inzercia, predaj, predám, bazár

Nočné svetielko

Kategória: Ostatné

Predam nocne svetielko, dá sa nastaviť na stále svietenie jednej farby alebo na menenie farieb. Cena 4 eurá, v prípade záujmu ma kontaktujte na mail kubackova.martinazs@
Nočné svetielko
Podobné inzeráty
Lienka - nocne svetielko
Predam Lienku - nocne svetielko so 7-mymi suhvezdiami. Nepouzivane, v krabici. Blizsie info na fotke a produkt si mozete pozriet na linku: Cena je s postovnym. Platba vopred na ucet. Na dobierku neposielam.
Kolotoč nad postieľku
Hudobný kolotoč pre ľahké zaspávanie aj zabavenie dieťaťa ponúka 3 možnosti použitia: hudobný kolotoč pre deti od narodenia do 5 mesiacov nočné svetielko a projektor do postieľky pre deti od 6 do 18 mesiacov nočné svetielko a projektor na nočný stolík pre deti od 18 mesiacov Svetelný projektor premieta na stenu či strop hviezdičky a jemne tak osvieti detskú izbu. Spolu s upokojujúcou melódiou pomôže vášmu dieťaťu v pokoji zaspávať. Vhodné pre deti od narodenia.
Nočné svetielko a teplomer
Predám detský teplomer do kúpeľa - nový a nočné svetielko v tvare mesiačika.
Cestovná postieľka Joie Excursion v kombinácii
Celý set bol nepoužívaný (použitý bol max 3x). Mali sme ho len ako rezervu pre prípad potreby v druhej nehnuteľnosti kam sme, ale vôbec nechodili kvôli situácii za posledné roky a dcérka z toho zatiaľ vyrástla. Postieľku je možné nastaviť do dvoch výškových úrovní - vyššia poloha pre malé dieťa alebo nižšia poloha, keď je dieťa už väčšie. Pri nastavení postieľky do nižsej polohy je možné ju použiť aj ako ohrádku na hranie. Postieľka sa dá ľahko a rýhlo zložiť a zabaliť do kompaktných prenosných rozmerov s praktickým puzdrom na prenášanie. Okrem postieľky sa v sete nachádza aj praktický prebaľovací pultík a prenosná hojdačka. Obe tieto časti je možné bezpečne jednoduchým kliknutím "SecureClick" pripevniť na vrchnú časť postieľky alebo je možné tieto časti od postieľky jednoduchým kliknutím odpojiť a preniesť a používať ich aj samostatne (ako prenosný prebaľovací pultík / podložku a ako hojdačku). Súčasťou setu je aj nočné svetielko, ktoré má v sebe integrovanú aj hraciu skrinku s melódiami na uspávanie. Toto príslušenstvo je taktiež možné jednoduchým zakliknutím pripevniť na postieľku. Postieľka je podľa informácií od výrobcu vyrobená zo 100% prémiových materiálov najvyššej kvality a je vhodná pre deti do 15 kg alebo do 3 rokov. Ďalšie vlastnosti: - Ultra bezpečná a štýlová konštrukcia - Vyvýšená základňa odolná voči prievanu - Prenosný prebaľovací pultík, ktorý je možné kliknutím SecureClick pripevniť na postieľku - Prenosná hojdačka, ktorú je možné kliknutím SecureClick pripevniť na postieľku - Hracia skrinka s melódiami a nočným svetieľko, ktorú je možné kliknutím SecureClick pripevniť na postieľku - Polohovateľná dvojúrovňová vanička, v ktorej dieťa môže spať alebo sa hrať - Dve integrované kolieska pre ľahký presun po miestnosti - Jednoduché skladanie a rozkladanie iba stlačením tlačidiel / kliknutím - Extra bezpečný dvojitý západkový systém - Odnímateľný matrac pre horné a spodné lôžko - Cestovná taška na skladovanie a prenášanie - Po zložení veľmi kompaktné a ľahko prenosné pri cestovaní - Sieťovaná bezpečná podšívka pre vetranie na všetkých štyroch stranách - Utierateľný / ľahko čistiteľný materiál Cena 170e, možný osobný odber v Bratislave v Petržalke alebo v Kvetoslavove.
Nočné videnie Swarovski NC2
Predám nočné videnie Swarovski NC-2 Generácia 2+ Dokúpený objektív Pentax Pôvodná cena okolo 5600€ Nočné videnie je po kúpe redukcie možné osadiť na fotoaparát a robiť nočné snímky Ja som nočné videnie používal pri poľovačkách ako pozorovák.K NV pridám aj prísvit od firmy Pulsar 940 neviditeľný pre zver a ľudské oko.
Kuchárska kniha The chicken Cookbook , svetielko/ sviečka
Darujem k akémukoľvek nákupu z mojich inzerátov. Kuchársku knihu v angličtine na recepty z kuracieho mäsa the chicken cookbook. Formát približne A5 a mäkká väzba. Duo Life gél na ruky. Uz Darované Darujem dekoráciu veľkonočný zajac cca 10 cm akémukoľvek nákupu z mojich inzerátov. Darujem špirálu s predlžovacím efektom - k akémukoľvek nákupu z mojich inzerátov. Darujem k nákupu z mojich inzerátov svetielko- sviečku, ktorá trošku bliká-ako sviečka effect, aj s baterkami, plne funkčné. Alebo predám za 2 eur aj s baterkami. V prípade záujmu poprosím najlepšie volať.