inzercia, predaj, predám, bazár

Nočné videnie pulsar

Kategória: Ostatné

Predám nočné videnie binokular pulsar edge GS 3,5x50L aj s puzdrom
Nočné videnie pulsar
Podobné inzeráty
Nočné videnie Pulsar edge 3-5x50L
Predám nočné videnie Pulsar Edge 3-5x50L s IR prísvitom Pulsar L808S. Nepoužívané, stojí to zbytočné v skrini, mal som to vonku 2x,možno sa niekomu zíde. Dohoda na cene...
Nočné videnie Swarovski NC2
Predám nočné videnie Swarovski NC-2 Generácia 2+ Dokúpený objektív Pentax Pôvodná cena okolo 5600€ Nočné videnie je po kúpe redukcie možné osadiť na fotoaparát a robiť nočné snímky Ja som nočné videnie používal pri poľovačkách ako pozorovák.K NV pridám aj prísvit od firmy Pulsar 940 neviditeľný pre zver a ľudské oko.
Nočné videnie Pulsar
Predám zanovné nočné videnie Pulsar s IR prísvitom 850
Nočné videnie PULSAR N355
Predám nočné videnie zn. PULSAR N355 s prisvitom 940, k tomu je aj príslušenstvo ako náhradná batéria,náhradný prisvit 850, dialkovy ovládač, nabíjačka a original krabica s návodom na použitie. V prípade záujmu ma kontaktujte.
Predám kvalitny Pulsar pansky stimulator
Predám kvalitny uplne novy, nepouzivany Pulsar pansky stimulator. Pulsar sací stimulátor má 3 režimy sania a 4 režimy pulzujúcej vibrácie. Ovládanie je jednoduché pomocou 3 tlačidiel. Nechýba ani tlačidlo na uvoľnenie tlaku vzduchu. Pre pohodlie je Pulsar dobíjateľný pomocou priloženého USB kábla. USB kábel je súčasťou balenia Doba nabíjania 120 minút Pri nabíjaní bliká LED dióda Pri plnom nabití svieti LED dióda bez blikania Kupovane na slovensku za 120 eur V pripade zaujmu ma kontaktujte
IR prisvit Pulsar Digex X940S
Infračervený žiarič Pulsar Digex X940S pre mieridlá Digex C50 alebo Digex N455. Infračervený žiarič Pulsar Digex X940S, ktorý sa štandardne dodáva so zameriavačom Pulsar Digex C50. Lampa pracuje v neviditeľnom spektre 940nm a je pripevnená k 30mm trubici.