inzercia, predaj, predám, bazár

Nivelak wild NA20

Kategória: Ostatné

Predam nivelacne zariadenie Wild NA20 bez stativu
Nivelak wild NA20
Podobné inzeráty
Detská odsávačka hlienov Beurer NA20
Predám ručnú odsávačku hlienov použitú 3x. Je v originálnom balení so zabalenými nádstavcami. Dôvod predaja: dostali sme novší model. Detská odsávačka hlienov Beurer NA20 Jemne a hygienicky odstraňuje nosné sekréty. Zjednodušuje pre bábätká a malé deti dýchanie, jedenie a spanie. Ergonomický tvar. Tichá. Vhodná pre deti od 0 do 12 rokov. Zahŕňa 2 mäkké silikónové nástavce, ktoré je možné dezinfikovať. Odnímateľné prvky uľahčujú čistenie odsávačky. Ovládanie jedným tlačidlom. Riadený sací výkon: max. 500 mmHg (66 kPa). Akustický tlak: menej ako 75 dB (merané vo vzdialenosti 30 cm). Hmotnosť : cca 138 g (bez batérií). Rozmer: 169 x 43 x 75 mm. Preferujem osobný odber.
BEURER NA20 odsávačka hlienov
BEURER NA20 odsávačka hlienov - odsávačka nosných hlienov ovládanie jedným tlačidlom tichá vhodná pre deti od 0 do 12 rokov obsahuje 2 silikónové nástavce, ktoré možno dezinfikovať max. sanie 66 kPa, 75 dB typ batérie AA kupované tohto roku v septembri ale vôbec nevyuzité
Pneu Michelin Anakee Wild 90/90-21 54R F TL/TT NOVE
Nove nepouzivane (len na moto v predajni). Michelin Anakee Wild 90/90-21 54R F TL/TT Zamerané na dobrodružstvo. Motopneumatiky Michelin Anakee Wild predstavujú terénnu verziu populárnych pneu Anakee 3 demonštrujúcu svoju silu 50 na 50 - v teréne aj na cestách. Model Michelin Anakee Wild je skutočne divoký a na súboj vás vyzve bez najmenších okolkov. Stabilita a pohodlie jazdca sa spájajú v jednej pneu vďaka radiálnej technológii, ktorá je prvýkrát k dispozícii na štupľových pneumatikách. Tvar dezénu s veľkými plochami i medzipriestormi predstavuje lepšiu trakciu a precíznejšiu ovládateľnosť. Nové zložky behúňa v súčinnosti s optimálnou hĺbkou dezénu pneu Michelin Anakee Wild predlžujú životnosť a odolnosť a to nielen voči mechanickým vplyvom, ale i vysokým teplotám.
PREDAM TEODOLIT NIVELAK NIVELACNY PRISTROJ WILD T1600
PREDAM TEODOLIT NIVELAK NIVELACNY PRISTROJ WILD T1600 (funkcnost neznama, stav nalezovy) peter.bodnar@
NIVELÁK-TEODOLIT-NIVELAČNÝ PRÍSTROJ-WILD NK01
PREDAM LIBELOVY (pouzitelny aj do prostredia s vibarciami) "MINI" GEODETICKY NIVELACNY PRISTROJ WILD HEERBRUGG NK01, VHODNY NA TECHNICKU NIVELÁCIU. Str.km chyba: +/- 10 mm Odporucam pred pouzivanim kalibraciu - dlho sa nim nemeralo. Viac info po telefone. peter.bodnar@
Pneu MICHELIN 150/70 R 17 ANAKEE WILD NOVA
Nove nepouzite (len vystavene v predajni na moto). MICHELIN 150/70 R 17 ANAKEE WILD 69R R TL/TT Motocyklová pneumatika Michelin Anakee Wild - je najdlhšie vyvíjaná viacúčelová pneu pre veľká endura, ktorá im umožňuje ako impozantnú trakciu pri jazde v teréne, tak výbornú stabilitu pri vyšších rýchlostiach na ceste.