inzercia, predaj, predám, bazár

Nočná lampa na zaspáva nie Mimon

Kategória: Hračky

Používaná bola veľmi obľúbená nočná lampa Mimon. Plne funkčná, nová baterka. Vpredu ma dotykové tlačítko na ľahké a nehlucne zapínanie a vypínanie. Len osobný odber Bratislava, Nové Zámky, Šurany.
Nočná lampa na zaspáva nie Mimon
Podobné inzeráty
MIMONI- Zlatý mimoň,mimoň Stuart, Gru na vystreľovac.motorke
NOVĚ. (nehrané, je to úplne nové). MIMONI- Zlatý mimoň, Mimoň Stuart, a Gru na vystreľovacej motorke + mimozemská raketa. Z mimozemskej rakety po stlačení gombíka vystrelí a vyletí motorka s Gru figúrkou. Motorka má kolieska, jazdí ďaleko. CENA: 9e spolu, možný predaj aj zvlášť -pozrite aj ostatné moje inzeráty, možno si niečo vyberiete, ďakujem
CHICCO Hudobný projektor a nočná lampa GoodNight Stars First
Predam CHICCO Hudobný projektor a nočná lampa GoodNight Stars First Dreams modrá 0m+, nove nevybalene. Viem priniest na trase Trnava - Nove Zamky CHICCO Hudobný projektor a nočná lampa GoodNight Stars First Dreams modrá 0m+ Chicco GoodNight Stars je multifunkčná nočná pomôcka kombinujúca projektor a nočnú lampičku s upokojujúcimi melódiami a hudbou. Obsahuje tiež odopnuteľnú plyšovú hračku, ktorú dieťa môže mať kedykoľvek pri sebe. Projektor je navrhnutý tak, aby dieťatku od narodenia pomohol vytvoriť režim a zaspávať v pokoji a bez strachu. Tento šikovný pomocník vytvorí v detskej izbičke magickú atmosféru a dieťatko upokojí a pomôže mu zaspať. Projekcia s hudbou po zapnutí trvá 6 minút. Vybrať si môžete medzi premietacím módom, ktorý zobrazuje krásne hviezdičky na strope a na stenách detskej izbičky alebo módom nočnej farebnej lampičky, ktorá dieťa už nerozptyľuje. Projekcia strieda rozličné farby premietania. Pre spríjemnenie zaspávania môžete dieťaťu prehrávať skladby od Bacha, Rossiniho, ale i moderné skladby new age či biely šum zvukov prírody. plyšová hračka na boku zariadenia sa dá odpojiť a vziať so sebou kamkoľvek. Batérie: 3 × 1,5 V AA (nie sú súčasťou balenia).
Mimoň Stuart hračka so zvukmi
Znovu vytvorte akciu a smiech z filmu Mimoni: Zloduch prichádza s úžasnou figúrkou Stuarta. Obľúbený Mimoň reaguje s viac ako 15 zábavnými mimoními zvukmi a vy môžete ručne aktivovať akciu pre vzrušujúcu interaktívnu hru. Keď ho v boku pootočíte, bude sa divoko hojdať a vydávať mimonie zvuky. Nunčaky padnú do jeho oboch rúk, takže môže trénovať a pripraviť sa na vzburu Mimoň. Výška figúrky je cca 20 cm. Batéria: 3× LR44 (sú súčasťou balenia). Vhodné pre deti od 4 rokov. Hračka je bez poškodenia, vo výbornom stave. Používaná minimálne.
Plyšáky Mimoň NOVÉ
Plyšáky sú NOVÉ, NEHRANÉ Cena za kus 5€ Stredný Mimoň a Mimoň vpravo PREDANÝ !!! Na dobierku NEPOSIELAM.
MDF drevený domček pre bábiky + nábytok 70cm ružový LED
