inzercia, predaj, predám, bazár

Nintendo Wii

Kategória: Ostatné drobné

PRedam Nintendo Wii, 2 nunchaky, 1 ovladac +1 ovladac ktory zial nefunguje, plus prislusenstvo (volant , rakety, golf) a hry WII sport, WII sport resort a My fitnes coach . Plne funkcne .
Nintendo Wii
Podobné inzeráty
Nintendo Wii, Wii U a Nintendo switch hry
Predám použité hry, bližšie info prípadne viac fotografii nie je problém poskytnúť na vyžiadanie. všetky hry sú plne funkčné, pošlem aj dobierkou. Ceny sú na fotkách, inzerát platí do zmazania.
Nintendo Wii, Wii U a Nintendo Switch hry
Predám použité hry, bližšie info prípadne viac fotografii nie je problém poskytnúť na vyžiadanie. všetky hry sú plne funkčné, pošlem aj dobierkou. Ceny sú na fotkách. Inzerát platí do zmazania.
Nintendo WII
Predam Nintendo Wii, plne funkcne, dva ovladace v puzdre, podlozka pod nohy. Su k tomu aj hry. Dohoda mozna
Puzdro Orzly kompatibilné s Nintendo Switch
Orzly switch pack Puzdro Orzly kompatibilné s Nintendo Switch a novou konzolou Switch OLED – čierne ochranné pevné prenosné cestovné puzdro Shell Puzdro s vreckami na príslušenstvo a hry Navrhnuté tak, aby bola vaša nová konzola Nintendo Switch OLED ešte prenosnejšia a priateľskejšia na cestovanie Hodí sa na konzole Nintendo Switch OLED s oboma pripojenými ovládačmi Joy-Con a horná časť má samostatné vnútorné vrecko, do ktorého sa zmestia ďalšie JoyCony, káble, hry a ďalšie menšie, ale nevyhnutné príslušenstvo. (Upozorňujeme, že toto nemôže pojať väčšie predmety, ako je dok alebo profesionálne ovládače) Tvrdé EVA žlté puzdro chráni vaše zariadenie, zatiaľ čo mäkký vnútorný materiál chráni vaše zariadenie pred poškriabaním Perfektné prenosné puzdro OLED s prepínačom pre bezpečné uloženie vášho Nintendo Switch, keď cestujete alebo keď ho nepoužívate
Nintendo Wii a Wii U hry
Predám použité hry, bližšie info prípadne viac fotografii nie je problém poskytnúť na vyžiadanie. všetky hry sú plne funkčné, pošlem aj dobierkou. Ceny sú na fotkách, inzerát platí do zmazania.
Nintendo switch
Dobrý deň predávam nintendo switch, Je používané minimálne,bez škrabancov a chýb. K tomu mám hru Animal crossing,Mario kart deluxe(kúpené online) a Nintendo sports.Ďalej nasadka na ovládače v tvare volantu a bezpečnostný kryt na nintendo.