inzercia, predaj, predám, bazár

Nízkoenergetická 4 izb. novostavba na kľúč s galériou

Kategória: Domy

AZ-TRADE Invest ponúka na predaj 4 izbový , nízkoenergetickú novostavbu na kľúč v novej lokalite Bohdanovciach nad Trnavou .
Dispozícia : 4 veľké izby plus kuchyňa , jedáleň a galéria s modernou dispozíciou a nadštandardným príslušenstvom - 2x kúpeľňa, 2x WC, komora , technická miestnosť, veľká terasa a pod terasou vonkajšia technická miestnosť .
Novostavba je postavená z tehly, okná plastové izolačné trojsklo , exteriér biela + interiér sivo - biely ), zateplenie polystyrénom 20cm, fasáda, sadrové omietky, kompletné rozvody elektriny, podlahové kúrenie na prízemí a na poschodí infrapanely alternatívne kúrenie , predpríprava na krb, príprava na alarm.
V cene parkety, dlažba, obklady a sanita a batérie , dvere , kotol, infrapanely, bez kuchynskej linky, v prípade dohoda aj s kuchynskou linkou .
Pozemok šírka 8,6m x dĺžka 34 m pekný obdĺžnik , vpredu parkovisko pre 3 autá a vzadu veľká terasa , technická miestnosť pod terasou , ďalej oddychová a úžitková záhrada .
Prakticky a moderne navrhnutý dvojdom dokončený so samostatnými obvodovými múrmi so samostatným vchodom a samostatnými inžinierskymi sieťami .
Nízkoenergetická novostavba kompletne dokončená na kľúč s úžitkovou plochou 120 m2 a zast. plochou 90 m2,
Výhody :
slnečný pozemok ,tiché prostredie , čerstvý vzduch, 4 izby, galéria sklad,terasa a technická miestnosť pod terasou, parkovisko, pre 3 autá plus verejné pre 2 autá, oddychová a úžitková záhrada.
V uvedenej cene vám poskytneme profesionálne poradenstvo a právny servis ( vypracovanie kúpnej zmluvy a návrhu na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností) a zabezpečíme vám najvýhodnejší hypotekárny úver našim špecialistom so vzdelaním poskytnutia úverov v NBS a znalecký posudok.
AZ-TRADE Invest vám zabezpečí rýchly predaj a kúpu bez rizika. Máme 21-ročnú prax s Mgr. A.Z. Pódovou , vyriešime problémy s nehnuteľnosťami za vás.
Hľadáme pre svojich klientov domy , pozemky a byty pre našich klientov . Tešíme sa na spoluprácu, volajte non-stop : 0905 62 88 64, ,

Nízkoenergetická 4 izb. novostavba na kľúč s galériou
Podobné inzeráty
Nízkoenergetická novostavba dokončená na kľúč s galériou
Ponúkam na predaj na kľúč dokončenú , nízkoenergetickú novostavbu 4 izbový rodinný dom s galériou a technickou miestnosťou pod terasou postavený na slnečnom pozemku v Bohdanovciach nad Trnavou. Dispozícia 4izb. novostavby s galériou a terasou : I.NPL. prízemie: vstupná chodba, miesto pre rooldoor, samostatné WC, samostatná kúpeľňou a spáľňa 14 m2 , ďalej kuchyňa spojená s jedálňou a s obývačkou, z ktorej je výstup na terasu o výmere 15 m², ďalej špajza a technická miestnosť, kde je umiestnený kotol so zásobníkom teplej vody II.NPL. podkrovie: vo vstupnej chodbe galéria na poschodí sa rozdeľuje vstup do dvoch spální 14- 15 m2 a viac, kúpeľne / sprchový kút podľa vášho výberu , geberit WC a umývadlo. RD má úžitkovú plochu o výmere 130 m² a zastavanú plochu 88 m². Obvodové murivo tehla porotherm + zatepľovací systém EPS hr. 150 mm + omietka silikonová. Strešná konštrukcia je vyhotovená z krokiev , krytina z ocele s eloxovaným povrchom antracitovej farby vrátane žľabov a zvodov. Podstrešná izolácia 400 mm je minerálna vlna . sadrokartónové stropy, fasáda