Roztomilý ružový 3-poschodový domček pre bábiky, ktorý si môžete zostaviť sami. Zdobia ho farebné obrázky zobrazujúce zariadenie. Okrem toho má drevený nábytok, ktorý sa dá otvárať, a stuhu s LED osvetlením. Výška: 70cm.Paleta-50ks Ktoré deti nesnívajú o krásnej vile pre svoje bábiky, maskotov a figúrky? Dostatočne veľký na to, aby v ňom mohli byť aj bábiky ich kamarátov. Naše krásne drevené domčeky pre bábiky v modernom štýle budú splneným snom každého dieťaťa! Sú ideálnym nápadom na darček pre dievčatá aj chlapcov. Poschodové domčeky pre bábiky majú 5 samostatných izieb a terasu. DREVENÝ DOM POZOSTÁVA Z 5 IZIEB: kuchyňa kúpeľňa spálňa obývacia izba schodisko Naše drevené domčeky sú plne vybavené (na fotografiách). Krásny nábytok je súčasťou balenia. Príslušenstvo je vyrobené z dreva. Napríklad v miestnosti, ktorá slúži ako kuchyňa, nájdete krásny nábytok s otváracími dverami. Priložené príslušenstvo bude skvelým doplnkom každej miestnosti a bude sa hodiť pri spoločných hrách. Medzi nábytkom nájdete: - Krásna šatníková skriňa s otváracími dverami, ktorá sa bude hodiť aj na odkladanie cenných drobností vašich detí. - Kolíska - Drevená lampa - 2 stoličky - Stôl - Sporák s digestorom - Skrinka s umývadlom - Záchod. Ako sa na skutočnú domácnosť patrí, má výrazné osvetlenie LED (studená biela), ktoré nielenže vyzerá fantasticky, ale bude sa skvele hodiť aj ako nočná lampa. Veľké množstvo drevených prvkov osloví nielen deti, ale aj dospelých. To znamená, že aj rodičia si užijú skvelý čas pri spoločnej hre . Kreatívna hračka, s ktorou nie je čas na nudu. Kvalita a precíznosť spracovania poteší deti aj dospelých. Miniatúrny nábytok, grafika na stenách a LED osvetlenie robia naše domčeky pre bábiky jedinečnými a veľmi útulnými. Dobrá zábava je bezpečná zábava! Poskytnite ho svojmu dieťaťu! Všetky časti domčeka boli starostlivo vybrúsené, aby sa do rúk dieťaťa počas hry nedostali žiadne triesky. Naše drevené domčeky pre bábiky vám zaručia nielen skvelú zábavu, ale budú aj nádhernou dekoráciou detskej izby. Dokonale podnecujú predstavivosť, podporujú kreatívne a netradičné myslenie a sú skvelé na rozvoj manuálnych zručností najmenších. LED OSVETLENIE - Domčeky pre bábiky sú vybavené pôsobivým LED osvetlením, ktoré nielen skvele vyzerá, ale dá sa použiť aj ako nočná lampa. Svetlá sú umiestnené na lepiacej páske, ktorú stačí prilepiť na stropy a steny domu. Svetlá môžete pripevniť ľubovoľným spôsobom. Napájanie batériami AA (nie sú súčasťou dodávky). VEĽMI VEĽKÝ DOMČEK PRE BÁBIKY - pozostáva z 3 poschodí. VEĽKÉ MNOŽSTVO PRÍSLUŠENSTVA - nábytok z dreva poskytuje neorganické možnosti hry a usporiadania jednotlivých miestností. Obsah súpravy: Prvky na zostavenie domu Kovové skrutky Nábytok (9ks) Páska so svetlami LED Technické údaje: Rozmery domu: 62 cm x 2
Prasiatko Peppa Pig Nocna Lampa Svetlo Baterka Nove Balenie
NOVE ZAPECATENE BALENIE PRASIATKO PEPPA PIG NOCNA LAMPA SVETLO BATERKA 10.00 EUR NOVE ZAPECATENE BALENIE BALENIE MA ROZMERY CCA 17.5CM x 14CM x 12CM SAMOTNA LAMPA MA VYSKU CCA 14CM, SIRKA A HLBKA JE CCA 10CM VYZADUJE 3x LR03 (AAA) 1.5V BATERIE (NIE SU SUCASTOU BALENIA) URCENE PRE DETI OD 2 ROKOV 315g Viac foto a dodacie podmienky vratane odkazov na len pozitivne hodnotenia zakaznikov Vam poslem na poziadanie, kontakt len mailom, prosim, dakujem za pochopenie.