inzercia, predaj, predám, bazár

Nikon SB 900

Kategória: Blesky a osvetlenie

Predam
Nikon SB 900
Podobné inzeráty
Blesk Nikon 1 Speedlight SB-N7
predám blesk Nikon Speedlight SB-N7, určený na fotoaparáty série Nikon 1 : Nikon V1, Nikon V2, Nikon V3 - blesk je plne funkčný, párkrát použitý a v perfektnom stave bez jediného škrabanca - spolu s puzdrom, krabičkou, krytkou konektora - kompletné balenie - cena je 30 eur - ideálne osobný odber ZA, TN - kontakt prosím mailom, číslo je vymyslené
Blesk Nikon SB-900
Predám veľmi málo používaný blesk NIkon SB-900. K blesku pribalím 4ks nabíjacích AA batérii Eneloop. Je k nemu aj obal na blesk, originálne rozptýlne filtre, sada farebných gélových filtrov a stojan. Blesk viem poslať na dobierku alebo osobne odovzať v BA, ZA alebo medzi podľa dohody. Profesionálna záblesková jednotka s meraním i-TTL (inteligentné meranie TTL) kompatibilná s digitálnymi jednookými zrkadlovkami formátu FX a DX. Kompatibilná so systémom kreatívneho osvetľovania od spoločnosti Nikon. Rozloženie osvetlenia so zdôrazneným stredom, rovnomerné a štandardné: Režim zdôrazneného stredu sústreďuje svetlo do stredu záberu, čo je užitočné pri používaní teleobjektívov. Režim vyváženého rozloženia osvetlenia rozptyľuje svetlo rovnomerne po celom zábere, čo je užitočné pri zhotovovaní skupinových záberov. Štandardný režim ponúka štandardné vyváženie výkonu a osvetlenia. Rozsah automatického transfokátora 17 – 200 mm: dosahuje sa iba za 1,2 sekundy. Pri použití vstavaného difúzora alebo nástavca zábleskovej jednotky je rozsah transfokátora 14 mm Automatická detekcia formátu snímača: automaticky rozpozná fotoaparáty formátu FX alebo DX. Vysokorýchlostné dobíjanie za 2,2 sekundy vďaka štyrom batériám typu AA. Intuitívne rozhranie s veľkým monitorom LCD a 3 viacúčelovými tlačidlami, ktoré sa dajú samostatne konfigurovať. Pomocný reflektor automatického zaostrovania: kompatibilný so snímačmi automatického zaostrovania Multi-CAM3500 FX/DX. Vyklopenie/otočenie hlavy: otočiť sa dá vodorovne o 180º doprava i doľava, vyklopiť sa dá nahor až o 90º° a nadol až o –7º. Systém tepelnej ochrany: dá sa naprogramovať, aby varoval pred nadmerným hromadením tepla počas intenzívneho odpaľovania blesku. Automatická detekcia filtra: pri použití žiarivkového alebo žiarovkového farebného filtra dokáže záblesková jednotka automaticky upraviť nastavenia vyváženia bielej farby v pripojenom fotoaparáte. Firmvér možno inovovať pomocou pamäťového média v pripojenom fotoaparáte. Pre viac Info:
Nikon Speedlight SB-900
2 ks Nikon Speedlight SB-900 v top stave, málo používané, komplet s papiermi, krabicami, nádstavcami, filtrami atď. Cena pri odbere oboch je 450€/2ks, samostatne po jednom 250€/ks. Popis produktu:
Nikon Speedlight SB-900
2 ks Nikon Speedlight SB-900 v top stave, málo používané, komplet s papiermi, krabicami, nádstavcami, filtrami atď. Cena pri odbere oboch je 400€/2ks, samostatne po jednom 230€/ks. Popis produktu:
Blesk Nikon SB-900 - Na predaj 2 kusy
Chcete, aby vaše fotografie získali úplne novú úroveň? Ak hľadáte blesk, ktorý vám umožní dosiahnuť dokonalé výsledky, tak neváhajte a investujte do profesionálneho blesku Nikon SpeedLight SB-900. Budete ním nadšený! Ak potrebujete ešte rozšíriť možnosti využitia blesku mám na predaj až 2 kusy. Pri odbere 2ks je cena spolu 400 €. Tu je niekoľko z vybraných parametrov, ktoré Vás presvedčia: možnosť vyklopenia blesku na uhol až 90 stupňov a smerom dole –7 stupňov + 180 stupňov pri natáčaní doľava a doprava pracovný rozsah blesku je 0,6 m až 20 m smerné číslo pri (20°C) je 34 (ISO 100, m) 48 (ISO 200, m) zábleskové režimy – TTL, Auto Aperture (AA), automatický zábleskový režim (A), manuálny zábleskový režim s prioritou vzdialenosti, manuálny zábleskový režim, stroboskopický zábleskový režim Blesky sú v 100% stave bez technických nedostatkov. Využíval som ho na občasné rodinné fotenie. Blesky predávam aj s originál krabicou, ktorá obsahuje: stojan pre blesk AS-21 difúzny nástavec Nikon SW-13H mäkké puzdro SS-900 Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty. V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať.
Nikon Speedlight SB-900 - Plne funkčný
Nikon Speedlight SB-900 - Plne funkčný Plne funkčný blesk originál od Nikonu. Všetko čo je na fotkách. Vhodný na Nikon zrkadlovky aj bezzrkadlovky. Pošlem aj poštou alebo cez packetu. PÍŠTE NA MAIL PROSÍM ČÍSLO JE NEPLATNÉ