o hrúbke zateplenia EPS 150 mm so silikonovou omietkou. Novostavba na kľúč: má : plastové okná 7-komorové rámy s trojitým tesnením a s izolačným troj - sklom ,vchodové dvere s thermo izolačnou výplňou, všetky rozvody vody a kanalizácie, el. inštaláciu, na prízemí vodové podlahové kúrenie s elektrickým kotlom Raja so zásobníkom vody aj so samostatnou reguláciou v každej miestnosti , na poschodí Infrapanely zohrievajú miestnosť ako slnko v lete so špeciálnymi svietidlami a ionizujú vzduch a taktiež so samostatnými termostatmi v každej miestnosti , v dome sa nachádza aj alternatívne kúrenie krbom alebo pieckou, predpríprava na krb a komín. Novostavba je veľmi úsporne riešená na spotrebu energii. Interiér na kľúč, a to : interiérové dvere so zárubňami, sadrové omietky maľovka 2 x biela, potery, na stropoch všade sadrokartón, obklady, dlažby, vaňa, 2x WC a povrchové úpravy podlahy parkety – plávajúca sivý dub. Pozemok je obdĺžnikového tvaru s dĺžkou 34 m , pekne usporiadaný na záhradu, oddych a parkovisko so vstupom do domu a pod terasou sa nachádza technická miestnosť pre motorky, bicykle, kosačku , prípadne záhradný nábytok. Ďalej je na pozemku pri dome vyvedená voda na polievanie záhrady a elektrické zásuvky na vysávanie áut a pod. Naozaj treba vidieť , perfektný dom s výbornou dispozíciou v prírodnej scenérii obce Bohdanovce nad Trnavou, kde je výborná občianska vybavenosť ZŠ,MŠ, pošta, obchody, MHD , vlak, a vynikajúce dopravné napojenie do Trnavy a cez obchvat na diaľnicu D1, R1. V uvedenej cene vám poskytneme profesionálne poradenstvo a právny servis ( vypracovanie kúpnej zmluvy a návrhu na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností) a zabezpečíme vám najvýhodnejší hypotekárny úver našim špecialistom. Tešíme sa na spoluprácu, volajte non-stop 0905 62 88 64, ,
NOVOSTAVBA 5 izbový RD v krásnej prírode blízko mesta
Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - [24.2. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 1 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 2 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 3 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 4 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 5 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 6 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 7 NEST realitná kancelária v exkluzívnom zastúpení klienta ponúka na predaj novostavbu 5 izbového rodinného domu v krásnej kľudnej lokalite Zvolena. Jedná sa o 5 izbový dvojpodlažný rodinný dom s úžitkovou plochou 155 m2 s terasou a prístreškom pre 2 autá, na pozemku s úžasnými výhľadmi o veľkosti 530 m2. Dom sa predáva vo vyhotovení holodom. Energetická trieda: A. Rodinný dom je hotový, pripravený pre nového majiteľa – momentálne vo fáze kolaudácie. Kráľová je obľúbenou lokalitou Zvolena, hlavne vďaka svojej krásnej prírode, cyklotrasám, obľúbený Lunterov ranč. Výborná dostupnosť do centra mesta Zvolen 10-15 min. V tejto lokalite je už stavebná uzávera, takže stavebný ruch v okolí už nehrozí. Dispozícia domu: Prízemie: - obývačka s kuchyňou s výstupom na terasu - Hosťovská izba - kúpeľňa, wc, komora, technická miestnosť Poschodie: - Priestranná spáleň - Šatník - 2 izby - Kúpeľňa s wc Prístup: bezproblémový, asfaltová cesta Pozemok: z väčšej časti rovinatý Siete: vodovod, elektrina, žumpa Možné financovať hypotekárnym úverom - v prípade záujmu vám zabezpečíme kompletné financovanie kúpy danej nehnuteľnosti (spolupracujeme so všetkými bankami). Viac informácií na tel.čísle:
PREDAJ 4-IZB. NOVOSTAVBA BUNGALOV "NA KĽÚČ" VÝBORNÁ LOKALITA
Ponúkame Vám na predaj novostavbu 4 izbového bungalovu v tichej a kľudnej časti Šurian no rohu ulíc Štúrova a Nitrianska neďaleko centra mesta so samostatnou prístupovou cestou. Jedná sa o prízemný dom strednej veľkosti so štyrmi izbami. Bungalov je rozdelený na dennú a nočnú časť. Dispozícia objektu pozostáva zo vstupnej predsiene, chodby, prepojenej presvetlenej obývacej izby s jedálňou a kuchyňou, 2x izba, 1x spálňa s vlastnou kúpeľňou a WC, veľká kúpeľňa s WC a technická miestnosť. K domu prislúcha aj terasa na ktorú sa vchádza priamo z obývacej izby. Dom je napojený na nasledovné IS: vodovodná prípojka, elektrická prípojka, plynová prípojka a kanalizácia. Využitie a dispozičné riešenie tohto rodinného domu je navrhované tak, aby praktickosť, účelovosť a útulnosť boli na prvom mieste a poskytovali maximálny komfort pre rodinu, ktorá v ňom bude bývať. Pri výstavbe tohto domu boli použité prvotriedne materiály. Novostavba bungalovu sa predáva ako hotový dom na kľúč v ktorého cene je zahrnuté: škridlová strecha, zateplenie s fasádou, plastové okná s trojsklom so vstupnými dverami, spevnená plocha okolo domu, keramická dlažba, obklady, parkety - vinylová podlaha, maľovky, podlahové kúrenie s novým kondenzačným kotlom, osvetlenie, vypínače a zásuvky, všetka sanita a predpríprava na klímu a alarm. Táto novostavba má podľa globálneho ukazovateľa primárnej energie energetický certifikát A1 - ide o ultranízkoenergeticky náročný dom. Plocha: úžitková 98m2, zastavaná 126m2, pozemku 471m2. Podlaha: parkety-vinylová podlaha, dlažba. Steny: omietky. Okná: plastové - trojsklo. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa, sprchovací kút. Oddelené WC. Stav objektu: novostavba. Konštrukcia objektu: tehlová. Kúrenie: podlahové. Ostatné vybavenie: dátová prípojka na internet, klimatizácia-predpríprava. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami, alarmom (predpríprava). Ihlanová strecha. Strešná krytina: škridla. Rovinatý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka (230/400V), kanalizácia, plynová prípojka - kúrenie a ohrev vody na plyn. Dom sa nachádza v tichej a kľudnej časti Šurian. Výborná lokalita blízko centra, v bezprostrednej blízkosti sa nachádzajú obchody, supermarkety ( TESCO, LIDL), reštaurácia, školy, škôlka, autobusová stanica ako aj vlaková stanica. Mesto Šurany disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou (škola, škôlka, lekári, poliklinika, obchody, supermarket, reštaurácia, autobusová a vlaková stanica). Výhody: novostavba, slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, škola, škôlka, mestská poliklinika, zastávka autobusu, rybolov, turistika, cykloturistika, vynikajúca lokalita. CENA NOVOSTAVBY BUNGALOVU "NA KĽÚČ" : 199 000 € V cene je zahrnutý kompletný právny servis a provízia RK vrátane bezplatného vybavenia najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru ! VIAC FOTO >>
2 izb. a 4izb. byty v RD s pozemkom vo Hviezdoslavove
