inzercia, predaj, predám, bazár

Nočný stolík

Kategória: Ostatný nábytok

Predám nočný stolík, úplne nový
Jednoduchý čierny nočný stolík je ako malý klenot, ktorý môžete mať doma. Umiestnite ho vedľa svojej postele alebo pohovky, použite ho v malých priestoroch alebo ho ľahko premiestnite, aby ste dosiahli flexibilnejší domov
Rozmery 27x36cm výška 47cm
Kovový +bukový masív ošetrený olejom s krásnou patinou
Nočný stolík
Podobné inzeráty
Predám  nástennu policu na stenu+nocny stolik
Predám čisto novu nastennu policu na stenu+nocny stolik. Len osobny odber!! Nastenna polica.....60 Eur.TYP DREVA: drevotrieska ROZMERY: š/v/h: 90x155x20 Nocny stolik.....40 Eur. Pokial by ste mali zaujem, kontaktujte ma telefonicky alebo mailom. Miesto predaja: Šúrovce okres Trnava
Regál + nočný stolík
Predám len spolu regál PATRAS a nočný stolík PATRAS za 40 eur. Regál má poškodenú zásuvku a je preto trošku odretý, šikovný majster by si to vedel opraviť, nočný stolík je v pohode. Ideálne doplnky na chatu. Nábytok je starý dva roky. Len osobný odber.
Komoda + nočný stolík
Predám komodu so 4 šuflíkmi a nočný stolík s 2 šuflíkmi, bez poškodení, u nás nevyužité. Farba je žltšia ako na fotkách, nedalo sa to presne zachytiť. Len osobný odber. Odvoz si treba zabezpečiť. Cena komody je 100€, nočný stolík 40€.
polica+nočný stolík
Dobrý deň, predám nočný stolík a závesnú policu. Je možné kúpiť samostatne. Nočný stolík má 1 voľnú priehradku a 1 hlboký šuplík. Rozmery: 60 x 47 x41 (vnútro šuplíka: 33 cm), cena: 15 eur Závesná polica: 80 x 25, cena: 10 eur Pri odbere obidvoch vecí: 20 eur Všetko je ako nové, dôvod predaja - zmena bytu a nepasuje nábytok už do spálne. Kontakt telefonicky:
Retro toaletny stolik+nocny stolik.
Predam toaletny stolik so zrkadlom a nocny stolik od F.Jiraka.Cena je za oba kusy spolu.
Kozmetický stolík a nočny stolik
Predám za 20 eur kozmeticky stolík plus nočny stolik