inzercia, predaj, predám, bazár

nikon sb700

Kategória: Blesky a osvetlenie

predám blesk nikon sb700


jaromasiar@ /
nikon sb700
Podobné inzeráty
Nikon SB700
Nikon SB700 vo výbornom stave
Blesk Nikon 1 Speedlight SB-N7
predám blesk Nikon Speedlight SB-N7, určený na fotoaparáty série Nikon 1 : Nikon V1, Nikon V2, Nikon V3 - blesk je plne funkčný, párkrát použitý a v perfektnom stave bez jediného škrabanca - spolu s puzdrom, krabičkou, krytkou konektora - kompletné balenie - cena je 30 eur - ideálne osobný odber ZA, TN - kontakt prosím mailom, číslo je vymyslené
NIKON
Predám blesk nikon sb700 plus diaľkove odpalovace King iTTL
Nikon SB 700 blesk
Predám 100% funkčný blesk nikon sb700 v zachovalom stave s komplet príslušenstvom a krabičkou. Blesk ma manuálny, TTL a aj odpaľovací režim. Dôvod predaja je prechod na inú značku. Osobný odber okolie BJ, PO, KE, PP, BB alebo za 5€ pošlem kuriérom alebo cez packetu (zasielkovnu) Pre viac info mi napíšte alebo zavolajte.
Riadiaca jednotka Yongnuo YN622N-TX i-TTL pre Nikon
Predám riadiacu jednotku Yongnuo YN622N-TX i-TTL pre Nikon, v bezchybnom stave, plne funkčná. V ďalšom inzeráte predávam tiež odpaľovače Yongnuo YN622N i-TTL pre Nikon, plne kompatibilné s touto riadiacou jednotkou. Možnosť kúpiť: - samotnú riadiacu jednotku YN622N-TX za 35€, - riadiacu jednotku YN622N-TX s odpaľovačom Yongnuo YN-622N spolu za 60€, - v prípade záujmu mám viac kusov techniky Yongnuo na diaľkové odpaľovanie bleskov, viď. posledná foto. Preferujem osobný odber ale po dohode je možnosť poslať nasledovnými spôsobmi: - dobierka, Slovenská pošta, doporučený list 3,50€, - platba vopred, Slovenská pošta, doporučený list 2,50€, - dobierka, zásielkovňa, odberné miesto zásielkovňa 4,50€. - platba vopred, zásielkovňa, odberné miesto zásielkovňa 3,50€. Cena je pevná! Aktuálne do zmazania. Pozri aj ďalšie moje inzeráty na bazoši (klikni na moje meno), rozpredávam svoju foto výbavu na Nikon.
Bezdrôtový rádiový odpaľovač Yongnuo YN-622N i-TTL pre Nikon
Predám bezdrôtový rádiový odpaľovač Yongnuo YN-622N i-TTL pre Nikon, v bezchybnom stave, plne funkčné. V ďalšom inzeráte predávam tiež riadiacu jednotku Yongnuo YN622N-TX i-TTL pre Nikon, plne kompatibilnú s týmito odpaľovačmi. Možnosť kúpiť: - odpaľovač Yongnuo YN-622N - 1 kus za 30€, - odpaľovač Yongnuo YN-622N - 2 kusy za 60€, - riadiacu jednotku YN622N-TX s odpaľovačom Yongnuo YN-622N spolu za 60€, - v prípade záujmu mám viac kusov techniky Yongnuo na diaľkové odpaľovanie bleskov, viď. posledná foto. Preferujem osobný odber ale po dohode je možnosť poslať nasledovnými spôsobmi: - dobierka, Slovenská pošta, doporučený list 3,50€, - platba vopred, Slovenská pošta, doporučený list 2,50€, - dobierka, zásielkovňa, odberné miesto zásielkovňa 4,50€. - platba vopred, zásielkovňa, odberné miesto zásielkovňa 3,50€. Cena je pevná! Aktuálne do zmazania. Pozri aj ďalšie moje inzeráty na bazoši (klikni na moje meno), rozpredávam svoju foto výbavu na Nikon.