľ zároveň. Všetky sú na suchý zips. K tomu dostanete zadarmo 3 namieru podomácku robené výpľne. Všetko je v skvelom stave a je to ako nové. (Originálna cena je 50€)