Ponúkame na predaj byty v rodinnom dome s v obytnej zóne v juhovýchodnej časti obce Hviezdoslavova – Slnečné záhrady, Rumančeková ul. - 2 izb byt so zahrádkou, 2 izb.byt s balkónom a 4 izb. mezonet s veľkým pozemkom. - 4 izb. mezonet - úžitková plocha bytu je 90 m2 + záhrada 177 m2 + dve parkovacie miesta zo zámkovej dlažby 39 m2. Dispozícia bytu: prízemie: zádverie, chodba so vstupom do obývacej izby s východom do záhrady, samostatnej kuchyne, wc, schodisko, sklad pod schodiskom poschodie: tri spálne, kúpeľňa s predprípravou na vaňu, umývadlovú zostavu a wc, technická miestnosť - 2 izb.byt – nachádza sa na prízemí s úžitkovou plochou 46m2 + záhrada 47m2+ dve parkovacie miesta zo zámkovej dlažby 37 m2. Dispozícia bytu: zádverie, chodba so vstupom do obývacej izby spojenou s kuchyňou a východom do záhrady, samostatnej spálne, kúpeľňa s predprípravou na vaňu, umývadlovú zostavu a wc. - 2 izb.byt v štandarde – byt na poschodi s úžitkovou plochou 53 m2 + balkón 5m2. K bytu prislúchajú dve parkovacie miesta. Dispozícia bytu: schodisko, chodba so vstupom do obývacej izby spojenou s kuchyňou a východom na balkón, samostatná spálňa, kúpeľňa so sprchovým kútom, umývadlová zostava a wc, technická miestnosť. Technická špecifikácia stavby : - dom napojený na všetky IS - voda, elektrina, kanalizácia - murivo - 30 cm tehla - zateplenie 15 cm polystyren - vnútorné priečky – 11,5 cm tehla - sedlová strecha pokrytá betónovou strešnou krytinou Terran - strešná izolácia – 40 cm zateplenie - stropy domu – sadrokartón, maľba biela - okná plastové, 6 komorové 3-sklo, vstupné dvere - vnútorné omietky sádrové - vykurovanie elektrické vodné podlahové kúrenie s reguláciou teploty. - vlastný inteligentný elektrický kotol na ohrev TÚV - rekuperácia - dátové rozvody v každej izbe - terénne úpravy na pozemku, vybudované parkovisko pre dve vozidlá Výhodou lokality je výborné napojenie do Bratislavy cestným obchvatom R7 vzdialený cca 1,5 km alebo vlakovým spojom v pešej dostupnosti 700m. V blízkosti na pešo je Billa, Jednota, v obci plná občianska vybavenosť - reštaurácie, škola, škôlka. Ceny bytov - 4 izb. mezonet 195.000 € holobyt - 2 izb. prízemie 145.000 € holobyt, 152.000 € v štandarde - 2 izb. poschodie 129.900 € v štandarde Bližšie informácie o ponúkanej nehnuteľnosti alebo záujem o obhliadku kontaktujte: Barátová Jana info@ Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt. Zabezpečíme BEZPLATNÝ kompletný hypotekárny servis. K dispozícii Vám bude náš hypotekárny špecialista, ktorý Vám dojedná najvýhodnejšie podmienky.
Nízkoenergetická novostavba zariadená v Bohdanovciach nT
AZ-TRADE Invest ponúka na predaj nízkoenergetickú novostavbu postavenú na slnečnom pozemku o výmere 691 m2 v prírodnom prostredí. Dispozícia : Novostavba zariadená s vlastným nábytkom má tri izby plus príslušenstvo , z toho sú 2 spálne s rooldormi, veľká obývacia izba s terasou , jedáleň , kuchyňa so vstavanými spotrebičmi, granitovým drezom, so špajzou , soc. zariadenie kúpeľňa s vaňou , so sprchou ,s práčkou i wc a samostatná toaleta (wc) , plus technická miestnosť kde sa nachádza Porotherm Tiger kotol elektrický so zásobníkom na TÚV a dom má aj alternatívne kúrenie krbové kachle . Novostavba okrem technickej miestnosti a špajze má aj úložný priestor na povale 20 m2 a je napojená na všetky potrebné inžinierske siete . Zastavaná plocha domu je vo výmere 108m2, z toho úžitková plocha činí 98 m2. Na pozemku sa nachádza záhrada, úžitková a oddychová , ktorý je ohraničený pletivom , aj murovanými dielcami so vstupnom bránou a bránkou príprava na elektrické ovládanie s videovrátnikom . Na pozemku sa nachádza vlastná studňa s nádržou 13m na zadržavanie vody Výhody novostavby : nízkoenergetická a zariadená postavená s dobrých materiálov dve terasy, dve toalety, veľký úložné priestory väčší pozemok s krásnou prírodnou dušou mimo hlavnej cesty
