inzercia, predaj, predám, bazár

Nohavice HART IRATI - T

Kategória: Poľovníctvo, lov

Predám poľovnícke nohavice HART model IRATI -T veľkosť 46.
Používané jednu sezónu ( zima )
Nohavice HART IRATI - T
Podobné inzeráty
Lovecký set -  bunda zn. OUTFOX Schöffel + HART mikina
Predám novú / s visačkami / špičkovú membránovú loveckú bundu zn. OUTFOX Schöffel, veľ. 56-58, vrátane odopínateľnej kapucne. Jedna z najlepších t.č. na trhu ! Tichý, nešuštivý materiál - precízna vypracovanosť ! Len vážny záujem - 100 % spokojnosť ! Ako Blaser, Fjällräven, Swedteam, Härkila..... Len vážny záujem. Pozn. Kupujúcemu pridám naviac novú a teplú loveckú mikinu zn. HART !!
Gumáky Hart TRAKAI-NL
Predám nepoužité gumáky Hart Trakai-NL, veľkosť 43. Dôvod predaja: žena objednala malú veľkosť. V NZ dovoz zdarma. Cena 125eur + poštovné.
Lovecká bunda Fjall Räven Forest Hydratic + mikina HART
Predám špičkovú zimnú membránovú loveckú bundu zn. Fjall Räven Forest Hydratic, veľ. XL. Pôv.cena cca 290,-Eur !!, teraz SUPER CENA 129,-Eur !! Ako Blaser, Meindl, Swedteam... Len vážny záujem !! Pozn. Kupujúcemu pridám zadarmo značkovú mikinu zn. HART XXL !!!
Pánske nohavice
Predám nohavice značky hart rando xhp veľkosť 52. Nosené veľmi málo . Osobne alebo na dobierku.
Nohavice Harkila Mountain hunter Pro
Predám nenosené nohavice veľkosť 54, pôvodná cena 549 eur, pri vážnom záujme cena dohodou, východ SR – po dohode možný osobný odber. Nohavice Mountain Hunter Pro patria medzi najrobustnejšie nohavice na trhu. Majú trojvrstvovú membránu GORE-TEX, vďaka ktorej sú odolné aj voči tomu najextrémnejšiemu počasiu. Sú vystužené na členkoch, ale stále sú pomerne ľahké. Sú vyrobené z brúsenej, nehlučnej textílie, ktorá je opatrená trojvrstvovou membránou GORE-TEX, ktorá poskytuje najvyšší stupeň odolnosti proti poveternostným vplyvom. Majú tiež povrchovú úpravu DWR (Durable Water Repellent), ktorá odpudzuje vodu a nečistoty. Nohavice sú vystužené na členkoch odolnou Cordurou® a na horných zadných stehnách sú vetracie zipsy so sieťovinou. Nohavice Mountain Hunter Pro majú zošikmené predné vrecká na zips a dve veľké vrecká na boku horných stehien. Pravé stehenné vrecko obsahuje držiak pre štyri náboje. Nohavice majú tiež zapínanie na dvojité gombíky, D-krúžok vľavo od opasku na pripevnenie rôznych častí vybavenia a nastavovacie remene na zadnej strane pod kolenami a na členkoch. Farba: hunting green.
obojstranna poľovnícka zimná bunda Hart
s membránou raz nosena super cena 165,€ velkost xxxl 58/60 blaser ,leica,swarovski.