inzercia, predaj, predám, bazár

Nintendo Game boy color

Kategória: Herné zariadenia

Predam original gameboy color z roku 1998 v super stave, plnofunkcny + hry na fotke
Ocenia skor zberatelia

HRY:
Pokemon yellow
Wario Land 3
NHL 2000
Motocross 2001
Nintendo Game boy color
Podobné inzeráty
Hry na Nintendo Game Boy
Predám 2 ks hry na Nintendo Game Boy. Cena: 1ks=10Eur alebo 2ks=15Eur
Nintendo Game Boy Pocket
Predám plne funkčnú retro Nintendo Game Boy Pocket hru s cartridge Asterix z roku 1993,herné zariadenie je trocha poškriabané ale ináč všetko ide ako má, pre fanúšika retro vecí ako ideálna voľba, cena je 100 Eur,dohoda možná
Nintendo Switch Dokovacia stanica - set so zarukou
Dobrý deň prajem, ponúkame na predaj originálnu dokovaciu stanicu spolu s adaptérom pre hernú konzolu Nintendo switch v čiernom prevedení. Dokovacia stanica je plne funkčná. Stav šasi - B - nájde sa na nej zopár škrabančekov, ale nič vážneho. Obsah balenia - 1x Dokovacia stanica pre Nintendo switch ( Hac 001, Hac 001 01 , Oled ) 1x Adaptér pre Nintendo switch Na set sa vzťahuje ročná záruka ( 12 mesiacov ). Pokiaľ máte záujem, v ponuke máme aj hry na nintendo switch za výhodné ceny. Stačí zavolať, alebo napísať mail. Dokovaciu stanicu je možné odskúšať priamo na predajni, alebo v rámci Nitry ju vieme priniesť, zapojiť.
Nintendo Switch Čierna Dokovacia stanica - set so zarukou
Dobrý deň prajem, ponúkame na predaj originálnu čiernu dokovaciu stanicu spolu s adaptérom pre hernú konzolu Nintendo switch v čiernom prevedení. Dokovacia stanica je plne funkčná. Stav šasi - B - nájde sa na nej zopár škrabančekov, ale nič vážneho. Obsah balenia - 1x Čierna Dokovacia stanica pre Nintendo switch ( Hac 001, Hac 001 01 , Oled ) 1x Adaptér pre Nintendo switch Na set sa vzťahuje ročná záruka ( 12 mesiacov ). Pokiaľ máte záujem, v ponuke máme aj hry na nintendo switch za výhodné ceny. Stačí zavolať, alebo napísať mail. Dokovaciu stanicu je možné odskúšať priamo na predajni, alebo v rámci Nitry ju vieme priniesť, zapojiť.
Game pad Genius G-08 na game port
Predám funkčný game pad Genius G-08 na pripojenie ku zvukovej karte, ktorá disponuje game portom. Vrátane CD s driverom, návodu aj krabice. Len osobný odber.
NES Classic Controller
Predám herný ovládač určený primárne pre konzolu NES: Nintendo Classic Mini. Ovládač nie je originál značky Nintendo, ale od výrobcu tretej strany. Funkcionalitou je totožný s originálnym ovládačom. Ovládač má pripojenie pomocou tzv "Wii Classic" portu, nie USB, takže je kompatibilný len s konkrétnymi zariadeniami. Ovládač je kompatibilný s: - konzolou NES: Nintendo Classic Mini - konzolou SNES: Nintendo Classic Mini - konzolou Wii (pripojenie cez Wii Remote) - konzolou Wii U (pripojenie cez Wii Remote) Osobný odber - Košice, alebo odoslanie cez Packetu (Zásielkovňu) pri platbe poštovného vopred na účet. Cena poštovného je 3,30 EUR pri úhrade celej sumy vopred na účet alebo 4,60 EUR pri platbe cez dobierku. Poprosím kontaktovať cez e-mail pomocou formuláru na Bazoši.