Nízkoenergetická novostavba 5-izbového RD s garážou …
rodinný dom, Jánošíková, Senec, Senec - Nízkoenergetická novostavba 5-izbového RD s garážou v širšom centre Senca Popis: Exkluzívne iba u nás na predaj priestranný, nízkoenergetický 5-izbový rodinný dom s garážou v širšom centre mesta Senec. Dvojpodlažná novostavba samostatne stojaceho rodinného domu sa stavia na pozemku o výmere 410 m². Podlahová plocha domu je 119,4 m² + garáž o výmere 23,1 m² + terasa o výmere 26 m². Dom bude dokončený do štandardu s tepelným čerpadlo, prípravou na solárne / fotovoltaické panely, terasou a parkovaním pre 3 autá. Príjazd k domu bude zabezpečený z Jánošíkovej ulice, cez súkromnú príjazdovú cestu a el. posuvnú bránu na diaľkové ovládanie. » PONUKA: ■ RD 1 - samostatne stojaci - 142,5 m² + terasa + pozemok 410 m² ■ RD 2 - súčasťou dvojdomu - 142,5 m² + terasa + pozemok 315 m² ■ RD 3 - súčasťou dvojdomu - 142,5 m² + terasa + pozemok 300 m² Domy sú aktuálne vo výstavbe, preto neváhajte a využite možnosť dokončenia podľa Vašich predstáv. Termín dokončenia leto 2023. » DISPOZÍCIA: Projekt domu je rozdelený na dennú a nočnú časť s dostatkom priestoru pre celú rodinu. 1. NP: • vstupná chodba s priestorom na šatníkovú skriňu - 9,6 m² • schodisko - 6,9 m² • toaleta s umývadlo + technická miestnosť - 7,9 m² • priestranná obývacia izba prepojená s kuchyňou a jedálňou s východom na terasu - 36,8 m² • komora - 2,7 m² • garáž - 23,1 m² • terasa - 26 m² 2. NP: • chodba - 6,7 m² • veľkorysá spálňa s walk-in šatníkom alebo kúpeľňou - 23 m² • izba - 14 m² • izba - 15,6 m² • izba - 13 m² • kúpeľňa s vaňou, sprchovacím kútom, umývadlom a toaletou - 6,2 m² » ŠTANDARD: Dom bude dokončený do štandardu, ktorý zahŕňa podlahy v celom dome, 2x biely náter interiéru, obklady a sanitu v kúpeľniach, interiérové dvere s obložkami, exteriérové žalúzie. » EXTERIÉR: • Súkromná príjazdová cesta s bránou na diaľkové ovládanie • oplotenie • 2 x parkovacie státie zo zámkovej dlažby + 1 x garážové státie • chodník pri vstupe do domu • terasa - 26 m² • napojenie domu na vodovod, kanalizáciu a elektrinu • elektrická skrinka s elektromerom • betónová vodomerná šachta s vodomerom • revízna šachta • exteriérová jednotka tepelného čerpadla • terénne úpravy » TECHNICKÉ PARAMETRE: Zastavaná plocha domu je 104,7 m². Obvodové múry sú postavené z tehál - 30 cm + zateplenie EPS - 20 cm. Vnútorné priečky z tehál - 12,5 cm. Plastové okná s 3sklom - v interiéri biele, v exteriéri antracitové. Podlahové kúrenie + tepelné čerpadlo s chladením + termostat v každej miestnosti. Príprava na alarm, kamerový systém a fotovoltaické / solárne panely. Vjazd bude zabezpečený z Jánošíkovej ulice cez bránu na diaľkové ovládanie a súkromnú príjazdovú cestu. » LOKALITA: Rodinné domy sú výborne situované v širšom centre mesta Senec, na Jánošíkovej ulici. Na skok budete mať komoletnú občiansk