inzercia, predaj, predám, bazár

Nohavice - Alpinestars

Kategória: Horské bicykle

Mám na predaj použité nohavice značky Alpinestars, ktoré sú vhodné na zjazdové športy na bicykli alebo na motokros. Veľkosť týchto nohavíc je 30, avšak sú skôr určené pre deti vo veku 12-14 rokov. Ak máte záujem, neváhajte ma kontaktovať.
Nohavice - Alpinestars
Podobné inzeráty
Laktové Chraniče Alpinestars
Predám nové nepoužité laktové chraniče Alpinestars velkost M. Kupované za 79eur nesadla velkost. Cena pevná. Mozný iba osobný odber.
Úplne nová ochranná vesta Alpinestars Paragon Plus Vest
velkost XL. uplne nova. v ciernej farbe,v pripade kratsej vzdialenosti aj priveziem.Tabulka velkosti:
Dámsky cykloset dres/nohavice ENDURA, veľ. S
Predám nový, nenosený dámsky cyklistický set ENDURA - dres s dlhým rukávom a krátke nohavice -veľkosť S. Dres je z lahkej priedušnej tkaniny, 100% polyester, celková dĺžka 61cm, zadný diel mierne predĺžený. Nohavice zapínanie na zips + dve cvoky, v pase uťahovanie na suchý zips. dve bočné vrecká na zips, v páse na zadnej strane malé vrecko na zips, perforované časti na vetranie, bez cyklovložky, látka 85% nylon+15% elastan. Šírka v páse bez utiahnutia 39cm, dĺžka nohavice 50cm. Farebná kombinácia jahodová/tyrkysová/bordová.
Alpinestars bionic plus chránič hrude a chrbtice
Predám tento veľmi kvalitný a odolný chránič hrudníka a chrbtice . Veľkosť je M/L. Bol používaný necelú jednu sezónu ale niesu na nom viditeľne známky používania.
Chrániče kolien Alpinestars MTB Paragon Plus
Predam nove nepouzite chranice. Ploché dovnútra smerujúce švy pre lepšie pohodlie a pocit „druhej kože“ a padnutie. Veľmi pohodlný a čas šetriaci nazúvací dizajn s elastickými manžetami a silikónovou potlačou, ktorá zabraňuje skĺznutiu a pomáha udržať chránič bezpečne umiestnený. Predtvarovaný, ergonomický dizajn pre optimalizovaný výkon pri rôznych jazdných pozíciách. Strategicky umiestnené výstuže z rip-stop tkaniny pre odolnosť proti oderu a zvýšenú odolnosť. CE certifikovaný chránič kolien a holení podľa EN 1621_1 : 2012 LEVEL 1. Chrániče sa predávajú v pároch
Detsky chranic chrbta
Predam detsky chranic chrbta. Obvod pasa do 82 cm. Blizsi popis: 50 eur